Kauden 2 julkaisupäivä vahvistettu? Onko se valmis julkaistavaksi vuonna 2022?

Viihde

WPR

Harold Perrineau on pääosassa modernissa scifi-kauhutrillerissä From, jonka Epix on poiminut toisen 10-jaksoisen kauden. Sarja tutkii painajaisen kaupungin mysteeriä, joka vangitsee jokaisen sisäänpääsyn. Sen loi John Griffin ja toiminnanjohtajan tuottivat Lostin alumnit Jack Bender ja Jeff Pinkner.

MGM:n hankinnan jälkeen From-sarjan ensi-ilta tuli Epixin katsotuin alkuperäissarjan ensi-ilta verkon historiassa. Suorituskykyanalyysin mukaan koko sarjasta on tulossa Epixin toiseksi katsotuin alkuperäinen Emmy-palkitun sarjan Godfather of Harlem jälkeen.

Mitä ensimmäisen kauden lopussa tapahtui?

'Oh, The Places We'll Go' oli kauden 1 viimeinen jakso. Tämän jakson lopussa Victor kertoo Tabithalle, että hirviö nukkuu maan alla ja Sara ja Boyd näkevät molemmat, että valo ja torvi tulevat majakka.

Sitten nuori käskee Saraa mennä kaukaiseen puuhun, mutta Sara pakottaa Boydin puun sisälle ja vangitsee hänet sinne. Myöhemmin bussi lähtee kaupunkiin.

Lisäksi Fromin ensimmäinen kausi päättyi valtavaan nousuun, jolloin fanit odottivat innokkaasti toisen julkaisua.

Lue lisää: Teollisuuskauden 3 julkaisupäivä: Onko teollisuus edelleen HBO:ssa?

Milloin Sky debytoi From-sarjan toisella kaudella?

Kauden 2 julkaisupäivästä alkaen

Kun From kausi 2 alun perin julkistettiin, odotettiin, että uusien jaksojen kuvaukset alkaisivat tänä kesänä ja ensi-iltansa odotetaan olevan jonkin aikaa vuonna 2023.

Tämä sivu päivitetään heti kun tiedämme seuraavan kauden tarkan ensi-iltapäivän, mutta toistaiseksi meillä on kaikki tiedot.

Kuka näyttelijöistä palaa toiselle kaudelle?

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta odotamme, että suurin osa näyttelijöistä From 1. kausi palaa kaudelle 2. Paul Zinno ja Shaun Majumder eivät todennäköisesti palaa, koska molemmat hahmot kuolivat kaudella 1, mutta voimme odottaa Harold Perrineaun, Catherine Sandino-Moreno , ja Eion Bailey kaikkien näyttelijäluetteloon.

Kauden 2 julkaisupäivästä alkaen

Tässä on täydellinen näyttelijäluettelo televisiosarjan From kaudelle 2.

 • Kuten Boyd Stevens, Harold Perrineau
 • Tabitha Matthewsia esittää Catalina Sandino Moreno.
 • Kuten Jim Matthews, Eion Bailey
 • Jade Herrera, jota esittää David Alpay
 • Kuten Donna Raines, Elizabeth Saunders
 • Kuten Victor, Scott McCord
 • Kenny Liu, Ricky He
 • Kuten Kristi Miller, Chloe Van Landschoot
 • Kuten Fatima Hassan, Pegah Ghafoori
 • Ellis Stevensiä pelaa Corteon Moore.
 • Kuten Julie Matthews, Hannah Cheramy
 • Kuten Ethan Matthews, Simon Webster
 • Sara Myers, näyttelijänä Avery Konrad
 • Elizabeth Moy: Tian-Chen Liu

Lue lisää: Kingsin kauden 2 ranking virallisesti uusittu: julkaistaanko se vuonna 2022?

Mistä From-kausi 2 tulee kertomaan?

Kun From-sarjan toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa, a Takaraja huhtikuuta alkanut tarina, 'salaiset totuudet kaupungin luonnosta ja kauheasta alkuperästä alkavat nousta pintaan, vaikka sen asukkaiden elämä joutuu mullistuksiin salaperäisten ulkopuolisten saapuessa',

Tähti Harold Perrineau , sillä välin sanoi Lajike että ainoa asia, jonka kirjoittajat ovat paljastaneet hänelle toisesta tuotantokaudesta, on se, että '1. kauden hirviöissä voidaan nähdä vasta alkua. että groteskukset ovat pahempia. Ja seuraavat pari vuotta tulevat olemaan pelottavia, jos on jotain pahempaa kuin tämä lihansyöminen, jätä kasvosi päälle, mutta syö sisäisiä olentojasi.'

Toisen kauden suosio

Kauden 2 julkaisupäivästä alkaen

Fromin uusi kausi on suosittu, ja ensimmäisen kauden katsojilla on ollut hienoa sanottavaa siitä. Monet fanit ovat antaneet tälle uudelle kaudelle positiivisia arvosteluja ja arvostaneet kaikkia 10 jaksoa kaudesta 1. Kauden 2 suosio johti ohjelman toisen kauden tilaamiseen.

Lue lisää: High Rise Invasion -kausi 2: Uusittiinko sarja vihdoin?

Onko Fromin toisesta tuotantokaudesta vielä traileria?

From kaudelle 2 ei ole vielä traileria, mutta päivitämme tämän sivun heti, kun uutta materiaalia tulee saataville. Siihen asti voit katsoa ensimmäisen kauden trailerin täältä: