Katy Perry Avioero: Tekstiviesti lopetti heidän avioliittonsa!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja televisiopersoona Katy Perry syntyi Katheryn Elizabeth Hudsoniksi 25. lokakuuta 1984. Hän on tunnettu siitä, että hän on vaikuttanut vuosikymmenen 2010 pop-estetiikkaan ja soundiin.

16-vuotiaana Perry päätti jatkaa uraa evankelisen musiikin parissa, ja Red Hill Records julkaisi hänen kaupallisesti epäonnistuneen debyyttialbuminsa Katy Hudson (2001).

17-vuotiaana hän muutti Los Angelesiin harjoittaakseen uraa maallisen musiikin parissa. Myöhemmin hän otti taiteilijanimen 'Katy Perry', joka oli johdettu äitinsä tyttönimestä.

Katy Perry sanoi, että Russell Brand päätti heidän avioliittonsa tekstiviestillä

Russell ja Katy tapasivat alun perin vuonna 2008 MTV VMA:t. Seuraavana vuonna palkintojenjakotilaisuudessa he myös törmäsivät uudelleen toisiinsa. He julkistivat suhteensa kuukautta myöhemmin.

Lue lisää: Mary J Blige Avioero: Miksi Blige jätti Kendu Isaacsin?

Russell kosi vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Vuonna 2010 pari solmi solmun. Vain 14 kuukauden kuluttua Katy ja Russell julkistivat eronsa. He antoivat tekosyynä sovittamattomat erimielisyydet.

katy perryn avioero

Heidän avioeronsa saatiin laillisesti päätökseen vuonna 2012. Haastattelussa Katy huomautti: ”Hän on todella älykäs mies, ja rakastuin häneen, kun menin hänen kanssaan naimisiin. Sanotaan vaikka, että sen jälkeen kun hän lähetti minulle 31. joulukuuta 2011 tekstiviestin ja kertoi eroavansa minusta, en ole kuullut hänestä.

Mutta Katy halusi tehdä selväksi, että hän ei vain syytä häntä avioliiton hajoamisesta. 'Minun on otettava oma osani tilanteessa. Myönnän, että matkustin paljon, hän huomautti.

Hän selitti edelleen, miksi heidän avioliittonsa ei toiminut: 'Vaikka toivotin hänet kerta toisensa jälkeen tervetulleeksi ja yritin tulla kotiin niin paljon kuin mahdollista.'

Hän muisteli: 'Kun tapasin hänet alun perin, hän halusi tasa-arvoisen, ja uskon, että monet voimakkaat miehet haluavat tasa-arvoisen, mutta sitten he saavat sen tasa-arvoisen, ja he ovat kuin, en kestä tasa-arvoa. ”Hän ei pitänyt siitä, miten asiat olivat, kun olin vastuussa kiertueesta. Se oli äärimmäisen järkyttävää ja hallitsevaa, mikä oli valtavan kauheaa.

Hän masentui ja halusi lopettaa elämänsä kerralla

Lisäksi hän kertoi W Channelille, että Katyn kiireinen aikataulu laajensi heidän eroaan ja teki hänelle yhä vaikeammaksi vierailla I Kissed A Girl -laulajan luona. Katy kiisti tämän väitteen ja totesi, että hän yritti viettää aikaa hänen kanssaan. Tein kaikkeni palatakseni kotiin.

katy perryn avioero

Katy sanoi, miksi hänen halunsa mennä 'kotiin' johtui enemmän hänen epävarmuudestaan ​​ja mustasukkaisuudestaan ​​kuin aidosta kaipauksesta Marie Clairen haastattelussa. Hän uskoi, että Russell aikoi kesyttää hänestä uskollisen vaimon ja äidin, koska hän ei kestänyt katsoa hänen menestyvän maailmannäyttämöllä.

Hän uskoo, että Russell halusi hankkia lapsen tästä syystä. Lopulta Katy ei halunnut lasta ennen kuin oli todella valmis ja valmistautunut, mikä tapahtui vuonna 2020.

'Uskon, että se oli osa sitä, että jos minulla on lapsi, minun täytyisi uhrata – minun täytyisi olla kotona enemmän', se, että Russell ja Katy kiirehtivät käytävää pitkin eivätkä olleet valmiita käsittelemään toistensa huolenaiheita. päivän selvää.

On mahdotonta määrittää heidän avioliitonsa tarkkaa syytä tai valita yksi syyllinen, mutta se on turvallista sanoa Katy kärsi seismisen trauman suhteen äkillisen katkeamisen seurauksena. Yksinhuoltajaäiti myönsi Vogue Indialle, että hän koki masennuksen ja vietti päiviä 'ei halunnut nousta sängystä'.

Lue lisää: Mikä johti Meaganin ja Franklinin avioeroon? Ovatko he edelleen yhdessä?

Katso tämä postaus Instagramissa

KATY PERRY (@katyperry) jakama viesti

Tämän seurauksena hänen oli pakko lähteä pitkittyneelle mielenterveysmatkalle, joka sisälsi monia alempia kohtia, muutamia kohokohtia ja paljon 'okei' hetkiä, jotka antoivat hänelle uuden käsityksen hänen aikaisemmasta kokemuksestaan.

Hän tarvitsi henkilökohtaisen kasvun ponnisteluja, terapiaa, lääkkeitä ja meditaatiota saadakseen hänet ulos kierteestä. Lopulta Orlando Bloomin ja Daisyn sisääntulo antoi hänelle itseluottamusta tarkastella elämäänsä täysin uuden objektiivin läpi.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR