Kenen Chunkz seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Julkkissuhdehuhut ovat yleisiä sosiaalisessa mediassa. Flirttailevien tekstiensä ja treffiensä vuoksi monet ihmiset kuitenkin olettavat Mayan ja Chunkzin olevan romanttisia.

Maya Jaman suhde Chunkziin selitetty

Mayan uusi rakastaja, Chunkz , on monien twiittien aiheena, mutta ei ole todisteita siitä, että heillä olisi koskaan ollut suhdetta.

Kun Maya latasi kuvia itsestään Chunkzin kanssa, monet olettivat, että heidän välillään oli kehittymässä romanssi. Maya Jama ja hän jakoivat kuvan, ja kuvatekstissä luki 'Katsoin kynää, mutta sain Maya Jaman, niin kuka todella voitti?'

Katso tämä postaus Instagramissa

Chunkz (@chunkz) jakama viesti

Jos ei Mayan vastausta, joka vain vahvisti heidän yhteyttään, huhut eivät ehkä koskaan saaneet vetoa. 'Olemme varmasti sukulaisia, mutta voimme olla BFF:itä koko elämän', hän vastasi Chunkzin viestiin.

Vasta viime vuoden syyskuussa Chunkz julkaisi kuvan Mayasta ja kommentoi: 'Joo te, teillä oli keskustelu... ja hän on antanut minulle mahdollisuuden!!.' Pitäkää minut ajatuksissanne ja rukouksissanne, kun valmistaudun ensi viikon ensimmäiseen tapaamiseeni. @ MayaJama ”. 'Johdonmukaisuus on avain' oli Mayan vastaus virusviestiin.

Toisaalta kumpikaan osapuoli ei vahvistanut yhteyttään, ja koko yö vaikutti monimutkaiselta huijaukselta, jonka he kokosivat.

Lue myös: Kenen kanssa Cooper Noriega seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kaikki mitä sinun tulee tietää Chunkzista!

Katso tämä postaus Instagramissa

Chunkz (@chunkz) jakama viesti

Amin Mohamed, joka tunnetaan myös nimellä Chunkz, on englantilainen YouTuber, muusikko ja esiintyjä. Hän syntyi vuonna 1996, ja hänestä tuli YouTube-sensaatio pilaelokuviensa ansiosta.

Chunkzilla on yli 1,8 miljoonaa tilaajaa ja yli 142 miljoonaa katselukertaa hänen YouTube-tilillään. AJ Shabeel, Kenny ja Niko Omilana ovat hänen kollegansa Beta Squad -jäseniä YouTubessa.

Hänellä on yli 2 miljoonaa Instagram-seuraajaa pitääkseen ihailijansa ajan tasalla hänen henkilökohtaisesta elämästään ja tämänhetkisistä aloitteistaan.

Lue myös: Kenen kanssa Cynthia Daniel seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Cole Hauserin kanssa!

Kun Maya Jama ja Ben Simmons suutelivat Twitterissä, ihmisillä oli ajatuksia.

Kun Maya ja Ben on nähty suutelevan, heistä on tullut Twitterin aihe. Vastauksista päätellen monet ihmiset kamppailevat edelleen suhteensa kanssa.

Yksi kirjoitti: 'BEN SIMMONS VETTI MAYA JAMA ???”

Toinen lisäsi: 'Ben Simmons tiili koko pudotuspelit, mutta päätyi siihen Maya Jam '

Eräs kirjoitti: 'Kuvittele, kuinka innoissani olin nähdessäni Ben Simmonsin trendaamassa, mutta sain tietää, että pehmeä poika huusi Wimbledonissa. Maya Jam .”

Ja yksi twiittasi: '

BenSimmons mies, joka ei pystyisi tekemään vapaaheittoa, jos hänen elämänsä riippuu siitä, on vain mennyt ja puskenut MayaJama Lainaus twiitistä'