Katherine Waterstonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Katherine on tunnettu Hollywood-tähti. Hän on tunnettu näyttelijäkyvyistään ja houkuttelevasta kehostaan.

Katherine on esiintynyt yli 47 elokuvassa ja televisio-ohjelmassa IMDb:n mukaan, ja lista kasvaa jatkuvasti.

Katherine opiskeli näyttelemistä New Yorkin yliopistossa. Myöhemmin hän jatkoi uraa kuvataiteessa ja valmistui New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsista kandidaatin tutkinnolla.

Katherine Waterstonin elämäkerta

Katherine Waterston on tunnettu brittiläinen näyttelijä, joka syntyi 3. maaliskuuta 1980. Brittisyntyinen näyttelijä, joka on saanut kriittistä kiitosta osista elokuvissa, kuten Michael Clayton (2007) ja Inherent Vice (2014).

Hän on myös kokenut teatteriesiintyjä, ja hän on ollut Off-Broadway-esityksissä, kuten The Cherry Orchard. Hän teki elokuvadebyyttinsä elokuvassa Fantastic Beasts and Where to Find Them vuonna 2016. Astrologien mukaan Katherine Waterstonin horoskooppi on Kalat.

Katherine Boyer Waterston syntyi 3. maaliskuuta 1980 Westminsterissä Lontoossa Lynn Louisalle (os. Woodruff), entiselle mallille ja näyttelijä Sam Waterstonille, molemmat Yhdysvalloista.

Katherine Waterstonin sairaus

Hänen isänsä sukujuuret ovat skotlantilaisia ​​ja englantilaisia. Hänen siskonsa, näyttelijä Elisabeth Waterston , on näyttelijä, ja hänen veljensä, elokuvantekijä Graham Waterston, on ohjaaja.

James Waterston, hänen puolivelinsä, on myös näyttelijä. Hän syntyi ja kasvoi Connecticutissa, missä hän osallistui Loomis Chaffee Schooliin ennen valmistumistaan ​​vuonna 1998.

Hän sai BFA-tutkinnon näyttelijänä New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsista.

Sam Waterston, hänen isänsä, on Oscar-ehdokas näyttelijä, ja hänen veljensä James on myös taitava näyttelijä. Graham on hänen veljensä, kun taas Elisabeth on hänen sisarensa. He saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2019.

Katherine Boyer Waterston on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka syntyi 3. maaliskuuta 1980. Michael Clayton teki elokuvadebyyttinsä (2007).

Hänellä oli edelleen pieniä rooleja elokuvissa, kuten Robot & Frank (2012), Being Flynn (2012) ja The Disappearance of Eleanor Rigby (2013), ennen kuin hän debytoi Shasta Fay Hepworthina Paul Thomas Andersonin elokuvassa Inherent Vice (2013). (2014).

Hän näytteli Chrisann Brennania elokuvassa Steve Jobs vuonna 2015. Hän näytteli Tina Goldsteinia Harry Potter -spin-offissa Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), roolin, jonka hän toisti jatko-osassa Fantastic Beasts and Where to Find Them (2018). .

Muita elokuvarooleja ovat Ridley Scottin Alien: Covenant (2017), Logan Lucky Steven Soderberghin (2017) ja Jonah Hillin Mid90s (2018).

Lue myös: Dave Van Hornin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Katherine Waterstonin sairaus

Monet fanit ovat uteliaita Katherine Waterstonin etnisyydestä, kansallisuudesta, sukujuurista ja rodusta. Katsotaanpa sitä! Katherine Waterstonin etnistä alkuperää ei tunneta julkisten lähteiden, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan.

Tällä sivulla päivitämme Katherine Waterstonin uskonnolliset ja poliittiset mielipiteet. Lue artikkeli uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Waterston esiintyi Julian Sheppardin näytelmässä Los Angeles vuonna 2007 ja Adam Rappin näytelmässä Kindness vuonna 2008.

Waterston näytteli Genaa alkuperäisessä Off-Broadway-tuotannossa Bachelorette vuonna 2010, jonka Lizzy Caplan sovitti vuoden 2011 elokuvaksi. Hän näytteli Anyaa Classic Stage Companyn esittämässä The Cherry Orchard -esityksessä vuonna 2011.

Mistä sairaudesta Katherine Waterston kärsii? Oliko hän sairas?

Katherine Waterson ei ole antanut julkisia ilmoituksia sairaudestaan ​​tai mistään vaivasta, jota hän nyt vaivaa.

Katherine ja Eddy Redmayne osallistui Fantastic Beasts: the Secrets of Dumbledoren maailmanlaajuiseen ensi-iltaan 30. maaliskuuta. He molemmat näyttivät fantastisilta. Hänen kirkas persoonallisuutensa mustassa mekossa on herättänyt yleisön huomion.

Katherine vierailee ahkerasti punaisen maton tapahtumissa ja valmistautuu tuleviin elokuviinsa. Asiaan päästäkseni hän voi hyvin, ja hänen terveytensä on toistaiseksi hyvä.

Siitä huolimatta Katherinen seuraava elokuva on Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, jonka hän kirjoitti yhdessä Perry Masonin kanssa.

Lue myös: Robert Kennedy Jr:n sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Katherine Waterstonin terveysongelmat selitettynä, jos niitä on

Katherine Waterstonin sairaus

Katherine Waterstonin terveysongelmat ovat aiheuttaneet huolta faneille hänen debyytistään lähtien Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledoren. Eikö Tina (Katherine Waterston) ole tässä kohtauksessa?

Distractifyn mukaan Tina on tuskin näkyvissä trailerissa. Tinalla on pieni rooli elokuvassa Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledoren, jota elokuvantekijät tai Katherine eivät ole paljastaneet.

Covid-19-pandemia, kuten me kaikki tiedämme, on vaikuttanut elokuvatuotantoon. Ehkä hänen kiireinen aikataulunsa on este, jota hän ei pysty poistamaan.

Spoilerit spekuloivat ja tekevät johtopäätöksiä Twitterin kautta.

Onko Katherine Waterston naimisissa? Yksityiskohdat hänen ensimmäisestä aviomiehestään

Katherine Waterstonilla oli kuusi vuotta kestänyt romanssi amerikkalaisen näytelmäkirjailijan ja elokuvantekijän kanssa Adam Rapp . Hän on ollut kielellä siitä lähtien, kun hän erosi Adamista, ja puhuu harvoin rakkauselämästään.

Tätä kirjoittaessa on epäselvää, onko hänellä kumppania vai ei.

Katherine Waterstonin sairaus

Huolimatta siitä, että Katherine ei ole naimisissa, monet ihmiset uskovat hänen seurustelevan. Katherine paljasti myös odottavansa ensimmäistä lastaan ​​marraskuussa 2018 Hollywood Maskin mukaan. Vuonna 2019 hän synnytti esikoisensa.