Katso tämän päivän Heardlen 14. kesäkuuta 2022 vastaus

Viihde

WPR

Wordlen läpimurron jälkeen tuotettiin monia kloonipelejä vertailukelpoisen yleisön houkuttelemiseksi. Emme voi arvioida Wordleä päivittäin pelaavien henkilöiden määrää, mutta meillä on tietoa muista peleistä.

Yli kaksi miljoonaa ihmistä pelaa Quordlea päivittäin, ja sivusto väittää, että kaikkiaan viisitoista miljoonaa ihmistä on pelannut peliä. Pelaajien on ennakoitava oikein neljä viisikirjaimista lausetta yhdeksällä tai vähemmän yrityksellä. Heardlen uskotaan olevan miljoonia päivittäisiä käyttäjiä, peli, jossa osallistujien on ennakoitava nykyinen musiikki.

Heardle ja Quordle ovat kaksi niistä monista päivittäisistä arvauspeleistä, joita pelaajat lisäävät yhä enemmän päivittäisiin tehtävälistoihinsa. Heardlen alussa soi aloitusmusiikki, ja jokainen virheellinen ohitus tai oikea avaa lisää kappaletta.

Heardle 14. kesäkuuta

Pelaajat voivat julkaista tuloksensa Twitterissä riippumatta siitä, lopettavatko he päivän Heardlen vai eivät, ja he saavat kuusi mahdollisuutta saada päivittäinen kappale täydelliseksi.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana olemme raportoineet jokaisesta viikonpäivästä, eikä tämä ole poikkeus. Kuultu 109 julkaistiin 14. kesäkuuta 2022, ja olemme antaneet alla omat vihjeemme ja ratkaisun.

Päivittäiset lauluvinkit

Heardlen sävelet ovat täysin sekoitettuja. Muutaman päivän kuluessa saatat kuulla kappaleen, joka julkaistiin alle kuusi kuukautta sitten, ja toisen, joka julkaistiin vuonna 1974. Koska voittoputken ylläpitäminen on vaikeaa, olemme laatineet luettelon vinkeistä avuksi. sinä.

Tässä ovat vihjeemme Heardle 109:lle:

  • Vihje 1: Julkaistu vuonna 2011
  • Vihje 2: Genre – Power pop
  • Vinkki 3: Single by One Direction
  • Vihje 4: Ylös koko yön
  • Vihje 5: Mikä tekee sinusta [tyhjä]

Heardle 109 14. kesäkuuta 2022 Vastaus

Jos kamppailet edelleen yllä olevien vihjeiden kanssa, löydät vastauksen tämän päivän biisiin alta:

Vastaus Heardle 109:ään, joka julkaistiin 14. kesäkuuta 2022, on One Direction – What Makes You Beautiful.

Heardle 14. kesäkuuta