Katso nämä suloiset kuvat Alessandra Torresanista ja hänen aviomiehestään Sturgis Adamsista tervehtimässä tyttövauvaa!

Julkkis

WPR

Alessandra Torresanista on tullut äiti.

Maanantaina 20. kesäkuuta hän ja miehensä Sturgis Adams toivottivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, tyttärensä nimeltä Lady Francis, 21 tunnin synnytyksen jälkeen, Big Bang Theory -tähti kertoo Peoplelle.

Raskauden ja synnytyksen (ja synnytyksen) aikana oli joitain vaikeita komplikaatioita, mutta kaiken kaikkiaan Our Lady voi hyvin ja on iloinen ja täynnä persoonaa. Torresani on sanonut.

Hänen äitinsä julkaisi Instagramiin suloisen kuvan vastasyntyneen tyttärensä kädestä, joka lepää omaansa vasten. Vauvan päällä on rannekoru, jossa lukee 'Lady', kun taas Torresanilla on rannekoru, jossa lukee 'Lady's Mom'.

Francis on arvostettu nimi Torresanin perheen molemmin puolin, ja hän ja Sturgis Adams halusivat Torresanin mukaan jotain 'yhtä ainutlaatuista kuin kokemus, jonka olemme saaneet tuoda hänet tähän maailmaan'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alessandra Torresani (@alessandratorresani)

Heti kun sain tietää, että odotan, aloin kutsua häntä 'Little Lady'ksi'.” Vauvakutsujen sijaan järjestettiin Little Lady Shower, hän muistelee. Ihastuttava lempinimi, joka antoi hänelle lujuutta, koska hän ei koskaan tuntenut olevansa merkityksetön 'vauva' sisälläni, oli kaikki.

Sitten 21 tunnin synnytyksen jälkeen, jonka aikana tanssimme Frank Sinatran ja Frankie Vallin kanssa, tulimme siihen tulokseen, ettei hänelle ole muuta nimeä kuin Lady! Tämä on sana, jonka saatamme pitää itsestäänselvyytenä ja jonka hän määrittelee meille uudelleen, Torresani jatkaa.

EmotionAL Support -podcast-isäntä ilmoitti raskaudestaan ​​ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön 1-tilan käsittelemisestä raskauden aikana.

Puhuessaan diagnoosistaan ​​kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä 1 22-vuotiaana näyttelijä sanoi: 'Kehossani tapahtuneet tulivuorenpurkaukset' saivat hänet aloittamaan lääkityksen.

Kuten Torresani sanoi: 'Lääketiede pelasti henkeni.' 'Ja minulle on alusta asti neuvottu, että jos haluan tulla vanhemmiksi, minun on poistuttava kärryistä. Mielessäni oli ajatus: 'Se on riskialtista. Seurauksena on, että 'en voi saada tällaista lasta.'

Alessandra Torresani ja hänen miehensä Sturgis Adams toivottavat tytön tervetulleeksi

Viimeiset 12 vuotta, Alessandra Torresani oli käyttänyt lamotrigiinia, mutta hänen oli vieroitettu siitä, koska hän oli raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa. Hän sai tietää vasta äskettäin, että näin ei ollut, ja hän olisi voinut jatkaa 12 vuoden ajan käyttämänsä lääkkeen käyttöä.

Torresani haastatteli Cedars-Sinaista kotoisin olevaa lisääntymispsykologian asiantuntijaa mielenterveyspodcastiin, EmotionAL Support, maaliskuussa.

Näyttelijän lausunnossa todettiin: 'Ja kun kerroin, etten käyttänyt lääkettäni, hän yllättyi.' 'Se kaikki oli minusta melko hämmentävää. Siellä liikkuu niin paljon huhuja ja spekulaatioita.'

Torresanilla esiintyi kolme 'pelottavaa' kaksisuuntaisen mielialahäiriön uusiutumista raskauden aikana, joista hän ilmoitti IHMISET .

Alessandra Torresani ja hänen miehensä Sturgis Adams toivottavat tytön tervetulleeksi

Emotional Supportin uusi kausi sai ensi-iltansa Torresanin raskauden kolmannella kolmanneksella; hän myös haastatteli asiantuntijoita ja pesi vauvaa.

Tohtori Torresani uskoo, että kaikkien OB:iden tulee olla perehtynyt viimeisimpään lääketurvallisuutta koskevaan tutkimukseen. Lääkäriyhteisön pitäisi olla enemmän, jotta voin varmistaa terveen vauvan minulle, sanon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: