Katso tämän päivän Heardlen 6. kesäkuuta 2022 vastaus

Viihde

WPR

Heardle on upouusi musiikillinen kierros suositulle Wordle-sanapelille. Periaate on yksinkertainen: kuuntele kappaletta ja yritä selvittää, kuka sen on kirjoittanut.

Saat hieman enemmän kuunneltavaa musiikkia, jos et ymmärrä sitä heti. Saat yhteensä kuusi katkelmaa, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun, ja jos et saa selville sitä kuudenteen mennessä, olet poissa. Jos etsit ratkaisua tämän päivän Heardleen, älä mene pidemmälle!

Heardle heittää sinulle uuden palapelin joka päivä. Voit yrittää seuraavaa aikavyöhykkeesi puolenyön jälkeen menemällä viralliselle Heardlen verkkosivustolle.

Se on erilainen kuin mikään muu peli, jota olet koskaan pelannut. Kuuntele ääntä ja selvitä, mikä kappale se on Heardlessa. Vierailemalla heidän virkailijansa luona verkkosivusto, voit pelata Heardlea verkossa.

Tämän päivän Heardle-palapelin vastaus on:

Kuultu 6. kesäkuuta 2022

ROY ORBINSON, 'OH, kaunis NAINEN'

Muista palata Answers.orgiin huomenna saadaksesi seuraavan Daily Heardle -ratkaisun.

Lue myös: Mikä on tämän päivän Heardle 5. kesäkuuta 2022?

Yleisiä Heardlen vinkkejä

Kiinnittää huomiota -

Tiedän, että se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta muista toistaa vihje useita kertoja, jotta voit laukaista muistin. Sulje silmäsi ja keskity kokonaan ääneen, mikä auttaa sinua estämään kaikki muut häiriötekijät.

Kirjoita bändin nimi -

Kuultu 6. kesäkuuta 2022

Vaikka et tiedä kappaleen tarkkaa nimeä, tuotemerkin kirjoittaminen tuo esiin luettelon kappaleista! Todennäköisin vaihtoehto voidaan sitten valita valinnaksi. Et ehkä ymmärrä sitä oikein, mutta ainakin yksi kappaleista jää pois mahdollisuudesta.

Anna ystävän tai perheenjäsenen kuunnella kappaletta, jos et tunnista sitä. Voi olla mukavaa yrittää selvittää se jonkun muun kanssa.