Kendall Jenner poseeraa alasti uudessa valokuvassa eron jälkeen Devin Bookerin kanssa

Julkkis

WPR

Jos sinulla ei ole miestä, olet kunnossa.

Ilmoitettuaan avioerostaan ​​Devin Bookerista, Kendall Jenner julkaisi Instagram-kuvan itsestään aurinkoa bikineissään seuraajiensa näkyvissä.

26-vuotias kaunotar havaittiin makaamassa vatsallaan aurinkosohvalla, eikä hänellä ollut yllään muuta kuin vihreä 818 Tequila -lippis.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kendall (@kendalljenner) jakama viesti

Kirjoittaessaan puhelimeen hän jätti bikinit ja vesipullon viereensä lepotuoliin.

Hymiöiden lisäksi valokuvavedos sisälsi kuvia ja videoita hänen ratsastuksestaan, sushista ja auringonlaskun katselusta.

Viitaten hänen äskettäiseen eroon 25-vuotiaasta NBA-pelaajasta, yksi seuraaja vastasi: 'Kerro minulle, että sinä ja BFF:si erositte kertomatta minulle, että sinä ja BFF-pelaajasi erositte.'

Kendall Jenner poseeraa alasti uudessa valokuvassa eron jälkeen Devin Bookerin kanssa

Kahden vuoden seurustelun jälkeen pari päätti erota viime viikolla. Sivu 6:n mukaan oli ristiriitaisia ​​​​raportteja siitä, mihin suhde oli menossa.

Vaikka hän rakastaa häntä, Devin ei aio ehdottaa avioliittoa, koska hänen ammattinsa on lähteemme mukaan ensimmäinen. Perheensä lisäksi 'Kendallin työ hallitsee myös hänen elämäänsä.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Kendall (@kendalljenner) jakama viesti

Kourtney Kardashian ja Blink-182-muusikko Travis Barker solmivat solmun Italiassa viime kuussa, ja Kourtneyn sisar Kourtney Kardashian ja Booker olivat paikalla.

Heidät kuvattiin myös äskettäin yhdessä perheen ystävän Anastasia “Stassie” Karanikolaoun syntymäpäiväjuhlissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kevään 2020 COVID-19-epidemian aikana he alkoivat seurustella. He ilmoittivat virallisesti suhteestaan ​​vasta ystävänpäivänä 2021.

Kun Jenner latasi Instagramiin kuvan itsestään ja Bookerista syleilemässä, hän teki asioista virallisia.