Katso Savannah Chrisleyn plastiikkakirurgian lainaukset vuosien varrelta

Julkkis

WPR

Onko totta, että lääkärit ovat parhaita? Vaikka Savannah Chrisley, Todd Chrisleyn tytär, on kiistänyt tehneensä mitään työtä, jotkut ihailijat uskovat, että hänellä on saattanut olla apua havaittavissa kasvomuutoksissaan.

Savannah Chrisley ei ole pystynyt päättämään, onko hänellä ollut plastiikkakirurgia pitkään aikaan. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä hänellä on sanottavaa asioiden hoitamisesta.

Aiemmin tänä vuonna Chrisley Knows Best -tähti yritti tukahduttaa vastustajat Instagramissa sen jälkeen, kun helmikuussa 2018 otettu selfie näytti näyttävän hänen näyttävän hieman… haikealta. Ei, en ole saanut paljon töitä valmiiksi ennen kuin alat pommittaa minua kommenteilla.

En aio muuttaa ilmettäni! Hän kirjoitti kuvan tekstiksi: 'Tämä tyttö ei vain saa tarpeeksi ruokaa juuri nyt.' Negatiivinen Nancy? Poistu sivultani. #ei häpeää. '

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Savannah Faith Chrisley (@savannahchrisley)

Tosi-tv-persoona on sittemmin myöntänyt saaneensa nenäleikkauksen. 18. marraskuuta 2018 Savannah reagoi rintojen suurentamista koskeviin spekulaatioihin Instagramissa Q&A-viestissä.

'Miksi sait implantteja?' Yksi fani kysyi.

”Tyttö… tiedät, että pystyt siihen… Tämän Jumala ja liiallinen ruoka teki minulle”, Savannah vastasi ja lisäsi, että hänelle tehtiin nenäleikkaus epämuodostuneen nenän korjaamiseksi. 'Ei implantteja... nyt nenäleikkaus?' Jos mietit, kyllä, niin tapahtui.'

Growing Up Chrisley -tähti ei kuitenkaan ole kommentoinut, onko hänelle tehty Botox- tai muita kosmeettisia hoitoja vai ei.

Hän on tehnyt selväksi, että hän on panostanut paljon omasta terveydestään huolehtimiseen sisältäpäin.

Katso Savannah Chrisleyn plastiikkakirurgian lainaukset vuosien varrelta

Laihdutettuaan 30 kiloa taistelunsa aikana endometrioosia vastaan, Savannah kertoi Fox Newsille helmikuussa 2020: ”Minusta tuntuu, että terveenä oleminen alkaa sisältä.

Hyvällä syömisellä on suuri vaikutus mielialaan. Ruoalla on tärkeä rooli mielialaani ja yleiseen hyvinvointiin. Välitän nykyisten ja tulevien sukupolvieni terveydestä.

Instagramissa toukokuussa 2021 Todd Chrisley's vastasi plastiikkakirurgi Charles Galanis MD:n kommenttiin, joka totesi, että isä-tytärpari näytti erilaiselta kauneusleikkauksen vuoksi.

Tässä tapauksessa 'Tämä kaveri täällä...?' 'Tämä kaveri?' Todellisena supersankarina hän on mahtava! Savannah sisällytti tuolloin tämän kuvatekstiinsä: Tiedätkö mitä ihmettelen? hän twiittasi kysyen faniltaan ja merkitsemällä isänsä.

Katso Savannah Chrisleyn plastiikkakirurgian lainaukset vuosien varrelta

Se on fakta, joka ei ole. Tohtori Galanis huomautti: 'Te kaksi näytätte täysin erilaisilta nyt, kun olette molemmat käyneet plastiikkaleikkauksen. 'Kerran aikana te kaksi näyttivät samalta. Tämän seurauksena pyydän todella anteeksi, jos uskot totuuden olevan tietämätön.'

Puolustaessaan itseään Todd kirjoitti: 'Tiedätkö kuinka tietämätön olet? Mihin tarkoitukseen paljastimme sairaushistoriamme kymmenen leikkausta suorittaneelle kirurgille? Katso @charlesgalanismd's kirjaa hyväntekeväisyystoiminnasta.

Todd puolestaan ​​on myöntänyt Botox- ja Halo-laserhoidon, mutta kiistää, että hänellä olisi ollut täydellinen nenäleikkaus, kuten hänen tyttärensä on tehnyt.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: