Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

Elämäntapa

WPR

Kiva haku ikäisellesi! Jo lapsenkengissä Paris Jackson oli julkisuuden henkilö. Mallille ei ole vieras Hollywood-skene; hän on Michael Jacksonin ja hänen entisen vaimonsa Debbie Rowen tytär.

Nykyään Paris on mallin lisäksi näyttelijä, laulaja ja muusikko. Lisäksi Kalifornian Beverly Hillsistä kotoisin olevalla asukkaalla on huomattava nettifanijoukko.

Parisilla on lähes neljä miljoonaa seuraajaa Instagramissa, mikä johtuu suurelta osin hänen halustaan ​​jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja elämästään, mukaan lukien useita hauskoja bikinikuvia, monien fanien kanssa.

Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

Paris esittelee kauniita tatuointejaan, mukaan lukien rintakehän keskelle kaiverretut seitsemän chakraa, pukeutumalla nihkeisiin uima-asuihin ja rohkeisiin rintaliivittömiin ulkoasuihin.

Paris Jackson hänellä on monia tatuointeja, joiden tarkkaa lukumäärää ei tiedetä, mutta hän on ylpeä niistä jokaisesta.

Lue myös: 'Keskellä Ocean' on paikka, jossa Lizzo kierteli sinisissä tie-Dye-bikineissä

Toiset vastustavat niitä täysin, mutta jotkut pitävät niitä houkuttelevina. Hän sanoi saman verran vuonna 2018 Instagramissa: 'Olen aina arvostanut taidetta, varsinkin kun sillä on henkilökohtaista merkitystä.'

Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

Pariisin arjen muodissa on vahvasti vaikutteita rock 'n' roll -legendoista, kuten Janis Joplin ja Stevie Nicks Fleetwood Macista.

Shari sanoi: 'Olen kiehtonut' Harper's Bazaarin haastattelussa vuonna 2017. Koska ei ole koskaan ollut eikä koskaan tule olemaan toista heidän kaltaistaan, kiinnittymisesi on haitallista. He ovat tehneet historiaa, ja kaikki johtuu siitä, kuinka upeita he ovat.

Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

Isänsä kuoleman jälkeen vuonna 2009 Paris tiesi, että hän olisi halutessaan voinut halutessaan piiloutua julkisuudesta. Tämä 'silmäluomien' luoja kuitenkin asetti etusijalle hyvän tekemisen alustallaan.

Lue myös: Laita Ritziin! 'The Real Housewives of New York Cityn' Bethenny Frankel voi ehdottomasti ottaa bikinit pois: kuvia

Se on todella vaikea kysymys vastata. Se on tieto siitä, että tekemälläsi on merkitystä ja sillä on vaikutusta muihin ihmisiin”, Paris sanoi samassa haastattelussa.

Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

'Olen monta kertaa ajatellut, etten tekisi mitään julkisuudessa ja vain omaa yksityiselämääni', hän sanoi. Sitten tajusin maailman tilan yleisesti. Ja joka vuosi näyttää pahenevan.'

Paris sanoi lopuksi: 'On monia ihmisiä, jotka tuntevat olevansa uskomattoman etuoikeutettuja asemassani, joten haluan käyttää sitä tärkeisiin asioihin.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR