Kelly Rohrbach-treffit – seurusteleeko hän Steuart Waltonin kanssa vuonna 2022?

Treffit

WPR

C. J. Parkerin roolistaan ​​elokuvassa Baywatch tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Kelly Rohrbach syntyi 21. tammikuuta 1990.

Kauris on 18. tammikuuta syntyneiden astrologinen merkki. Hevonen on hänen horoskooppimerkkinsä.

C.J. Parkerin roolin lisäksi Baywatchissa amerikkalainen malli ja näyttelijä Kelly Rohrbach tunnetaan työstään Sports Illustratedin kansityttönä.

Kelly Rohrbach seurustelee Walmartin perillisen Steuart Waltonin kanssa

Kelly Rohrbach seurustelee nyt jonkun kanssa. Vaalea Baywatch-tähti ja -malli seurustelee Walmartin perillisen Steuart Waltonin mukaan E! Uutiset.

Olemme kuulleet, että 26-vuotias mies on seurustellut miljardöörin kanssa 'neljä tai viisi kuukautta', ja hän jopa antaa hänelle 'lentotunteja henkilökohtaisella koneella'. Itse asiassa ensimmäisen kerran heidät nähtiin yhdessä vaelluksella Los Angelesissa samana marraskuussa, ja heidät vangittiin käsi kädessä ja hymyillen koko ajan.

Lue lisää: Andrew Taten treffihistoria: kaikki mitä sinun pitäisi tietää tästä kiistanalainen henkilö!

Rohrbach nousi myös otsikoihin vuonna 2015 huhutuista usean kuukauden lenkkeilystään Leonardo DiCaprion kanssa.

kelly rohrbach tapailemassa

Sen jälkeen kun näyttelijä ja malli saatiin kiinni käsistä CFDA Fashion Awardsin jälkibileissä saman vuoden kesäkuussa, deittailuhuhuja alkoi kiertää. Pari viikkoa myöhemmin pariskunta nähtiin suutelevan CitiBikesin kyydissä New Yorkissa, mikä teki lopun huhuille.

Seitsemän kuukautta myöhemmin, tammikuussa 2016, juuri ennen DiCaprion suurten palkintojen kauden aikana pari erosi.

He kaksi ovat 'erittäin kiireisiä' juuri nyt, sisäpiiriläinen sanoi. Heille oli haastavaa ylläpitää suhdetta, koska he ovat molemmat niin kiireisiä.

Sillä välin Rohrbach on ollut kiireinen mainostaessaan uutta Baywatch-kuvaansa, joka saa ensi viikolla elokuvateattereihinsa, kun hän ei ole viettänyt aikaa kumppaninsa kanssa.

Tämä on erittäin jännittävää aikaa, koska Rohrbach on juuri paljastanut, että viettelevää punaista uimapukua käyttävän naisen rooli on hänen lapsuuden tavoite.

Rohrbach sanoi: 'Se oli minun ja sisarteni show' Harper's Bazaarille saatuaan roolin viime vuonna. ”Olin luultavasti noin 10-vuotias tuolloin, ja muut ystäväni ja minä odotimme vanhempamme lähtevän ulos lauantai-iltaisin, koska pidimme sitä sopimattomana.

Heti kun he lähtivät, asettuimme television eteen katsomaan Pam Andersonin kaltaisia ​​rantavauvoja, samalla kun imesimme peukaloitamme ja halailimme peitteidemme kanssa.' Kun Baywatch vihdoin julkaistaan ​​25. toukokuuta, saamme vihdoin nähdä hänen rantasprinttinsä.

Kelly Rohrbach raskaana, odottaa poikavauvaa Walmartin perillisen Steuart Waltonin kanssa

Page Six on saanut tietää, että Kelly Rohrbach, entinen Sports Illustrated -malli ja Baywatch-elokuvien tähti, ja Walmart-tycoon Steuart Walton odottavat ensimmäistä lastaan.

kelly rohrbach tapailemassa

Eräs lähde väittää, että 31-vuotias Rohrbach on suunnilleen kahdeksannella kuukaudella raskaana ja että hän ja hänen kumppaninsa saavat pojan ensi kuussa.

'Heille on valittu nimi, mutta he pitävät siitä hiljaa', lähde paljasti meille. Sana ei lähde ulos. Itse asiassa kuulemme, että pariskunta suunnittelee jo uutta lisäystä perheeseensä.

Lue lisää: Seurusteleeko Pedro Jimeno '90-päiväisen morsian'-toverinsa Antonellan kanssa?

Huhun mukaan aloitettuaan suhteen vuonna 2017 erittäin huomaamaton pari meni naimisiin vuonna 2019.

Raportin mukaan E! Uutiset tuolloin Walton, jonka perheen kerrotaan olevan 238 miljardia dollaria, antoi Rohrbachille jopa 'lentotunteja henkilökohtaisessa koneessaan'.

Viime vuonna oli huhu, että he 'pakkaavat PDA:lla', kun he lähtivät hotellistaan ​​lounaalle Malibussa, Kaliforniassa.

Yhdysvalloissa ei ole rikkaampaa perhettä kuin Waltonit. Steuart, jonka isoisä oli Walmartin perustaja Sam Walton , on Walmartin, hänen perheensä perustaman Crystal Bridges Museum of American Artin ja Smithsonian National Air and Space Museumin hallituksissa.

40-vuotias mies perusti myös Game Compositesin, joka suunnittelee ja valmistaa pieniä komposiittilentokoneita, ja oli mukana perustamassa Runway Groupin, 'holdingyhtiön, joka sijoittaa kiinteistöihin, hotelleihin ja muihin yrityksiin Luoteis-Arkansasissa', Waltonin mukaan. Perhesäätiön verkkosivusto.

Molemmat kumppanit saivat tutkinnon Georgetownista. Vuonna 2012 hän suoritti kandidaatin tutkinnon, ja vuonna 2016 hän suoritti oikeustieteen tutkinnon samasta laitoksesta.

Siirtyään mallintyöstä näyttelemiseen useiden TV-osien parissa Rohrbach valittiin vuonna 2016 käyttämään Pamela Andersonin punaisia ​​bikinejä Baywatch-elokuvassa, mutta häntä ei ole nähty näytöllä vuoden 2019 jälkeen. Hänen viimeisin työnsä voidaan nähdä Yellowstonessa. ” ja Woody Allenin elokuva ”A Rainy Day in New York”.

Läheinen ystävä on paljastanut, että julkkis saa tarjouksia, mutta hän päättää keskittyä 'läsnäoloon' ja nauttimaan Waltonin seurasta heidän syntymättömän lapsensa kasvaessa.

Ennen suhdettaan Leonardo DiCaprioon vuonna 2015 Rohrbach oli säännöllinen sivu kuudes.

Eron jälkeen mallitoveri Toni Garrnin kanssa hän ja tämä alkoivat seurustella. Sen jälkeen kun DiCaprio ja Rohrbach nähtiin ensimmäisen kerran LA-klubilla 1Oak, he nähtiin yhdessä myös Hamptonsissa, Citi Bikesissä New Yorkissa ja jopa Burning Manissa.

Kenen kanssa Kelly Rohrbach on seurustellut?

kelly rohrbach tapailemassa

Pidämme tämän sivun ajan tasalla kaikista uusista tiedoista, joita saamme Kelly Rohrbachin rakkauselämästä, jonka hän, kuten useimmat julkkikset, pitää mieluiten piilossa.

Kelly Rohrbachilla on ollut ainakin kolme vakavaa suhdetta. Kelly Rohrbachilla ei ole ollut aiempaa kihlausta.

Kelly Rohrbach on seurustellut Leonardo DiCaprion (2017), Steuart Waltonin (2017) ja Aaron Rodgersin (2017) kanssa. (2015-2016). Selvitämme parhaillaan päivämääridemme ja yhteyksiemme historiaa.

Tarinat Kelly Rohrbachin väitetystä romanttisesta historiasta verkossa ovat epäjohdonmukaisia. Ei ole vaikeaa saada selville, kenen Kelly Rohrbach seurustelee milloin tahansa, mutta kaikkien hänen näppimistensä, yhteyksien ja erojen seuraaminen on toinen tarina.

Lue lisää: Kenen kanssa Lindsey Vonn seurustelee vuonna 2022? Tutustu Alpine Ski Racerin treffielämään!

Tarkan ja ajantasaisen tietueen ylläpitäminen kaikista julkkiksen romanttisista suhteista on vielä suurempi haaste. Sinun tulee ilmoittaa meille, jos huomaat, että Kelly Rohrbachia koskevat tiedot eivät ole ajan tasalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR