Kenen Ashton Meem seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Golde Tate ja Ashton Meem ovat eri mieltä. Monet ihmiset uskovat, että he ovat seurustelleet pitkään ja ovat nyt menossa naimisiin, vaikka kukaan heistä ei ole vahvistanut tätä. Ashton Meem tunnetaan Seattle Seahawksin päävalmentajan Pete Carrollin ex-vaimona.

Russell Wilsonin entinen vaimo on tunnettu. Ashton Meem on Denver Broncosin pelinrakentaja ja oli aiemmin naimisissa amerikkalaisen jalkapalloilijan Russell Wilsonin kanssa. Meem ja Wilson menivät naimisiin vuonna 2012 seurusteltuaan lukion jälkeen, mutta heidän romanssinsa päättyi tuskin kaksi vuotta myöhemmin.

Ashton Meemin uusi aviomies: kuka hän on?

Ashton Meem -treffit

Golden Tate ja Ashton Meemillä oli molemmilla suhde vuonna 2014. He olivat olleet suhteessa, mutta se päättyi. Erilaisten vaikeuksien takia, joista he eivät koskaan kertoneet yleisölle.

Kun tarinat alkoivat kiertää Internetissä, hän oli naimisissa lukiolaisen rakkaansa kanssa Russell Willson . Useiden sisäpiiriläisten mukaan Russellin ja Ashtonin avioliitto hajosi sen jälkeen, kun levitettiin raportteja, että hän oli pettänyt häntä Golden Taten kanssa.

Ei kuitenkaan ole todisteita siitä, että hän olisi huijannut häntä, ja hän kiisti kaikki syytökset. Russell sen sijaan halusi pysyä äidinä tässä asiassa.

Hän ei kommentoi aihetta. Epäilty on nimetty Percy Harvinin tapauksessa, joukkuetoverinsa, jota syytetään Taten lyömisestä tapahtuman jälkeen.

Lue myös: Kenen kanssa T'yanna Wallace seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Ashton Meem, Russell Wilsonin ex-vaimo

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ashton Garrett (@1ashtonwilson)

He saivat Goldenin kirjoittamaan esseen siitä, miksi hän lähti Seattlesta, tyttöystävänsä ystävyydestä Ashtoniin ja naurettavasta väitteestä, että häntä oli lyöty. Vaikka Ashton väitti, että hän oli aina ollut uskollinen Wilsonille eikä ollut koskaan pettänyt häntä,

Hän näytti olevan välinpitämätön siitä, että hänen täytyy todistaa itsensä kenellekään. Ei vain Wilsonin elämässä, vaan myös kenen tahansa elämässä, jolle hän on uskollinen. Tate allekirjoitti julistuksen, jossa hän väitti, ettei hänellä ollut suhdetta minkään muun naisen vaimon kanssa.

Lue myös: Kenen kanssa Nnamdi Asomugha seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Kerry Washingtoniin!

Ashton Meemin nettovarallisuus

ashton ongelmia deittailu

Nettovarallisuutensa suhteen hänen odotetaan olevan arvoltaan karkeasti 4 miljoonaa dollaria Vuonna 2022. Hänen nettovarallisuutensa kasvoi tasaisesti vuosi toisensa jälkeen. Et myöskään voi tietää, kuinka paljon rahaa hän tuo. Mainitsemamme summa on vain karkea arvio. Todellinen summa oli huomattavasti arvioitua suurempi.