Katso '90 Day Fiance' -tähti Jenny Slattenin nettoarvo sen jälkeen, kun hän oli muuttanut Intiaan '90 Day Fiance'sta

Julkkis

WPR

The 90-Day Fiancé -tähdet Jenny Slatten ja Sumit Singh ovat palanneet franchising-spinoffiin Happily Ever After? Pari, jolla on julkinen ikäero 30 vuotta, on kohdannut monia vaikeuksia sen jälkeen, kun he aloittivat seurustelun yli kymmenen vuotta sitten, mutta he ovat vihdoin päässeet alttarille!

Jenny päätti ottaa uskon harppauksen ja myydä kaikki omaisuutensa muuttaakseen hänen kanssaan Intiaan. Jatka lukemista saadaksesi selville Jennyn nettovarallisuuden, entisen aviomiehen ja paljon muuta!

Kuinka paljon Jenny Slatten tienaa?

Kuten Jenny paljasti The Other Way -ohjelmassa, hän lopetti työnsä muuttaakseen Intiaan ja aloittaakseen uuden elämän verkossa tapaamansa miehen kanssa. Hän työskenteli lomakeskuksessa ja hänellä oli tuolloin 6 000 dollarin säästöjä.

Hän selitti tuolloin: 'Suunnitelmani on ottaa kaikki säästöni ja muuttaa Intiaan kahden viikon kuluttua.'

Sen lisäksi, että hän saa palkkaa TLC-esitys , Jenny ansaitsee myös rahaa myymällä henkilökohtaisia ​​fanivideoita Cameossa. Se maksaa jopa 75 dollaria yhdestä 90 Day Fiancé -tähden videosta.

Mikä on Jenny Slattenin ex-miehen nimi??

Katso

Jennyn rakkaustarina Sumitiin on tunnettu, mutta hän oli aiemmin naimisissa. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän sanoi: 'Uskon, että kaikkien pitäisi olla onnellisia', viittauksella hänen kotikaupunkiinsa Palm Springsiin Kaliforniassa. 'Luulin törmänneeni siihen aiemmin. viisitoista vuotta olin naimisissa.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kun hänen miehensä päätti erota hänestä, TLC-aluna sanoi, että se oli 'valtava isku' hänen itseluottamukselleen. Elämästäni tuli kauhistuttava eroni jälkeen. Totta puhuen, en koskaan uskonut löytäväni rakkautta uudelleen', hän sanoi.

Palaavatko Jenny Slatten ja Sumit Singh Happily Ever After -sarjaan kaudella 7?

Viimeksi näimme Jenny ja Sumit televisiossa, he olivat juuri solmineet salaa Sumitin vanhempien edessä. Hänen perheensä ei ole iloinen liitosta nyt, kun he tietävät siitä.

Sarjan palatessa seitsemännelle tuotantokaudelle vastanainut huomaavat, että heidän odotuksensa avioelämästä 'eivät välttämättä ole yhteensopivia', kun he taistelevat suhteessaan ulkoisten vaikutusten kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut TLC_Sumit_Jenny_India (@jan_frmsan)

Parin ikäero 'saattaa itse asiassa vaikuttaa heidän suhteeseensa', tulevan kauden teaserin mukaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR