Katso tämän päivän Heardlen 22. kesäkuuta 2022 vastaus

Viihde

WPR

Heardle on ainutlaatuinen ote tunnettuun sanapeliin, joka lakaisee Internetiä. Koska tämä ei ole sanapeli, vaan pikemminkin musiikillinen arvauspeli, säännöt ovat erilaiset. Pelin osallistujat kuuntelevat kappaleen alkua ennen kuin yrittävät arvata esittäjän ja/tai kappaleen nimen. Jokaiselle jääneelle tai väärälle vastaukselle tarjotaan uusia ehdotuksia avaamalla kappaleen lisäosia.

Heardle 26. toukokuuta

Jos et tiedä paljon erilaisista musiikista, voi olla vaikeaa löytää päivän Heardle. Itse asiassa musiikkia on aivan liikaa meille kaikille! Tästä syystä Heardle answers -artikkelimme on tehty sinua varten. Kerro meille, jos et löydä musiikkia itse. olemme täällä auttamassa!

Muutaman arvauksen jälkeen pystyin ratkaisemaan Heardlen 22. kesäkuuta 2022 -tehtävän muutama minuutti sitten. Nyt kun olen paljastanut sen, voin auttaa sinua viimeistelemään sinun. Havaintoni tämän päivän laulussa tiivistettiin yksinkertaiseen lausuntoon. Kaikki pelaajat, jotka ovat tehneet kaikki yrityksensä eivätkä pysty ohittamaan viimeistä, pääsevät käsiksi tämän keskustelun tietoihin.
Tämän päivän sanan sana on tietysti tämän postauksen aihe.

  • Etsittävän taiteilijan nimi alkaa kirjaimella: C
  • Kappale päättyy kirjaimeen: S

Jos et vieläkään löytänyt vastausta, pyydän sinua löytämään sen suoraan täältä.

Heardle 22. kesäkuuta 2022 Vastaukset:

  • Hyviä aikoja – Chic