Kelly Clarksonin lantiotaidot ovat kohdallaan BTS-videossa Talk Showsta

Julkkis

WPR

Kelly Clarkson on taiteilija, jolla on lukuisia taitoja. American Idol -kauden 1 mestari Christina Aguilera on julkaissut yhdeksän studioalbumia.

Valmentajana The Voicessa kahdeksan kautta, hän voitti neljä kertaa, mikä teki hänestä menestyneimmän valmentajan vuonna 2002 alkaneessa 21 kauden mittaisessa sarjassa.

Kaiken huipuksi hänen puheohjelmansa on voittanut 13 Daytime Emmy -palkintoa kolmen ensimmäisen kauden aikana, ja siinä on paljon laulua. 'Since U Been Gone Singer' osoitti juuri, että hänellä on lantiota painavia kykyjä päivien ajan, joten kyse ei ole vain hänen äänestä.

Se on selvää mistä Kelly Clarksonin Instagram-julkaisu, jonka mukaan hauskuus ei lopu siihen, kun kamerat lopettavat kuvaamisen studiossa.

Kelly Clarkson ja hänen bändinsä Y'all ilmeisesti pitävät juhlat käynnissä live-yleisölle, ja siellä on paljon jännitystä. Saatat nähdä sen itse täällä:

Katso tämä postaus Instagramissa

The Kelly Clarkson Show (@kellyclarksonshow) jakama viesti

Eikö Kelly Clarkson ole paras?

Hänen esityksensä live-kuvausten näkeminen näyttää hauskalta. Työntöjen lisäksi näin juoksevan miehen, sprinklerin ja diskon hänen kokoamassaan mashupissa.

Montaasin jälkeen juontaja nauroi omille kyvyilleen itseään halveksuvalla tavalla, ikään kuin hänet olisi hämmästynyt tuottajien kokoamien klippien määrä. Hän nauroi ja sanoi:

Kelly Clarksonin lonkkaa painavat taidot ovat kohdallaan BTS-videossa Talk Showsta

Olen samaa mieltä, Kelly. olet huijari. Älä koskaan anna valppauttasi pettää. Sen jälkeen kun hän erosi Brandon Blackstockista, Kelly Clarkson on kokenut vaikeita hetkiä, mutta näyttää siltä, ​​että hänen keskusteluohjelmansa on ollut hänelle turvallinen paikka purkaa ja kääntää mielensä pois asioista.

Vielä kerran, ei ole niin, että karkeat tilanteet eivät tulleet esiin jossain vaiheessa. Huhtikuussa ennen avioliittonsa päättymistä Kaley Cuocon kanssa laulaja kaatoi näyttelijälle lasin viiniä. Jopa Jill Biden , ensimmäinen nainen, antoi hänelle äidillisiä neuvoja.

Esityksensä 'Kellyoke'-osion aikana näimme Kelly Clarksonin ratkaisevan ongelmansa vaihtamalla osia Billie Eilishin 'Happier Than Ever' -kappaleen sanoituksista, mikä vaikutti tyhmältä hänen entiseen kohtaan.

Laulaja pitää kesäloman viettääkseen aikaa lastensa kanssa nyt, kun heidän avioeronsa on saatu päätökseen ja Brandon Blackstock on muuttanut uuteen poikamiestaloon Montanaan.

Kelly Clarksonin lonkkaa painavat taidot ovat kohdallaan BTS-videossa Talk Showsta

Kelly Clarkson Show ottaa vallan Ellen DeGeneres Entinen aika, jolloin hän pitää sapattivapaata, koska hän ansaitsee sen. Lopulta hallitseva mestari joutui luopumaan The Voicesta kaudelle 22 kaiken tämän takia.

Kelly Clarksonin paluu The Voiceen on edelleen haaveeni, enkä malta odottaa, että näen, mitä hänellä on tarjolla keskusteluohjelmaansa ja uutta musiikkiaan varten. Katso sillä välin vuoden 2022 TV-ohjelmamme nähdäksesi, mitä lähiaikoina esitetään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit-