Katso vatsapuhuja Darci Lynnen nettoarvo vuonna 2022 ja lisätietoja!

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen vatsapuhuja, laulaja ja näyttelijä Darci Lynne Farmer. Lynneä pidetään usein vastuullisena vatsapuhumisen suosion viimeaikaisesta noususta.

Lynne, oklahomalainen, jolla oli intohimo laulamiseen nuoresta iästä lähtien, mutta jolla oli vaikeuksia harjoittaa sitä lavapelon vuoksi, syntyi ja kasvoi Oklahomassa.

Vuonna 2014 hän osallistui paikalliseen lahjakkuuskilpailuun ensimmäisellä nukkellaan saatuaan inspiraatiota vatsapuhujien, kuten Terry Fatorin, esityksistä.

Darci Lynnen tausta

Darci Lynne Farmer syntyi Mistylle ja Clarkelle 12. lokakuuta 2004 Oklahoma City. Hän on yksi kolmesta sisaruksesta. Lynne halusi aina olla laulaja, mutta hän oli liian hermostunut laulaakseen julkisesti nuorempana.

Hänen vanhempansa halusivat hänen voittavan hänen fobiansa, joten he ehdottivat häntä osallistumaan vuoden 2014 kansainväliseen Cinderella-stipendiohjelmaan. Lynne ei vain tavannut lapsia vatsapuhujaa Laryssa Bonacquistin, joka inspiroi häntä kokeilemaan vatsapuhumista itse, vaan hän voitti myös kansainvälisen minimissin tittelin kilpailussa.

drake milliganin nettovarallisuus

Lynnen vanhemmat lahjoittivat hänelle nuken hänen 10. syntymäpäiväänsä, ja hän käytti sitä voittaakseen ensimmäisen sijan vuosittaisessa Edmond's Got Talent -kilpailussa.

Lopulta hän otti yhteyttä Gary Oweniin, vatsapuhevalmentajaan, josta tuli lopulta hänen managerinsa ja mentorinsa. Vuonna 2015 Lynne voitti sekä juniori- että kokonaiskilpailun Oklahoma's Got Talent ja Oklahoma Kids.

Kun Lynne esiintyi Maaliskuu 2016 jakso 'Pienet isot laukaukset', hänestä tuli nopeasti yleinen nimi.

Hän esiintyi lavalle nukkensa Katien kanssa ja lauloi 'I Want to Be a Cowboy's Sweetheart'. Lynnestä tuli ensimmäinen vatsapuhujapoika, joka esiintyi iltashowssa Vent Havenin kansainvälisessä vatsapuhujien vuosikongressissa myöhemmin samana vuonna.

Lynne lauloi saman kappaleen kuin amerikkalaisessa 'Little Big Shots' -versiossa vuotta myöhemmin ohjelman brittiläisessä versiossa.

Lue lisää: Milly Alcockin nettoarvo House of The Dragonin jälkeen?

Voittiko Darcy Lynne America's Got Talent -elokuvan?

Vuonna 2017 kilpaillessaan 'America's Got Talent' -sarjan 12. kausi Lynne sai eniten huomiota, jonka hän oli koskaan saanut. Hän lauloi 'Summertime' kaninukkepetunian kanssa ensi-iltajaksossa.

Suorituskyky ylitti kaikki muut 'AGT'-videot YouTubessa ensimmäisten 30 tunnin aikana esityksen jälkeen.

Lynne lauloi 'Who’s Lovin’ You' tuomaroidakseen Mel B:n hiirinukke Oscarin avulla seuraavassa esityksessään. He pääsivät semifinaaliin, kun hän lauloi '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' nukkensa Edna Doorknockerin kanssa.

Lynne lauloi viimeisellä kilpailukierroksella ”Pienellä ystävieni avustuksella” nukkensa Oscarin ja Petunian säestyksellä. Ja AGT-sarjan finaalissa hän lauloi “Kaikki mitä voit tehdä” idolinsa Terry Fatorin kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Darci Lynne (@itsdarcilynne)

Kun tulokset olivat selvillä, paljastettiin, että Lynne oli voittanut kauden ja esiintyisi päänähtävyysnä Planet Hollywoodissa Las Vegasissa, Nevadassa, parilla miljoonalla dollarilla.

Mikä on Darci Lynne Farmerin nettoarvo?

Amerikkalainen televisiopersoona ja vatsapuhuja Darci Lynne Farmer on 10 miljoonan dollarin arvoinen mukaan CA-tieto . Se tapahtui vuonna 2016 TV-ohjelmassa 'Little Big Shots', kun Darci Lynne Farmer näki ensimmäisen kerran laajan yleisön.

Nimi Anna meille Lynne Farmer
Nettovarallisuus (2022) 10 miljoonaa dollaria
Ammatti Amerikkalainen laulaja
Kuukausitulot ja palkka 0,15 dollaria +
Vuositulot ja palkka 1 miljoona dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Hänen tähtensä nousi pilviin tämän jälkeen hän voitti 'America's Got Talent' -sarjan 12. kauden seuraava vuosi.

Siitä lähtien Lynne ja hänen vatsapuhujansa ovat kiertäneet laajasti ja esiintyneet monissa televisio-ohjelmissa. Hän vastaanotti 1 miljoona dollaria ja pääshow Las Vegasissa America's Got Talentin voittamisesta.

Lue lisää: Kuinka Jim Cummingsin (tunnetaan nimellä 'Winnie The Pooh' -ääni) nettoarvo on 10 miljoonaa dollaria?

Darci Lynne poikaystävä

Darci Lynne Farmer ei ole koskaan ollut sitoutuneessa suhteessa. Totta puhuen, Darci Lynne Farmer on liian nuori vakavaan suhteeseen. Tällä hetkellä hänen prioriteettejaan ovat koulu ja perhe.

drake milliganin nettovarallisuus

Ikä, pituus ja paino

Darci Lynne täyttää 17 vuotta vuonna 2022. Darci Lynne on 5 jalkaa 2 tuumaa (157 cm) pitkä. Metrinen mukaan hän painaa 45 kiloa tai noin 99 puntaa.

Johtopäätös

Darci Lynne Farmer on kuuluisa vatsapuhuja, joka rakastaa myös laulamista ja näyttelemistä. Alussa hän oli liian ujo esiintyäkseen yleisön edessä, mutta hänen vanhempansa rohkaisivat häntä voittamaan tämän pelon ehdottamalla, että hänen pitäisi osallistua kansainväliseen Cinderella-stipendiohjelmaan, joka auttoi häntä voittamaan pelkonsa. Joten jokaisen uskovan pienen lapsen takana on vanhempi, joka uskoi ensin.

Vuonna 2016 Lynne saa kansallista huomiota, kun hän esiintyi television varieteohjelmassa 'Little Big Shot'.

Kuten olemme jo kertoneet, hän on vasta lähes 18-vuotias, mutta hän on ansainnut urallaan yli 10 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR