Kawaii Kuteness: Win Vans x Hello Kitty Swag! [Antaa pois]

Muoti-Uutisia

WPR

hello kitty ja pakettiautot tytöt1 Kawaii Kuteness: Win Vans x Hello Kitty Swag! [Antaa pois]

Viime syksynä, Pakettiautot esitteli Hello Kitty -mallistonsa, joka sisältää tonnia superkawaii-lenkkarit, jotka olivat niin suuri menestys Hello Kitty ja tennarien ystävilleSoCal lifestyle -bränditekee jälleen yhteistyötä muodikkaan kissan kanssa julkaistakseen valikoiman tennareita, vaatteita ja asusteita tänä vuonna.

Hello Kitty -päällysteisistä toppeista reippaisiin reppuihin, jotka sopivat helposti purr-print-printtilenkkeisiisi, kaikki Pakettiautot x Hello Kitty herkut ovat välttämättömiä kaikille katutyylitaitoisille Hello Kitty -faneille, kuten minulle. Ja älä huoli – kokoelmassa on jalkineita myös nuoremmille (tytöille, taaperoille ja vauvoille).

Vans x Hello Kitty -mallisto on saatavilla Vans Retailissa, Vans-verkkokaupassa osoitteessa vans.com , ja Vans-jälleenmyyjät valtakunnallisesti sekä valikoidut Sanrion putiikit ja www.sanrio.com . Malliston hintalaput vaihtelevat 30–60 dollarin jalkineiden ja 14–50 dollarin vaatteiden ja asusteiden välillä.

Vaikka koko kokoelma on saatavilla vasta 1. kesäkuuta, StyleCaster haluaa liittyä 5 onnekasta voittajaa Vans Sk8-Hi Slim -parin ja yhteensopivan repun kanssa, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa – molemmat sopivat täydellisesti tämän kesän rokkaamiseen Vans Warped Tour , tulossa lähellä olevaan kaupunkiin.

Osallistuaksesi arvontaan, seuraa alla olevia helppoja ohjeita:

1. Seuraa @StyleCasteria Twitterissä:
|_+_| Seuraa @stylecaster

2. Seuraa @VansGirlsiä Twitterissä:
Seuraa @vansgirls

3. Kerro meille, missä aiot keikata Hello Kitty -sävyäsi tänä kesänä (ranta, skeittipuisto, Eiffel-torni jne.) jättämällä kommentti alle!

ONNEA! SUUKKOJA JA HALEJA

Vastuuvapauslauseke:Kilpailuon avoinna Yhdysvaltojen asukkaille (yli 18-vuotiaille).Vain 25. toukokuuta 2012 ja 1. kesäkuuta 2012 välisenä aikana. Viisi (5) voittajaa valitaan satunnaisesti ja niihin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Voittaja on vastuussa kaikista tähän palkintoon liittyvistä veroista.