Katt Williamsin treffihistoria: Hänen exiensa ja suhteinsa aikajana!

Julkkis

WPR

Katt Williams syntyi Cincinnatissa, Ohiossa, 2. syyskuuta 1973. Micah Sierra Williams on hänen oikea nimensä, mutta hänen ystävänsä kutsuvat häntä Kattiksi. Hän on tällä hetkellä 48-vuotias, ja hänen 49. syntymäpäivänsä tulee 104 päivän kuluttua. BirthdayDetailsilla on lisätietoja tästä päivämäärästä sekä omasta syntymäpäivästäsi.

Katt on X-sukupolven jäsen, jonka horoskooppieläin on Härkä ja henkieläimenä Karhu.

Neitsyt on 2. syyskuuta syntyneiden horoskooppi. Kuvaile horoskooppisi.

Hänet tunnetaan törkeästä, ylenpalttisesta teatterityylistään ja roolistaan ​​Money Mikenä elokuvassa Friday After Next. Hän osallistui myös vuoden 2007 Eddie Murphy -elokuvaan Norbit ja Nick Cannonin MTV-improvisaatiosarjaan Wild 'n Out.

Micah, biologinen lapsi edellisestä avioliitosta, on yksi hänen seitsemästä adoptiolapsestaan. Vuonna 2010 hän solmi Eboni Grayn kanssa.

Kenen kanssa Katt Williams seurustelee?

Katt Williamsin treffihistoria

Tietojemme mukaan 48-vuotias yhdysvaltalainen koomikko on tällä hetkellä sinkku. Katt Williams pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä ja välttää valokeilassa.

Hän ei ehkä tapaa ketään julkisesti, mutta Katt saattaa seurustella jonkun kanssa yksityisesti, eikä yksityiskohtia ole vielä paljastettu. Tämän seurauksena hätiköityjen johtopäätösten tekeminen ei todennäköisesti ole hyvä idea.

Katt Williamsin tyttöystävistä ja aiemmista suhteista on vähän tietoja, joten emme voi koskaan olla varmoja. Varmistaaksemme, että treffitietomme ja tosiasiat ovat oikein, hyödynnämme useita online-lähteitä, kuten DatingRumor.com ja muita julkisesti saatavilla olevia tietoja.

Lue myös: Kenen kanssa Jared Leto seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Valery Kaufmaniin!

Katt Williamsin entiset suhteet

Katt Williamsin treffihistoria

Katt Williams hänellä on ollut ainakin kolme suhdetta viime vuosien aikana käytettävissämme olevien tietojen mukaan. Kattin aiemmat romanssit, kumppanit ja erot eivät ole tiedossa. Koska yksityiset julkkikset ovat, emme ehkä tiedä joitain totuuksia.

Vaikka on yleensä helppoa selvittää, kenen kanssa Katt Williams seurustelee, kaikkien hänen yhteyksiensä ja exien seuraaminen voi olla vaikeaa. Mitä tulee mediaan, tietyt asiat ovat julkisempia kuin toiset.

Katt Williams ei ole koskaan ollut naimisissa. Katt Williams seurusteli Jhonni Blazen (2016) ja Arica Kanen (2014–2016) kanssa. Hän on myös tavannut, Loni Love. Hänellä ei ole lapsia. Tiedot aiemmista päivämääristä ja yhteyksistä päivitetään säännöllisesti.

Lue myös: Kenen kanssa Mindy Kaling seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Katt Williams naimisissa?

Katt Williamsin treffihistoria

Katt Williams on stand-up-koomikko ja näyttelijä, joka debytoi vuonna 2002. Micah Willaims on hänen oikea nimensä, mutta häntä kutsutaan nimellä Katt Williams.

Katt Williams meni naimisiin Quadriah Locuksen kanssa vuonna 1985, mutta he erosivat vuonna 1995. Sitten vuonna 2010 hän meni naimisiin Eboni Grayn kanssa toisen kerran, mutta he erosivat. Vuosina 2014–2016 hän seurusteli myös Arica Kane . Samana vuonna hän seurusteli Johnny Blaze . Tämän seurauksena voimme päätellä, että Katt Williams meni naimisiin.