Kenen Frank Ocean seurustelee? Tutustu hänen huhuttuihin tyttöystäväänsä!

Treffit

WPR

Christopher Edwin Breaux, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Christopher Francis Ocean, syntyi 28. lokakuuta 1987 Yhdysvalloissa. Musiikkikriitikot ovat ylistäneet hänen teoksiaan avantgardistisesta estetiikasta ja mietteliästä, arvoituksellisesta sanoituksesta.

Ocean on saanut muun muassa kaksi Grammy-palkintoa, Brit Award -palkinnon kansainväliselle miessooloartistille, ja hänen kaksi studioalbumiaan on sisällytetty Rolling Stonen kaikkien aikojen 500 parhaan albumin listalle (2020).

Frank Ocean seurustelee nyt?

Monet kulmakarvat nousivat taivaalle tiettyjen valokuvien vuotamisen ja Provider-nimisen kappaleen julkaisun jälkeen. Vuonna 2017 laulaja havaittiin erittäin kalliilla paikoilla Floyd Mayweather vs. Conor McGregor ottelu Las Vegasissa miehen kanssa. Fanit huomasivat tuolloin nopeasti, että Oceania ympäröi erityinen joku.

Kuka on Frank Ocean Treffit

Memo Guzman tunnistettiin tuoksi ainutlaatuiseksi 'ystäväksi'. Monet ihmiset ovat uskoneet, että he ovat aidossa suhteessa siitä lähtien. Mutta Frank Ocean ei paljastanut, että hän on ollut suhteessa vuodesta 2017 vuoteen 2019.

Julkkis avasi vihdoin rakkauselämästään Gayletterin haastattelussa. Yksityiskohdat hänen suhteestaan ​​Memo Guzmaniin ovat täällä.

Lue lisää: Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

Frank Ocean mainitsi laulussa Memo Guzmanin

Fanit arvelivat, että Oceanilla ja Guzmanilla oli historiaa, kun he katsoivat ottelua MGM Grandissa yhdessä. Tätä rahasummaa ei yleensä käytetä vanhaan ystävään, mutta pariskunta istui kehässä.

Koska Ocean kuitenkin kertoo elämästään ja yksityisistä hetkistään enemmän laulujensa kautta, Providerin julkaisu oli merkittävä vihje.

'Memo finna alkaa näytellä, jos en näe häntä pian', hän laulaa kappaleen avausrivissä. Fanit alkoivat kommentoida heitä heti, kun hän kertoi kumppaninsa nimen kappaleessa.

Kuka on Frank Ocean Treffit

'Itken edelleen Channel Orangelle', yksi Twitter-käyttäjä kommentoi viitaten Frank Oceanin uuteen kumppaniin. Vaikka muusikko ei ole koskaan julkisesti myöntänyt seurustelevansa Guzmanin kanssa, useimmille ihmisille on selvää, että Memo on hänen elämänsä intohimo.

Lue lisää: Kenen kanssa John Mayer seurustelee? Katso hänen huhuttu tyttöystävänsä!

Kysyttäessä vuoden 2017 haastattelussa Gayletter Jos hän käyttää deittisovelluksia, Ocean vastasi: 'Se ei ole jotain, mitä teen. Kolme vuotta on kulunut suhteeni alkamisesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Frank (@blonded) jakama viesti

Olen varma, etten käyttänyt mitään treffisovellusta ennen sitä. Epäilen käyttäväni treffisovelluksia juuri nyt. Kuuluisa henkilö treffisovelluksissa voi olla hieman kaoottista, mutta olen samaa mieltä Marc Jacobsin kannan kanssa, joten en jättäisi sitä kokonaan pois.'

Ocean myönsi, ettei hän ole suuri fani tapaamaan ihmisiä treffisovellusten kautta tajuttuaan, että monet käyttäjät olivat kiinnostuneita hänestä vain hänen maineensa takia.

Muistio Guzman: Kuka hän on?

Kuka on Frank Ocean Treffit

Monet kannattajat uskovat, että 'memo gman' on Frank Oceanin kumppanin Instagram-kahva. Guzmanilla on verkossa yli 10 000 seuraajaa, ja huolimatta siitä, että hän julkaisee vain kuvia yhdellä emojilla tai ilman kuvatekstiä, hän on melko suosittu.

Kuten 33-vuotias Frank Ocean, Guzman näyttää olevan 30-vuotiaana. Oceanin mukaan Chanel-kappaleessaan hän on pitkä ja 'kaunis kuin nainen'.

Lue lisää: Kenen kanssa Leonardo Dicaprio seurustelee? Leonardo DiCaprio tapasi 24-vuotiaan mallin ja näyttelijän!

Virallisia tietoja Oceanin poikaystävän ammatista, syntymäajasta tai syntymäpaikasta ei ole vielä julkistettu, koska hän näyttää arvostavan yksityisyyttä.

Muusikko lähetti koskettavan viestin Tumblr-blogissaan 4. heinäkuuta 2012. Ocean viittaa kirjeessä Guzmaniin ensimmäisenä todellisena rakkautensa. Lisäksi hän kiittää Guzmania ja hänen perhettään, jotka ovat olleet hänelle erityisen arvokkaita.

Vaikka emme tiedä paljoakaan Oceanin rakastajasta, heidän ilmeinen rakkautensa näyttää vilpittömältä. Guzman pitää myös musiikista paljon. Hän julkaisee usein kuvia konserttiyleisöstä Instagram-tililleen. Suurin osa näistä on luultavasti kaupungeissa, joissa Frank Ocean esiintyy.