Kattava katsaus Bill Haderin ja Anna Kendrickin Extremely Under the Radar Relationship -aikajanaan

Julkkis

WPR

Yksi asia on olla hillitty suhteestasi, mutta Anna Kendrick ja Bill Hader romanssistasi on aivan eri asia.

Tätä tarkoittaa 'haiseminen tutkan alla, ettei kukaan edes tunnista, että olet seurustellut ennen kuin olet täyttänyt vuosipäiväsi'.

Koska Annan ja Billin kerrotaan tehneen niin, ei ole yllättävää, että kun People paljasti viime viikonloppuna, että he ovat 'seurustellut hiljaa' yli vuoden, kaikki yllättyivät täysin.

Liity joukkoomme, kun yritämme luoda aikajanan Annan ja Billin pienimmästä suhteesta.

Lokakuu 2017: Anna ja BillPlatonisestielokuva Disneyn Noelle

Katso tämä postaus Instagramissa

Anna Kendrickin (@annakendrick47) jakama viesti

Noelle, Disney+:n lomaelokuva, jossa Anna ja Bill näyttelivät ja aloittivat kuvaukset Vancouverissa lokakuussa 2017, on ehdottomasti paikka, jossa Anna ja Bill tapasivat ensimmäisen kerran, kun tähdet Anna Kendrick muistoi kuvaamisen alkamista söpöllä IG-viestillä.

Kukaan ei liittynyt romanttisesti Noelle-sarjaan, People-lehden lähteen mukaan Bill oli edelleen naimisissa entisen vaimonsa kanssa. Maggie Carey tuolloin, ja Anna on ollut tunnetusti yksityinen rakkauselämästään vuosia.

People-lehden lähde sanoi: 'He seurustelivat jonkin aikaa elokuvan jälkeen.' Se oli helppo pitää hiljaa, koska he ovat molemmat hyvin yksityisiä ihmisiä ja pandemiaa. Koska heillä molemmilla on tarttuva huumorintaju, heidän täytyy jatkuvasti nauraa toisilleen. Hän on uskomattoman tyytyväinen.

Heinäkuu 2020: Bill Hader ja Rachel Bilson eroavat

Bill Hader ja Rachel Bilson erosivat

Bill's The To-Do List -näyttelijä Rachel Bilson ja hän seurusteli toistensa lopusta 2019 kesään 2020, jolloin lähteet väittävät, että he päättivät lopettaa sen sovinnollisesti. Tämä oli ennen hänen supersalaista suhdettaan Annan kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Serena Williams pohtii 'hullua ja intensiivistä' Wimbledonin tappiota: 'Eteenpäin ja ylöspäin!'
Abortti pelasti Laura Preponin elämän, kun hän löi Roe V. Waden kaatuman
'Billie Eilish tuntee olevansa julkinen persoonaansa loukussa, joten hän muutti sen muotoon 'F— kaikkien kanssa'
Giada De Laurentiis yrittää löytää Barista italialaisia ​​naisia, jotka tekevät orecchiettea käsin

Joskus heinäkuun 2020 ja joulukuun 2020 välisenä aikana: Anna ja Bill alkavat 'hiljaisesti seurustella'

Jos Anna ja Bill Hader ovat seurustelleet yli vuoden, kuten lähteet väittävät, sitten he ovat olleet yhdessä siitä lähtienvähintäänjoulukuuta 2020, vaikka emme voikaan määrittää heidän suhteensa tarkkaa alkua.

Emme tiedä mitään siitä, mikä sai heidät rakastumaan, mutta kun otetaan huomioon, kuinka hauskoja he molemmat ovat ja kuinka heidän suhteensa on oletettavasti ruokkinut heidän yhteistä huumorintajuaan, voimme vain arvailla, että he lähettivät useita nokkelia / seksikkäitä sähköposteja. .

Kattava katsaus Bill Haderin ja Anna Kendrickin Extremely Under the Radar Relationship -aikajanaan

Annan ja Billin suhde on jatkunut. Entertainment Tonightille puhuneen lähteen mukaan 'He todella nauttivat toisistaan ​​ja heillä on sama huumorintaju. On selvää, että he ovat molemmat varsin tyytyväisiä liittoonsa. Heidän suhteensa on orgaaninen.

20. tammikuuta 2022: Anna ja Bill reagoivat hiljaa uutisiin, että he ovat seurustelleet hiljaa

Kun heiltä kysyttiin yhteydestä, People sanoi, että 'molempien näyttelijöiden edustajat kieltäytyivät kommentoimasta', mikä on ilmeisesti varsin tunnusomaista heidän peitelliselle suhteelleen. Ihmiset kertoivat, että Anna ja Bill seurustelivat.

21. maaliskuuta 2022: Anna ja Bill ovat 'rakastuneita'.

anna kendrick bill hader suhteen aikajana

Luotettavan lähteen mukaan 'Bill ja Anna nauttivat yhdessäolosta ja ovat syvästi rakastuneita ja erittäin onnellinen pari.

He ovat tyytyväisiä siihen, miten asiat etenevät, eivätkä heillä ole kiire kihloihin.' Sain sen!

28. kesäkuuta 2022: Anna ja Bill eroavat

Annan ja Billin välillä on tapahtunut ero, joten toivon, ettet kiintynyt liikaa. Pari on eronnut, ainakin Entertainment Tonight -lehdelle puhuneen lähteen mukaan ja totesi yksinkertaisesti: 'Bill Hader ja Anna Kendrick ovat eronneet.' Kumma!

anna kendrick bill hader suhteen aikajana

Jos ja kun lisätietoja tästä erittäin salaisesta rakkaussuhteesta tulee saataville, päivitämme tämän viestin.