Kate Middletonin vihreä muotokuvapuku kunnioittaa prinsessa Dianaa majesteettisessa tyylissä

Julkkis

WPR

Torstaina 23. kesäkuuta Cambridgen herttua ja herttuatar julkistivat ensimmäisen virallisen valokuvansa. Vampyyrin vaimon smaragdinvihreä mekko ja brittiläisen taiteilijan Jamie Corethin samanväriset Manolo Blahnik -satiinikengät olivat esillä Cambridgen yliopiston Fitzwilliam-museossa, kun valokuva paljastettiin.

1920-luvun tyylikkäät läppärit olisivat ylpeitä Middletonin Falconettin smaragdisilkkimekosta, joka sujuu upeasti hänen vartalonsa yli liiviosassa ennen kuin se ulottuu puolipitkäksi hameeksi. Mekon viehättävyyttä lisäävä puvussa on kolme neljäsosaa pitkät hihat ja tyylikäs helma.

Kate Middletonin vihreä muotokuvapuku kunnioittaa prinsessa Dianaa majesteettisessa tyylissä

Ensimmäinen kerta Kate Middleton käytti sitä Pyhän Patrickin päivänä vuonna 2020 ollessaan lomalla Dublinissa prinssi Williamin kanssa. Useat edesmenneen prinsessa Dianan vihreät mekot tuovat mieleen tätä, mukaan lukien värikäs Graham Wrenin juhlamekko, jota hän käytti nähdäkseen prinssi Charlesin esiintyvän vuonna 1982, ja kimalteleva Catherine Walker maxi, jota hän käytti 'The Hunt for Red October' -elokuvan ensi-illassa. 1990.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kate Middletonin (@katemiddletonphotos) jakama viesti

Middleton kunnioittaa säännöllisesti edesmennyttä anoppiaan tyylikkäillä asuilla Prinsessa Diana tyylihetkiä. Itse asiassa tällä viikolla hän käytti vaaleanpunaista Catherine Walker -asua ja sitten valkoista Alexander McQueen -pukua ja kullattuja korvakoruja kunnioittaakseen Walesin prinsessaa.

Hän käytti valokuvaasussaan helmirannekorukolikkoa, paria helmikorvakoruja ja helmirintakorua sydämensä huipulla. Hänen pitkät, aaltoilevat hiuksensa putosivat hänen harteilleen, kun hän poseerasi valokuvaa varten.

Taideteos on kaunis, ja voit ostaa Middletonin käyttämän mekon ja kengät.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: