Keanu Reeves tapaa nuoren fanin suloisella hetkellä lentokentällä

Julkkis

WPR

Tarjottuaan yhdelle suurimmista faneistaan ​​ikimuistoisimman kokemuksen, Keanu Reeves osoitti jälleen kerran olevansa ihmisten mies.

Koskettavan tarinan jakoi Twitterissä 4. heinäkuuta tv-tuottaja nimeltä Andrew Kimmel, joka jakoi kuvan maskia käyttävästä näyttelijästä jakamassa nimikirjoitusta nuorelle miehelle heidän odotellessaan matkatavaroiden noutoa saapuessaan New Yorkiin klo. Lontoo.

Andrew Kimmelin mukaan nuori mies lähestyi Matrix-näyttelijää ja pyysi häneltä nimikirjoitusta. Vuorovaikutus ei kuitenkaan päättynyt tähän.

Lapsen kerrotaan kysyvän Reevesiltä useita kysymyksiä, ja ehkä kenenkään yllätyksenä Reeves 'vastasi iloisesti jokaiseen' Kimmelin mukaan: 'Lapsi: Miksi olit Lontoossa? KR: Dokumentin tekeminen.

Lapsi: Katselin sinua Grand Prixissä Internetissä, kun lausuit x KR: Grand Prix, kyllä ​​ranskalaisella aksentilla, korjaamatta häntä.

F1! Kilpa-autot! Lapsi: Ajatko sinä? KR: En kilpaile Formula 1:ssä, mutta nautin moottoripyörillä ajamisesta.

Lapsi tiedusteli myös, mikä toi John Wick -näyttelijän New Yorkiin, ja paljastui, että kyseessä oli American Buffalon Broadway-tuotanto.

Reevesin kaltaisen kuuluisan tähden täytyy jäädä jonnekin New Yorkiin, utelias nuorukainen tiedusteli, ja näyttelijä sanoi epäröimättä viettävänsä viisi päivää Midtownissa.

Ja tyypillisesti Keanu Reeves muodossa, näyttelijä antoi ymmärtää, että hän oli täysin rennosti, kun häneltä kysyttiin paljon kysymyksiä, koska hänellä oli myös luettelo kyselyistä nuorelle miehelle!

Tässä vaiheessa lapselta ei ollut enää kysymyksiä, joten Keanu alkoi grillata häntä, Kimmel twiittasi. 'Miksi olit Euroopassa? Missä taidegallerioissa kävit Pariisissa? Kumpi oli suosikkisi?'

Keanu Reeves tapaa nuoren fanin suloisella hetkellä lentokentällä

Nyt virukseksi levinneen ketjun lopetti Kimmel, joka twiittasi myös Speed-tähden kanssa napsauttamansa selfien ja sanoi: 'Kaveri ei olisi voinut olla ystävällisempi varsinkaan kansainvälisen lennon jälkeen.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Andrew Kimmel jatkoi: 'Kaveri on luokan teko, ja tällaisilla pienillä asioilla voi olla niin merkittävä vaikutus ihmisten elämään, joten ajattelin jakaa. Lisää Keanuksia tarvitaan!”

Toistensa lisäksi Reeves on hyväntahtoinen ja ystävällinen.

Häneltä esimerkiksi kysyttiin, olisiko hän antanut kullekin 12 stuntmanille, jotka auttoivat häntä The Matrix Reloadedin ikonisessa taistelusarjassa. Harley Davidson moottoripyörä Seattle Post-Intelligencerin haastattelussa vuonna 2003.

Reeves muisteli tuolloin: 'Olimme kaikki tässä asiassa ja harjoittelimme yhdessä etukäteen.

Keanu Reeves tapaa nuoren fanin suloisella hetkellä lentokentällä

'Halusin vain… kiittää enemmän kaikkia näitä ihmisiä, jotka auttoivat minua tekemään tästä mielestäni yhden elokuvahistorian parhaista elokuvataisteluista', näyttelijä sanoi.

Sitten kesäkuussa 2020 Reeves antoi John Wick -temppukuljettajalleen Jeremy Frylle kaikki kulut maksetun viikonloppuloman arvostetulle kilparadalle, jonka näyttelijä oli sulkenut antaakseen Frylle ja joukolle muita läheisiä kavereita todellisen VIP-kohtelun.

Reeves antoi myös John Wick: Chapter 4 -stunttiimille henkilökohtaisia ​​Rolex Submariner -kelloja lokakuussa 2021.