Kausi 5 Virgin Riverin julkaisupäivä vahvistettu? Tässä on, mitä tiedämme toistaiseksi!

Viihde

WPR

Virgin Riverin kannattajat, iloitkaa. olet onnekas. Virgin Riverin kausi 5 on jo mielessämme Netflixin alkuperäisen sarjan menestyksen ansiosta. Koska odotettu neljäs tuotantokausi on vain muutaman tunnin päässä, emme syytä sinua, jos olet utelias siitä, mitä ohjelmalle tapahtuu näiden upouusien jaksojen jälkeen.

Onneksi rakastetun mukavuusohjelman viides kausi ei ole ollenkaan epätodennäköinen, koska Netflix hyväksyi virallisesti Virgin Riverin viidennen kauden, kun he uusiivat sarjan kaudeksi 4.

Robyn Carrin romaanisarjaan perustuvan sarjan päähenkilönä toimii sairaanhoitaja ja kätilö Mel Monroe (Alexandra Breckenridge). Juoni seuraa Meliä, kun hän asettuu tiiviiseen yhteisöön Virgin Riverissä, pienessä kaupungissa Pohjois-Kaliforniassa.

Mitä voi tapahtua kauden 5 aikana? Ennen kuin voimme alkaa ennustaa viidettä tuotantokautta, meidän on ensin selvitettävä, kuka ampui Jackin. Tarkastellaan toistaiseksi kaikkia tietoja, joita meillä tällä hetkellä on kaudesta 5, mukaan lukien sen jaksojen määrä, näyttelijät, aloituspäivä ja odotettu julkaisupäivä.

Onko Virgin Riverin viides tuotantokausi julkistettu?

Kyllä sillä on! Virgin Riverin Heinäkuussa 2021 debytoinutta kolmatta tuotantokautta seurasi neljäs ja viisi kautta, joista Netflix ilmoitti vain kaksi kuukautta myöhemmin.

Ilmoittaessaan Netflixin alkuperäisten ohjelmien johtaja Jinny Howe kertoi USA Todaylle, että ”[kaiken, mitä maailmassa on tapahtunut], ihmiset etsivät yhä enemmän – ei vain sitä mukavuutta, vaan myös sitä optimismin tunnetta ja sitä yhteisön tunnetta.

'Luulen, että tämä oli enemmän todiste siitä, että tämä on meille todella olennainen ohjelmointialue. Kaikki todella yhdistyi tavalla, joka oli uskomattoman orgaanista.

Lue lisää: P-Valley kauden 3 julkaisupäivä ilmoitettu? Uusimmat päivitykset tulevasta kaudesta 3!

Milloin Virgin Riverin viides kausi voi olla saatavilla?

Kausi 5 Virgin River julkaisupäivä

Meillä ei todennäköisesti ole mitään ennen vuotta 2023, koska tuotanto alkoi heinäkuussa 2022. Ensimmäinen kausi julkaistiin joulukuussa 2019, kausi 2 marraskuussa 2020 ja kausi 3 heinäkuussa 2021, kaikki aiempien julkaisupäivien trendin mukaisesti.

Myöhemmin, heinäkuussa 2022, neljäs kausi debytoi. Tämän täytyy tarkoittaa, että ensi vuonna on odotettavissa toista, eikö? Kesällä 2023 panostamme toiveihimme.

Virgin Riverin jaksot kausi 5

Virgin River -televisiosarjan edellisissä kausissa oli jokaisessa 10 jaksoa, mutta nykyinen kausi on erilainen. Kuten olemme vahvistaneet, Virgin Riverin kausi 4 sisältää huikeat 12 jaksoa ja kausi 5 sisältää myös 12 jaksoa.

Katso tämä postaus Instagramissa

@virginriverseries jakama viesti

Älä huoli! Jos Virgin Riverin kausi 5 osoittautuu sarjan viimeiseksi kaudeksi – jota ei ole vielä julkistettu – on aina mahdollista, että se jaetaan kahteen osaan, kuten Ozark ja Manifest.

Varaa toistaiseksi kausi 5, joka sisältää 12 jaksoa, ja pidä peukkuja nähdäksesi lisää Virgin Riveriä sen jälkeen.

Lue lisää: Liian kuuma käsitellä kausi 4: Uusimmat päivitykset julkaisupäivänä!

Virgin Riverin näyttelijät

Kausi 5 Virgin River julkaisupäivä

Meillä on jo vankka käsitys Virgin Riverin kauden 5 näyttelijöistä, vaikka kausi 4 ei ole vielä julkaistu. Ja näimme yllä luetun kuvan taulukosta, joten se selittää sen! Alla lueteltujen näyttelijöiden pitäisi palata kaudelle 5 kuvan perusteella:

 • Mel Monroena, Alexandra Breckenridgenä
 • Jack Sheridanina, Martin Hendersonina
 • Hope McCrea, näyttelijä Annette O’Toole
 • Tri Vernon Mullins, jota näyttelee Tim Matheson
 • Ben Hollingsworth esittää Dan Bradya
 • Brie Sheridanina, Zibby Allenina
 • Gwynyth Walsh esittää Jo Elleniä.
 • John 'Preacher' Middletonia näyttelee Colin Lawrence .
 • Elizabeth (Sarah Dugdale)
 • Joey Barnes, jota esittää Jenny Cooper
 • Conniea esittää Nicola Cavendish ja Christopheria Chase Petriw.
 • Kuten Denny Cutler, Kai Bradbury
 • Kuten Mike Valenzuela, Marco Grazzini

Odotamme innolla, ketkä voisivat liittyä Virgin Riverin kauden 5 kokoonpanoon uusina näyttelijöinä tai näyttelijöinä.

Lue lisää: Sanditon kausi 3: Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi!

Mikä on Virgin Riverin kauden 5 juoni?

Kausi 5 Virgin River julkaisupäivä

Fanit jäivät jälleen kerran suureen käänteeseen neljännellä kaudella, kun Charmaine paljasti, että Jack ei ollut hänen kaksosten biologinen isä, kuten olimme aiemmin olettaneet.

Toistaiseksi ei ole julkaistu erityisiä tarinakohtia, vaikka uusi showrunner Patrick Sean Smith kertoi TVLinelle (avautuu uudella välilehdellä), että kausi 5 käynnistyy heti kauden 4 jälkeen. Neljän ja viiden välillä ei ole aikaeroa.

Uutinen, että Jack oli Melin syntymättömän lapsen biologinen isä, johti suosikkiparimme, Melin ja Jackin, kihlaukseen. Näin ollen toivottavasti kaudella 5 on heidän häät.

Yhteenvetona voidaan todeta, että näyttää siltä, ​​että kausi 5 paljastaa joitain mysteereitä ja antaa vastauksia, joita olemme etsineet.