Kenen Kail seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Kailyn Lowry on aina ollut Teen Mom -fanien mielessä, jotka seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hän on osoittautunut yhdeksi vaikeimmista näyttelijöistä, joiden kanssa työskennellä tähän mennessä. Saadakseen kauhaa kaikesta draamasta, jota hänen elämässään tapahtuu hänen vauvojensa kanssa, he seuraavat häntä käytännössä ympäri maailmaa.

Tällä kertaa järkyttävä uusi paljastus on kuitenkin yllättänyt koko fanikunnan. Joten, tekikö reality-tähti romanssistaan ​​julkisen tiedon aikeistaan? Kuka on tämä uusi mies hänen elämässään? Jatka lukemista saadaksesi päivittäisen teeannoksesi!

Kuka Kail seurustelee

'Teen Mom' ​​-tähti Kailyn Lowrylla on huhujen mukaan uusi poikaystävä

Vaikka hänen henkilöllisyyttään ei ole varmistettu, huhut viittaavat siihen Kailyn Lowry seurustelee nyt naapurinsa Elijah Scottin kanssa. Uutinen julkaisi ensimmäisen kerran Teen Momin Instagram-fanitilin @teenmomchatter ansiosta. Alkuperäinen fanisivu kirjoitti:

'Salli minun esitellä Kail Lowryn uusi boo. Hän on 23-vuotias ja täyttää kesäkuussa 24; [hän on] sotilasmies, joka on kotoisin Delawaresta, mutta muutti äskettäin Hartleyyn, kadun toiselle puolelle Kailia sijoitettuaan Havaijille. Hän on ollut aiemmin naimisissa, mutta hänellä ei ole omia lapsia. Entinen vaimo lähetti hänelle tekstiviestin hänen ollessaan Kailin talossa, mikä sai aikaan kello 2.00 twiitin, jonka ihmiset arvelivat koski yhdestä Kailin existä.

Kuka Kail seurustelee

Kuvateksti jatkoi teoretisointia: 'Kuulin myös syytöksiä hänen pettäjästä ja pahoinpitelystä, mutta en tunne häntä, eikä häntä vastaan ​​ole koskaan nostettu syytteitä. Toivon uudelle pariskunnalle kaikkea hyvää, koska hän on hiljattain vihjannut tarinassaan olevansa rakastunut.

Lisätäkseen väitteen pätevyyttä The Sun 'vahvisti yksinomaan', että Kailyn seurustelee häntä seitsemän vuotta nuoremman Elijahin kanssa. Armeijan mies asui Havaijilla ja Virginiassa, mutta asuu nyt Delawaressa 280 000 dollarin asunnossa, jonka hän osti joulukuussa 2021 Kailin lähes miljoonan dollarin kartanoiden vierestä. Tietojen mukaan hän vuokrasi kotinsa huhtikuussa muutettuaan asumaan Kailynin luo.

Lue myös: Kenen kanssa Natalie Portman seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kailyn ei ole vahvistanut kenen kanssa hän seurustelee nyt, mutta kaikki todisteet viittaavat Elijahiin

Kuka Kail seurustelee

Kun @teenmomchatter-tili kertoi ensimmäisen kerran uutisen Kailynin uudesta poikaystävästä, Kail julkaisi tarinansa: 'Teidän täytyy lakata uskomasta kaikkea Instagramissa.' Kun fanitili kuitenkin jakoi kuitit Elijahin autosta Kailynin talossa, fanitili poistettiin. Ei vain sitä, vaan kaksi Kailynin exiä vahvisti tarinan.

Hänen viimeisin exänsä, Malik Montgomery, pidettiin salassa suurimman osan heidän suhteestaan. Juorukolumnien ja fanihuhujen polttamisen jälkeen Kailyn teki parhaansa pitääkseen suhteensa Malikin kanssa piilossa. Hän jopa kutsui häntä 'mysteerimiehen' vieraaksi podcastissaan, joka julkaistiin maaliskuussa, kun he olivat jo olleet valmiina. jakaa.

Lue myös: Kenen kanssa Kevin Kreider seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mutta 17. helmikuuta antamassaan tuomioistuimessa Briana DeJesus -jutussa Kail paljasti: 'Kieltäydyin kuvaamasta henkilöstä, jonka seurustelin. Hänen nimensä on Malik Montgomery.

Kailyn ja Malik lakkasivat kuitenkin seuraamasta toisiaan sosiaalisessa mediassa maaliskuun 10. päivän jälkeen, ja 13. maaliskuuta Malik jakoi Instagram-videolla: 'Olen nyt sinkku. Olin suhteessa jonkun kanssa pitkän aikaa. Oli paljon ylä- ja alamäkiä. Se oli f-kuningas vuoristorata. Tänä vuonna minusta tuntuu, että olen työskennellyt itseni kanssa niin paljon ollakseni paras versio itsestäni.

Kuka Kail seurustelee

Kailin uusi suhde vahvistettiin, kun hän kommentoi @teenmomshaderoom_ -julkaisua ja sanoi: 'Pelataanko minua lapselle...?' On aika jatkaa, tyttöni.' Ei vain sitä, vaan Chris Lopez , Kailin entinen poikaystävä, joka ei ole yleisölle vieras, paljasti podcastissaan, mitä hän tietää Kailin elämän uudesta miehestä, P.T.S.D.

'Joo, ei ole mitään syytä, että minun nelivuotiaan pitäisi kertoa minulle jokaisesta kaverista, jonka kanssa nukut', minun piti kertoa äskettäin lapseni äidille. Muutaman minuutin aikana hän on mennyt edellisestä kaverista kertomisesta ja esittelemään minut uudelle. Hän oletettavasti asuu hänen kanssaan, he sanoivat. Sinun tekosi ovat poissa käsistäni.'

Vaikka Kailyn ei ole vielä vahvistanut seurustelevansa Elijah , näyttää siltä, ​​​​että hän on, varsinkin sen jälkeen, kun hän myönsi poikaystävänsä Instagramissa. Riippumatta siitä, kuinka viihdyttävä Kailynin draama on, haluamme hänen olevan onnellinen, joten toivomme hänelle kaikkea hyvää!