Kendall Jenner tapasi isänsä Oscar-juhlissa Caitlynin riidan jälkeen Kardashiansin kanssa

Julkkisuutisia

WPR

Perhe on ikuinen, ainakin näille Jennereille. Kendall ja Caitlyn Jenner tapasivat jälleen Vanity Fairissa Oscar-juhlat 2019, ja he eivät voisi näyttää onnellisemmilta. Tapaaminen tapahtuu kahden kuukauden kuluttuaOlen Caittähti lopetti kolme vuotta kestäneen kiistansa Kardashianien ja Kendallin äidin Kris Jennerin kanssa.

Takaisinnäkeminen tapahtui punaisella matolla, jossa malli, 23, nähtiin lähestyvän isäänsä, 69, ja 22-vuotiasta tyttöystäväänsä Sophia Hutchinsia havaittuaan heidät matolla. Isän ja tyttären kuvissa he puhuvat, pitävät kädestä ja halaavat ennen poseerausta kameroille. Vietämme perhejuhlia.

Huolimatta kiistasta Kardashianeja kohtaan Caitlyn on säilyttänyt läheisen suhteen biologisiin tyttäriinsä Kendalliin ja Kylie Jenneriin. Tammikuussa 2018 kuuden lapsen isä julkaisi tämän Instagram hänen ja Kendallin ratsastushevosista . 'Tyttöni rakastaa hevosiaan!' hän kirjoitti kuvatekstissä.

Caitlynin kiista Kardashiansin kanssa, joka johtui siitä negatiiviset väitteet, joita hän sanoi Krisistä hänen siirtymisensä jälkeen vuonna 2015, näytti päättyvän joulukuussa 2018, kun hänet ja Hutchins kutsuttiinKrisin vuosittainen Kardashian-joulujuhla.Kuvissa juhlista näkyy Caitlyn nauttivan hauskanpidosta Hutchinsin ja hänen tyttäriensä kanssa. Caitlyn ei vain saanut kutsun juhliin, vaan hänen nähtiin myös tapaavan Krisin sekä hänen tyttärepuolensa Kimin, Kourtneyn ja Khloe Kardashianin, mikä sai fanit ajattelemaan, että hänen kanssakäymisensä Kardashiansin kanssa oli vihdoin ohi.

Kendall ja Caitlyn Jenner | Oscarit 2019

Broadimage/REX/Shutterstock.

Kendall ja Caitlyn Jenner | Oscarit 2019

Chelsea Lauren/REX/Shutterstock.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

Emme tiedä, missä Caitlynin asema Kardashianien kanssa nykyään on, mutta Kendallin suhteen heidän suhteensa on yhtä paksua kuin veri.