Käyttääkö Chrissy Metz body-pukua This Is Us -elokuvassa?

Viihde

WPR

Fanit ovat tietoisia siitä, että Kolmen suuren Kate Pearsonilla on paljon emotionaalista matkatavaraa. This Is Us -hahmon oli kohdattava äitinsä monimutkainen suhde, väkivaltainen suhde ja isänsä varhainen kuolema.

On vaikea määrittää, miksi Kate kehittää epäterveellisen suhteen ruokaan, mutta on selvää, että hänen painonsa nousuun vuosien mittaan vaikutti useita tekijöitä, ei vain yksi.

Kate (näyttelee Chrissy Metz) kärsii ahmimisesta jo aikuisena, ja osa näistä ongelmista ilmenee hänen avioliitossaan Tobyn (Chris Sullivan) kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chrissy Metz (@chrissymetz)

Esimerkiksi Kate tuntee itsensä lopulta petetyksi, kun kaudella 4 paljastetaan, että Toby on käynyt salaa kuntosalilla ja pudonnut huomattavasti painoa.

(Toby sanoo myös hyödyntävänsä fyysistä aktiivisuutta poikkeuksena erityistarpeita omaavan pojan kasvattamisesta.)

Fanit ovat kyseenalaistaneet, onko jompikumpi heistä käyttänyt paksua pukua kyseisessä kohtauksessa, samoin kuin käytännössä missä tahansa kohtauksessa, joka korostaa Katen ja/tai Tobyn painoa. Onko mahdollista, että Toby ja Kate käyttävät lihavia pukuja ohjelmassa, koska laihdutus on ollut osa heidän molempien tarinaansa?

Aiheeseen liittyvä: Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

Käyttääkö Kate paksua pukua elokuvassa This Is Us?

Chris on myöntänyt käyttäneensä paksua pukua, mutta Chrissy ei ole This Is Usissa, vaikka häntä pyydettiin pukeutumaan sellaiseen, kun hän oli American Horror Story: Freak Showssa (Toby oli itse asiassa suurempi kuin Chris tosielämässä aikaisemmilla kausilla, joten näyttelijän täytyi käyttää proteettista asua näyttääkseen isommalta).

Käyttääkö Chrissy Metz body-pukua This Is Us -elokuvassa?

Chrissy, joka oli äskettäin laihduttanut 100 kiloa, oli 'innostunut' huomatessaan, ettei hän ollut tarpeeksi iso näyttelemään 'Fat Lady' Irma Wigglesiä.

American Horror Storyn Chrissy

”Oppiminen, etten ollut tarpeeksi iso, teki minut onnelliseksi. Elämässäni se oli ensimmäinen. Se oli vapauttavaa ”Vuonna 2014 Chrissy kertoi Yahoolle. Hän lisäsi: 'Olen näytöllä erilainen fyysinen olento ison asun vuoksi. Rinnani on absurdit 109 tuumaa.

Jalkojani ei voi laittaa ristiin. Kävelyni on erottuva. Töissä on käytäviä, joihin en kuulu. Alan hikoilla, jos ulkona on 75 tai 80 astetta, koska puvun sisällä tuntuu 100 astetta. Kaikki tämä auttoi minua pääsemään luonteeseen.'

Koska Katen juoni liittyy hänen painonpudotukseensa, on kuitenkin täysin mahdollista, että Chrissy saattaa lopulta pukea proteesipuvun. Chrissy näyttää tietävän, että hänen on laihdutettava, jos hän haluaa seurata Katen painonpudotuspolkua, jolla hän on kulkenut This Is Us -sarjan ensimmäisestä jaksosta lähtien, vaikka se ei sisälly hänen sopimukseensa.

Sitä ei vaadittu sopimuksessa, ja jos olen joskus käyttänyt ilmausta 'sopimus', en luultavasti tarkoittanut sitä siinä mielessä. Minulle kerrottiin, että Kate laihtuu osana kehityskulkuaan. Tuo henkilö ja tilanne ovat selvät ”Chrissy puhui PEOPLE:n kanssa.

Käyttääkö Chrissy Metz body-pukua This Is Us -elokuvassa?

Chrissy väittää, että hän on ok pudottaa painoaan roolistaan ​​ja lähestyy sitä samalla tavalla kuin useimmat näyttelijät lähestyvät kaikenlaista fyysistä muutosta, joka heidän täytyy käydä läpi voidakseen välittää hahmon tarinan.

Miksi en keksi muuta syytä kuin itseni saavuttaa terve paino? Kaikki näyttelijät tekevät niin. Olemme mukautuvia. Kehitämme toimijoina; saatat laihtua, lihoa, muuttaa hiuksiasi tai tehdä jotain muuta.

Aiheeseen liittyvä: Onko Chrissy Metz raskaana uskomattoman painonpudotusmatkan jälkeen?

Toivomme, että Chrissy asettaa fyysisen ja henkisen terveytensä etusijalle ja kohtelee itseään äärimmäisen huolellisesti ennen esitystä, sillä roolin laihdutus tai lihominen voi olla järkyttävää monille näyttelijöille (ja suurinta osaa valvotaan, jotta he eivät pudota tai laskeudu). lihoa liian aikaisin) (kuulostaa siltä).

Emme vielä tiedä, millä kaudella Kate laihtuu, emmekä tiedä kuinka paljon hän laihtuu.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR