Kendall Jenner näyttää upealta keltaisissa bikineissä ja neuletakissa

Julkkis

WPR

26-vuotias Kendall Jenner esittelee omaisuuttaan! Heinäkuun 5. päivänä supermalli jakoi Instagramissa kuvien karusellin itsestään, joka loisti keltaisissa bikineissä ja näytti yhtä upealta kuin koskaan.

Hänen sävykäs vatsalihaksensa oli esillä string-bikineissä, joissa oli myös funky ristikkäiset olkaimet.

Lisäväriä lisättiin oranssilla rajatulla neuletakilla, jota käytettiin ilman nappeja. Kendall viimeisteli asuunsa mustilla aurinkolaseilla ja laukulla, jonka hihnassa oli kultasormus.

Hänellä oli keskiosa ja hänen ruskeat hiukset olivat alaspäin. Asun luomiseen käytettiin yhteistyötä FWRD-verkkokaupan kanssa.

Kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Kendall esitteli pullat täysin alastomassa allaskuvassa, julkaisi upeat kuvat. Kuvassa Kendall Jenner hänellä oli yllään vain vihreä lippalakki, kun hän istui tuolilla vatsallaan ja selaili puhelintaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kendall (@kendalljenner) jakama viesti

Hän lisäsi vain hymynaamahymiön valokuvan tekstiin ja julkaisi sen useiden muiden kuvien rinnalle, jotka näyttivät tarjoavan ikkunan hänen elämäänsä.

Videoiden ja valokuvien joukossa oli video hänen ajamisesta pimeällä tiellä ollessaan autonsa sisällä, samoin kuin kuva sushista lautasella ja yksi hänen ratsastamisestaan ​​hevosella.

Viime aikoina Kendall on jakanut kuumia bikinikuvia, mukaan lukien 6. kesäkuuta otetun yhden, jolloin hän kehotti ihailijoitaan menemään ulos ja rauhoittumaan.

Harjoittelu ja kävely metsässä, ajan viettäminen koiriensa tai 'eläinlastensa' kanssa, kuten hän viittasi niihin, meditointi, päiväkirjan pitäminen ja yleensä elämänsä hallinta olivat joitakin harrastuksia, joita Kendall mainitsi auttaessaan häntä keskittymään. .

'Mene ulos, hanki uusi harrastus, halaa jotakuta jota rakastat ja pidä virne kasvoillasi', hän kehotti. Ihmeellisiä asioita on tapahtumassa sinulle.

Itse asiassa Kendall on tehnyt yhteistyötä The Mental Health Coalitionin kanssa edistääkseen mielenterveystietoisuutta ja -resursseja toukokuussa 2020. Kendall on ollut avoin kamppailustaan ​​mielenterveyden kanssa jo pitkään.

Minulle on todella hyviä päiviä, jolloin teen listan asioista, joita haluan saavuttaa, olivatpa ne sitten työasioita tai vain kotona.

Kendall Jenner näyttää upealta keltaisissa bikineissä ja neuletakissa

Ja olen tavallaan erittäin tuottelias', hän sanoi ennen kuin mainitsi, kuinka epämukavaksi hänestä tulee, kun hänen kalenterinsa ei ole niin täynnä. Sitten hän listasi muutamia tapoja, kuten kirjan lukemista, joita hän käyttää auttaakseen keskittymään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Sitten vuonna 2021 entinen K.U.W.T.K . tähti osallistui neliosaiseen videosarjaan Voguen kanssa nimeltä Open Minded, joka keskittyi Kendallin kokemukseen ahdistuksesta ja siitä, kuinka hän on oppinut hallitsemaan sitä samalla, kun hän kiinnitti maailman huomion.

Kendall Jenner näyttää upealta keltaisissa bikineissä ja neuletakissa

Ne, jotka kysyvät: 'Mistä hänen on huolehdittava? ” on väistämättä olemassa. Mikä on hänen huolensa syy? Loppujen lopuksi olen edelleen ihminen, hän huomautti ensimmäisessä jaksossa, enkä koskaan istu täällä sanomassa, etten ole onnekas.

Lisäksi se, että sinulla on jotain tai ei ole sitä, ei estä jotakuta kokemasta tosielämän aistimuksia ja tunteita.