Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

Treffit

WPR

Monikulttuurista avioliittoa tutkitaan The Family Chantelissa, yhdysvaltalaisessa tosi-tv-ohjelmassa, joka esitetään TLC:llä ja joka kertoo dominikaanis-amerikkalaisen Pedro Jimenon, afroamerikkalaisen Chantel Everettin ja heidän lähiomaistensa rikoksista.

Se on ensimmäinen 90-Day Fiancen spin-off-sarja, joka keskittyy yhteen pariin. Chantel Everett ja 90 Day Fiancé: Happily Ever After esiintymisen jälkeen Pedro Jimeno saanut mainetta.

Pari saavutti suosion fanien keskuudessa jatkuvan perhekonfliktin seurauksena, mikä teki heistä erittäin mielenkiintoista seurata.

Pikatiedot

Koko nimiChantel Jeffries
Ikä29
Syntymäpäivä1. lokakuuta 1992
HoroskooppiPunta
SyntymäpaikkaKalifornia
AmmattiInstagram-tähti
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria
KamppailutilaYksittäinen
Korkeus5′ 5″
EtnisyysValkoinen
Kansallisuusamerikkalainen

Tuona vuonna syntyi The Family Chantel, televisiosarja, jonka tähtien suhde on nyt heikentynyt neljän kauden jälkeen. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole vahvistusta ohjelman peruuttamisesta tai jatkamisesta toiselle kaudelle.

Heidän tuskallisen eronsa jälkeen Chantelin sijainnista on raportoitu, ja jotkut väittävät, että hän on jo siirtynyt eteenpäin.

Kuka on Chantelin huhuttu uusi poikaystävä?

Huhujen mukaan Love & Hip Hopin Rich Dollaz seurustelee Chantel Everett . Huhut alkoivat sen jälkeen, kun Dreddsworld paljasti, että hänet oli nähty useita kertoja viimeisen kuukauden aikana kävelemässä Atlantassa julkkiksen kanssa.

kuka chantel seurustelee nyt

Dollaz, musiikkijohtaja, yrittäjä ja tosi-tv-tähti, tulee Waterburysta, Connecticutista. Vuodesta 2011 lähtien 44-vuotias on esiintynyt Love & Hip Hop -sarjassa.

Dollaz aloitti uransa Bad Boy Recordsin työntekijänä, siirtyi sitten Universal Musiciin ennen kuin päätti aloittaa oman yrityksensä, Dollaz Unlimitedin.

Hänen yrityksensä edustaa tunnettuja henkilöitä, kuten painija Thea Trinidad, laulaja Olivia ja malli Erica Mena.

Miksi Chantel ja Pedro erosivat?

Uutiset Chantelin ja Pedron avioerosta hämmästyttivät fanit, vaikka The Family Chantelin katsojat olivat tottuneet seuraamaan heidän kiivaita erimielisyyksiään ohjelmassa ja monet uskoivat, että heidät näyteltiin kameroiden edessä.

kuka chantel seurustelee nyt

Pedro Haki avioeroa 27. toukokuuta 2022 ja ilmoitti, että heidän avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti pilalla' In Touchin hankkimien tietojen mukaan. Chantelin väitetään siirtäneen 257 000 dollaria heidän yhteiseltä pankkitililtä, ​​Pedron mukaan.

Chantel on kuitenkin vastasyyttänyt 'aviorikoksesta' ja 'julmasta kohtelusta', mikä osoittaa, että jokaisessa tarinassa on aina kaksi puolta.

Miksi Chantel Everett ja Pedro Jimeno erosivat?

Kuukausi parin eron jälkeen, 27. toukokuuta, Pedro, 30, haki avioeroa. Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva mies väitti In Touchin saamissa oikeudenkäynneissä, että hänen kuusi vuotta kestänyt avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti pilalla'.

Sekä Chantel että Pedro olivat hakiessaan molemminpuolisia lähestymiskieltoja, jotka kielsivät heitä vahingoittamasta, pahoinpitelemästä, loukkaamasta, uhkailemasta, ahdistelemasta tai häiritsemästä toista osapuolta.

kuka chantel seurustelee nyt

Kukaan puoliso ei saa '[peruuttaa] tai [muuttaa] osapuolten sairaus-, auto- tai henkivakuutusta, eikä hän saa katkaista kodin sähköverkkoja tai aiheuttaa sen katkaisemista'.

Chantel väitti, että heidän avioliitonsa hajoaminen johtui hänen exänsä 'aviorikoksesta' asiakirjassa, jonka hän jätti 7. heinäkuuta. In Touchin saamien oikeudenkäyntitietojen mukaan hän väitti myös, että Pedro oli pettänyt häntä ja altistanut hänelle 'julmaa'. hoitoa', johon sisältyi 'fyysinen perheväkivalta ja henkinen tuska'.

Georgialainen nainen väitti, että 'ei ollut mahdollisuutta palata yhteen', koska hänen avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti pilalla'. Kun In Touch kysyi Pedron agentilta siitä, mitä Chantelin avioerohakemuksessa mainittiin, he vaikenivat.

Chantelin huhuttu uusi mies

Rich Dollazin ja Chantelin kerrotaan seurustelevan. Kun Dreddsworld kertoi, että hänet on nähty useita kertoja kävelemässä Atlantassa julkkiksen kanssa, huhut alkoivat kiertää. Hän on tosi-tv-tähti, liikemies ja musiikkijohtaja.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Richie Dollaz (@richiedollaz)

Hänen veljensä River Everett kuitenkin teki lopun huhuille. US Viral Trendingin mukaan hän sanoi 'Pretend' vastauksena Instagram-viestiin, joka koski Chantelin ja Rich Dollazin väitettyä seurustelua. Ei pidä paikkaansa.

Chantelin Instagram-profiilin mukaan hän on panostanut paljon terveyteen ja harkitsee työskentelyä matkasairaanhoitajana. Hän ei ole osoittanut mitään merkkejä uuden suhteen aloittamisesta sen jälkeen, kun hän erosi Pedron kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR