Kendall Jenner ja NBA-tähti Devin Booker erosivat kahden vuoden seurustelun jälkeen

Julkkis

WPR

Kendall Jennerin on huhuttu olevan sinkku jo jonkin aikaa.

Mukaan Entertainment Tonight ja E! Uutiset, Kim Kardashianin kaksivuotinen romanssi NBA-pelaaja Devin Bookerin kanssa on päättynyt.

Malli ja urheilija 'ovat keskustellut tulevaisuudestaan, mutta he eivät ole samalla sivulla', erään sisäpiiriläisen mukaan, joka kertoi ET:lle, että Kendall 'tuntuu kuin he ovat eri poluilla'.

Toinen lähde ilmoitti E! Uutiset, että 'Kendall ja Devin osuivat kovaan paikkaan viime aikoina ja ovat olleet jakautuneet noin puolentoista viikon ajan', heidän keskiviikon lausunnon mukaan.

Jennerin tiedottaja ei vastannut nopeasti PEOPLEn lausuntopyyntöön.

Kendall Jenner ja NBA-tähti Devin Booker erosivat kahden vuoden seurustelun jälkeen: Raportti

Vuonna 2020, Jenner , 26, ja Booker, 25, yhdistettiin alun perin. Sinä vuonna heitä havaittiin matkalla Sedonaan, Arizonaan.

Viime vuoden ystävänpäivänä Jenner ja Booker julkistivat suhteensa Instagramissa julkaisemalla ensimmäiset kuvansa toisistaan. He viettäisivät yhden vuoden hääpäiväänsä seuraavan vuoden kesäkuussa.

Ne nähtiin äskettäin Italiassa aikana Kourtney Kardashianin häät Travis Barkerin kanssa , Jennerin sisko.

Yleensä Jenner piti rakkauselämäänsä piilossa, eikä Booker's ollut poikkeus. Lähteet kertovat People-lehdelle, että Phoenix Suns -tähti 'ei halua olla julkkis ja suhtautuu siihen erittäin hillitysti'.

Booker ja Jenner 'tuli vakavaksi nopeasti viime kesänä', toisen sisäpiiriläisen mukaan.

'Kendall vieraili hänen luonaan usein Phoenixissa. Devin jäi Kendallin luokse Los Angelesiin kauden päätyttyä 'Sisäpiiri jatkoi matkaansa. ”Justin [Bieber] ja Haileyn [Baldwin Bieber] kanssa he viettivät koko kesän yhdessä. Kaikki pitävät niistä, vaikka he ovat vielä nuoria. Heillä on upea suhde.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Kendall (@kendalljenner) jakama viesti

Jenner ja Booker viettivät aikaa yhdessä tuplatreffeillä, ennen kuin heidän ystävyytensä puhkesi joksikin vakavammaksi.

Ben Simmons , Jennerin ex-poikaystävä ja Kylie Jennerin entinen paras kaveri Jordyn Woods ruokaili Jennersien kanssa. Suuteltuaan Khloé Kardashianin ex-poikaystävää Tristan Thompsonia juhlissa, Woods ja Booker ilmoittivat lopettaneen sen vuoden 2019 alussa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Vuoden 2022 ensimmäisten kuukausien aikana arveltiin, että Jenner ja Booker olivat vieneet romanssinsa uudelle tasolle.

Jennerin uudenvuodenaattona lataamassa iloisessa valokuvassa Booker käytti kultaista nauhaa sormessa, mikä sai jotkut kotkasilmäiset ihailijat epäilemään, että pariskunta oli sidottu häät.