Katso tämän päivän Heardlen 13. kesäkuuta 2022 vastaus

Viihde

WPR

Heardle on upouusi pyöräytys massiivisesti kuuluisaan Wordle-peliin. Selvittääksesi nimen ja esittäjän, sinun tarvitsee vain kuunnella kappaleen muutama alkutahti. Jos et ymmärrä sitä heti, kuulet enemmän musiikkia. Kun olet kerännyt kaikki kuusi tiedon katkelmaa, sinulla on enää yksi mahdollisuus suorittaa arvoitus. Heardlen vastaus tälle päivälle löytyy tältä sivulta.

Joka päivä Heardle tuo sinulle uuden palapelin. Pääset käsiksi uusimpaan Heardle-peliin siirtymällä Heardlen verkkosivustolle puolenyön jälkeen aikavyöhykkeelläsi.

Saat lisätietoja vierittämällä alas. Heardle #107 12. kesäkuuta 2022. Heardle, uusi Wordle-tyylinen peli, on nyt ladattavissa. Se on täysin erilainen peli kuin mikään, mitä olet koskaan pelannut. Voit kuunnella kappaleen musiikkia ja selvittää sen nimen Heardlessa. Vierailemalla heidän luonaan virallinen nettisivu , voit pelata Heardlea verkossa.

Heardle 13. kesäkuuta 2022 Vastaukset:

Heardle 13.6.2022

Hän ei ollut tarpeeksi mies - Toni Braxton

Lue myös: Mikä on päivän sana 11. kesäkuuta 2022?

Yleisiä Heardlen vinkkejä

Kiinnitä huomiota – tiedän, että se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta muista toistaa vihje useita kertoja, jotta voit herättää muiston päässäsi. Sulje silmäsi ja keskity kokonaan ääneen, jotta voit estää kaiken muun.

Kirjoita bändin nimi – vaikka et tiedä kappaleen tarkkaa nimeä, jos tiedät tuotemerkin, sinulle esitetään luettelo heidän kappaleistaan, kun kirjoitat sen! Todennäköisin vaihtoehto voidaan sitten valita valinnaksi. Et ehkä ymmärrä sitä oikein, mutta ainakin suljet pois yhden kappaleista vaihtoehdon.

Heardle 13.6.2022

Kysy ystävältä – Jos kappale on sinulle tuntematon, pyydä ystävää tai perheenjäsentä kuuntelemaan se. Hauskoja asioita yrittää selvittää se jonkun muun kanssa!