Keith Urban ja Nicole Kidman juhlivat 16-vuotispäiväänsä Throwback-laululla 'kuin se oli eilen'

Julkkis

WPR

Keith Urban ja Nicole Kidman muistelevat yhdessä 16-vuotiaan hääpäivää.

Avioliiton vuosipäivänä pari jakoi kuvia itsestään sosiaalisen median profiileissaan osoituksena kiintymyksestään.

Nicole Kidman 55-vuotias jakoi takautuvan kuvan morsiamen ja sulhanen sytyttämisestä yhdessä kynttilän hääpäivänä vuonna 2006.

Hän lisäsi lauantaina julkaistuun kuvaan lauseen 'Sweet XVI'. 'Ikään kuin se olisi eilen, pidä tämä mielessä. Ikuisesti.'

Aiemmin Big Little Lies -näyttelijä pohdiskeli CBS Morningsissa romanssistaan ​​Urbanin kanssa.

”Kaunein asia, mitä minulle on koskaan tullut mieleen, oli tapaukseni myöhemmin elämässäni. Hienointa, mitä minulle on koskaan tapahtunut, oli tuo mies, 'Hän sanoi tämän tammikuussa.

Nicole Kidman Keith Urban Mark 16 vuotta hääjuhlasta

Keith Urban Mietti myös sitä, kuinka Kidmanin naimisiinmenon ja heidän kahden tyttärensä isäksi tulon jälkeen hän on muuttunut ja lopettanut ulkoilun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

– Elämä on nykyään todella erilaista. Hän kertoi The Sunille viime kuussa: 'Olen tehnyt niin monia virheitä, mutta sinun on selvitettävä, mikä toimii sinulle.

Yritän näyttää lapsille hyvää esimerkkiä, mutta en vieläkään tiedä, saanko sen oikein. Kehotan heitä jatkuvasti jatkamaan intohimojaan, kunhan he tekevät tarvittavia ponnisteluja sen toteuttamiseksi.

Nicole Kidman Keith Urban Mark 16 vuotta hääjuhlasta

'Nic ja minä ponnistelimme paljon. Minusta tuntui kuin olisin maksanut palkkioni kaksinkertaisesti. Työskentelin ylös Australian seurojen kautta saadakseni levysopimuksen, ja kun muutin Yhdysvaltoihin, minun piti aloittaa uudelleen alusta.

Onneksi toisella kerralla kaikki sujui hyvin”, Urban sanoi.