Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta

Julkkis

WPR

Punainen matto loistaa nyt Katie Holmesin uuden suhteen loistosta.

Torstai-iltana pidetyssä The Moth's 25th Anniversary -gaalassa NYC:n Spring Studiosissa Dawson's Creekin entinen tähti ja hänen nykyinen kaunotar, muusikko Bobby Wooten III, tekivät julkisen pariskuntadebyyttinsä.

Punaisella matolla otetuissa valokuvissa kaksikko näkyy hymyillen ja kädestä pitäen. Holmesin megawatin hymy täydentää täydellisesti hänen mandariininväristä asuaan.

Codan näyttelijä varustautui olkahihnaisilla mustilla kengillä, kultaisilla drop-korvakoruilla ja art deco -tyylisellä laukulla.

Hänellä oli yllään Jonathan Simkhain nilkoihin ulottuva röyhelömekko, jossa oli pitkät hihat ja korkea kaulus. Wooten käytti mekkokenkiä, mustaa mekkopaitaa ja Paul Smithin tummansinisen väristä pukua.

He nauttivat Moth Ballista, joka kunnioittaa entistä Talking Heads -jäsentä David Byrne , gaalassa otetuissa kuvissa pariskunta voi nähdä virnistelevän ja nauravan.

Katie Holmes Bobby Wooten Iiis Suhteen aikajanavalokuvat

Kuukauden kuluttua ensimmäisestä julkisesta esiintymisestään NYC:ssä Batman Begins -näyttelijän äidin Kathy Holmesin kanssa pariskunta teki debyyttinsä punaisella matolla.

Äitienpäiväviikonloppuna he viettivät myös romanttisen ulkoilupäivän, ja heidän nähtiin pitävän kädestä ja tekemässä PDA:ta Citi Bikes -ajelujen ja yhdessä lounastauon välillä.

Holmes odottaa innolla voivansa viettää enemmän aikaa Broadway-muusikon kanssa ja 'nähdä, minne se menee', E!:lle aiemmin puhuneen lähteen mukaan! Uutiset.

Sisäpiiriläisen mukaan 'se toimii hienosti toistaiseksi', koska he tuntevat joitakin samoja ihmisiä, jotka yhdistivät heidät.

Katie on innostunut ja iloinen nähdessään jonkun. Se on uusi, mutta se toimii hyvin. Hän pitää hänet erittäin mukavana ja hyvänä hänelle, ja hän arvostaa, että hän on elämässään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Katie Holmesin ja Bobby Wootenin suhteen aikajana

Katie Holmes Bobby Wooten Iiis Suhteen aikajanavalokuvat

14. TOUKOKUUTA 2021

Emilio Vitolo Jr., Katien ex, ja pari erosivat. Us Weeklylle uutisen vahvistaneen edustajansa mukaan pariskunta on eronnut ystävällisesti, mutta ovat edelleen ystäviä.

Vaikka se ei todellakaan ole merkittävää, koska hän ja Bobby alkavat seurustella vasta vuoden kuluttua, varmuuden vuoksi!

15. lokakuuta 2021

Katie Holmes Bobby Wooten Iiis Suhteen aikajanavalokuvat

Vaikka Katie on valmis tapailemaan vielä kerran, Us Weekly ehdottaa, että se tulee olemaan melko epävirallista.

Sisäpiiriläinen jatkaa: 'Katie on ollut parilla erittäin vaatimattomalla treffeillä, mutta ei mitään merkittävää juuri nyt. Hän ei ole keskittynyt deittailuelämäänsä eikä etsi rakkautta.'

29. HUHTIKUUTA 2022

Sen jälkeen kun hänet havaittiin 'intohimoisesti suutelemassa' New Yorkissa, Katie Holmes ja Bobby sai kaikki miettimään, voisivatko he seurustella.

Eräs lähde kuitenkin kertoo Entertainment Tonightille, että he olivat itse asiassa seurustelleet muutaman kuukauden. Oletetaan siis, että he alkoivat seurustella helmikuussa 2022.

27. TOUKOKUUTA 2022

Katie Holmes Bobby Wooten Iiis Suhteen aikajanavalokuvat

The Moth's 25-vuotisjuhlassa, jossa he esiintyvät ensimmäisen kerran julkisuudessa parisuhteessa, Bobby Wotten kertoo vilpittömästi Us Weeklylle: 'Olen iloinen, että Katie on täällä treffeilläni.'

14. KESÄKUUTA 2022

Tribeca-elokuvafestivaalin Alone Together-ensi-illan aikana Katie ja Bobby esiintyvät toisen kerran julkisesti ja he näyttävät uskomattoman rakastuneilta: