Käyttivätkö Jlo ja Vanessa Hudson samaa 2022 Met Gaala -mekkoa? Huhut paljastettu!

Julkkis

WPR

Kuten tavallista, eilen illalla New Yorkissa pidettyyn Met Galaan osallistui tähdet täynnä oleva vieraslista.

Metropolitan Museum of Artin portaita kävelevien kuuluisien ihmisten joukossa olivat Kim Kardashian, Kate Moss, Hillary Clinton, Lizzo, Emma Chamberlain ja Bad Bunny.

Fanit odottavat joka vuosi innokkaasti, mitä kuuluisat ihmiset pukeutuvat Voguen toimittajan Anna Wintourin isännöimään maineikkaaseen tapahtumaan, ja tämän vuoden muoti ei ole pettänyt heitä.

Naomi Campbell häikäisee mustassa ja hopeisessa Burberry-mekossa, kun taas Dove Cameron pukeutui avaruusoliota muistuttavaan mekkoon. Khloe Kardashian teki Met Gala -debyyttinsä kultaisessa Moschino-asussa.

Tällä hetkellä Vanessa Hudgensin ja Jennifer Lopezin huhutaan käyttäneen tapahtumassa kömpelösti samaa asua, mutta onko näin todella?

Huhutaan, että Vanessa Hudgens ja Jlo käyttivät samaa mekkoa

Käyttivätkö Jlo ja Vanessa Hudson samaa 2022 Met Gaala -mekkoa? Huhut paljastettu!

Näyttelijä raportoi Met-gaalan jälkeen Vanessa Hudgens ja laulaja Jennifer Lopez käyttivät samaa mekkoa hyväntekeväisyystapahtumassa, joka valtaa Twitterin.

Sosiaalisessa mediassa kuva pariskunnasta täsmälleen samoissa asuissa avasi koko tilanteen. Lattiapituisessa, läpikuultavassa Moschinon mustassa mekossa oli pitsinen liivi, puhvihihat ja pitkä lenkki.

Muotifaux pas järkytti kaikkia, jotka ilmaisivat tyrmistyksensä Twitterissä. Kaikkea, mitä netistä lukee, ei kuitenkaan kannata uskoa.

Lue lisää: Doja Cat ei ole koskaan osallistunut Met-gaalaan: Väärennetyt valokuvat räjäytettiin Twitteriin!

Photoshopped Pic Tricks Katsojat

Käyttivätkö Jlo ja Vanessa Hudson samaa 2022 Met Gaala -mekkoa? Huhut paljastettu!

Joidenkin fanien pettymykseksi kaksi A-listalaista eivät käyttäneet samaa mekkoa Met-gaalassa, ja kuvaa muutettiin todella Photoshopilla.

Joku oli nappannut kuvan Vanessa Hudgensista, joka itse asiassa käytti mustaa pukua vuoden 2022 gaalassa, ja lisännyt siihen JLon kasvot saadakseen näyttämään siltä kuin hänkin teki.

Jos katsot tarkkaavaisesti, photoshop on uskomattoman kauhea ja absurdi, mutta se onnistui silti huijaamaan internetin surffaajia. Jos molemmat käyttäisivät samaa asua, se olisi melko ikonista, mutta kaikki tässä kuvassa oli huijausta sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: 'Emma Chamberlain' reagoi Jack Harlowin viraaliseen Met-gaala-haastatteluun

Jlo ei osallistunut vuoden 2022 Met-gaalaan

Jennifer Lopez ei todellakaan ollut vuoden 2022 Met-gaalassa, vaikka valokuvat huijasivat seuraajia uskomaan hänen olevan.

Ei tiedetä, miksi JLo ja hänen uusi sulhasensa Ben Affleck päättivät jättää tämän vuoden juhlat väliin.

Hän on ollut hiljaa sosiaalisessa mediassa eikä ole kertonut seuraajilleen, miksi hän on poissa.

Laulaja kuitenkin esiintyi vuoden 2021 Met-gaalassa syyskuussa pukeutuen ruskeaan Ralph Lauren -pukuun, jossa on helmikoriste ja uppoava pääntie.

Fanit rakastivat hänen tyyliään yhtyeen cowboy-hatulla ja useilla länsimaisilla asustuksilla.

Toivotaan, että JLo osallistuu Met-gaalaan uudelleen vuonna 2023!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR