Kate Moss Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Kate Moss on tunnettu brittiläinen supermalli, joka nousi kansainväliseen suosioon 1990-luvulla, lähellä 'supermallikauden' loppua. Monet ihmiset pitävät häntä yhtenä planeetan vaikutusvaltaisimmista henkilöistä.

Moss on myös yksi kaikkien aikojen parhaiten palkatuista malleista, sillä hänet mainittiin kunnianloukkaustapauksessa, jonka nostivat Amber Heard ja Johnny Depp, joihin hänellä oli yhteys useita vuosia sitten ja joka väitti, ettei näyttelijä heittänyt häntä alas. portaat loman aikana Jamaikalla. Hän ansaitsi helposti yli 10 miljoonaa dollaria huippuvuosiensa aikana.

Aikainen elämä

Katherine Ann Moss syntyi Croydonissa Lontoossa 16. tammikuuta 1974. Mossia kasvattivat Addiscombessa ja Sandersteadissa työväenluokan vanhemmat nuoremman veljen ja sisarpuolen kanssa. 13-vuotiaana hän näki vanhempiensa eroavan.

Kate Mossin nettoarvo

Kate Mossin nettoarvo

Kate Moss Celebrity Net Worthin mukaan sen nettovarallisuuden arvioidaan olevan 70 miljoonaa dollaria (56 miljoonaa puntaa) vuonna 2022.

Hänen omaisuutensa kerättiin hänen työskentelynsä aikana yhtenä kaikkien aikojen parhaiten palkatuista supermalleista. Hän nousi 1990-luvulla tähteen Naomi Campbellin ja Linda Evangelistan rinnalla, ja hänestä tuli lähes välittömästi yleinen nimi.

Calvin Klein, Chanel, Louis Vuitton , Rimmel ja muut ovat kaikki käyttäneet mallia kampanjoissaan.

Hän on myös koristellut eri aikakauslehtien kansia, kävellyt useiden merkkien kiitotiellä ja hänellä oli oma Topshop-vaatevalikoima.

Lue myös: Jim Carrey Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Kate Moss aloitti malliuransa vuonna 1988 ollessaan 14-vuotias, kun Storm Managementin perustaja Sarah Doukas lähestyi häntä.

Moss nousi tunnetuksi 16-vuotiaana esiintyessään mustavalkovalokuvissa, ja katsojat yhdistivät hänet nousevaan grunge-trendiin. Kun hänet lisättiin 'Levis for Girls' -mainokseen, hän sai suuren tauon.

Moss sai mainetta 1990-luvun alun 'anti-supermallina' useiden merkittävien valokuvausten jälkeen. Verrattuna muihin sen ajan tunnettuihin hahmoihin hänellä oli täysin ainutlaatuinen estetiikka.

Hän ei ollut yhtä pitkä kuin Cindy Crawford tai Naomi Campbell , eikä hän ollut läheskään yhtä kurvikas. Mossin vartalon muotoa on kuvailtu 'waifishiksi', ja muotiteollisuus on kehunut uutta ilmettä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kate Moss Agencyn (@katemossagency) jakama viesti

Mossista tuli aikakauden 'heroiinityylisen' tunnus. Tälle lookille oli ominaista vaalea iho, tummat pussit silmien alla ja laiha runko.

Tämä uusi suuntaus ei kuitenkaan ollut vailla kritiikkiä, sillä jotkut olivat huolissaan siitä, onko Katella syömishäiriö. Jopa Bill Clinton on vastustanut muotimaailman nykyistä suuntaa.

Kate Mossin ura teki lyhyen kiertotien huumeiden väärinkäyttöskandaalin jälkeen. Kate Moss on saanut paljon tukea muotimaailmalta.

Huolimatta Kate Mossin kuulusteluista hänen epäillystä huumeidenkäytöstä, Lontoon Metropolitan Police luopui kaikista syytteistä, koska kävi selväksi, että heillä ei ollut merkittäviä todisteita rikoksesta.

Moss allekirjoitti 18 uutta sopimusta vuosi hänen huumehäpeänsä jälkeen, mukaan lukien sopimukset Virgin Mobilen, Burberryn ja Topshopin kanssa. Hän jatkoi esiintymistä aikakauslehtien kansissa ja yhteistyötä sellaisten levy-yhtiöiden kanssa, kuten Chanel, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Bulgari ja monet muut.

Hänen väitetään tienaavan 3 miljoonaa puntaa suunnittelemalla omaa vaatemallistoaan Topshopille vuonna 2007. Vuonna 2012 hän toimi mallina Supremelle luotuaan käsilaukkuja Longchampille.

Kate Mossin nettoarvo

Hän poseerasi alasti Playboy-lehdelle vuonna 2013, ja myöhemmin samana vuonna hän sai Special Recognition Award -palkinnon British Fashion Awardsissa. Hän tuotti Topshopille toisen vaatesarjan vuonna 2014, mikä vahvisti pitkäaikaisen suhteen jälleenmyyjän kanssa.

Lue myös: Tarek el Moussa Net Worth 2022: Amerikkalainen kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-persoonallisuustulot!

Kate Moss -kiista

Katella on ollut myrskyisä ammattiura. Brittilehtien mukaan Kate havaittiin käyttävän kokaiinia rokkarin kanssa Pete Doherty vuonna 2005.

Seuraavassa Moss menetti useita korkean profiilin kannatuskumppanuuksia, mukaan lukien tuottoiset sopimukset H&M:n ja Chanelin kanssa. Pelkästään H&M:n kanssa tehdyn sopimuksen arvo oli yli 4 miljoonaa puntaa. Burberry pudotti myös Mossin.

Huolimatta suuresta takaiskusta, Mossin ura ei kärsinyt ongelman seurauksena. Itse asiassa hänen tulonsa kasvoivat sen jälkeisinä vuosina. Kiistan jälkeen Moss tienasi 5 miljoonaa dollaria yhdessä vuodessa.

Vuonna 2006 hän tienasi 8 miljoonaa dollaria. Kun vuosi päättyi, hän ansaitsi noin 9 miljoonaa dollaria vuodessa. Nuo kolme vuotta olivat hänelle taloudellisesti vauraita.

Kate Mossin suhde

Kate Mossin nettoarvo

2000-luvulla Katella oli pitkä avioliitto Jefferson Hack , Dazed & Confused -lehden kustantaja. Yhteisenä aikana heillä oli yksi lapsi.

Vuodesta 2005 vuoteen 2007 Moss oli suhteessa Pete Dohertyn kanssa. Vuonna 2011 hän meni naimisiin Jamie Hince , The Killsin kitaristi. Neljä vuotta myöhemmin pariskunta erosi. Kreivi Nikolai von Bismarck, Saksan aateliston jäsen, oli myös hänen romanttinen kiinnostuksen kohde.

Lue myös: Bruce Willis Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Kate Mossin talo ja kiinteistöt

Vuonna 2003 Moss maksoi lähes kaksi miljoonaa puntaa 10 makuuhuoneen kartanosta Little Faringdonissa, Oxfordshiren Cotswoldin kaupungissa. Kate Mossin kerrotaan ostaneen kartanon Lontoon Highgaten kaupunginosasta vuonna 2011.

Kate Mossin nettoarvo

Moss liittyi useiden muiden brittiläisten julkkisten joukkoon, jotka kutsuvat aluetta kodiksi, kun hän maksoi kiinteistöstä noin 8 miljoonaa puntaa. Kiinteistössä on 7 takkaa ja 6 728 neliömetriä oleskelutilaa. Mossin kerrottiin olevan innokas jättämään edellisen Lontoon talonsa, johon oli murtauduttu ja jossa oli vakavia putkistoja.