Kate Middletonin nettoarvo: kuinka rikas on 'Cambridgen herttuatar'?

Terveys

WPR

Kate Middleton on prinssi Williamin vaimo ja tunnetaan myös nimellä Catherine, Cambridgen herttuatar ja Catherine Elizabeth Middleton. Kate Middletonin nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria.

Prinssi William on valmis seuraamaan isänsä prinssi Charlesia Englannin valtaistuimelle, ja tämä tarkoittaa, että Kate Middletonista tulee todennäköisesti Yhdistyneen kuningaskunnan kuningatar puoliso. Kate Middleton oli ammattimainen muotisuunnittelija ennen kuin hän meni naimisiin prinssi Williamin kanssa.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus:10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:9. tammikuuta 1982 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Kansallisuus:Englanti

Aikainen elämä

Kate Middletonin toinen nimi on Elizabeth, ja hän syntyi 9. tammikuuta 1982 Readingissa Englannissa. Vaikka Kateestä tuli myöhemmin kuninkaallisen perheen jäsen, hän kasvoi ylemmän keskiluokan taloudessa kahden muun sisaruksen joukossa. Katen äidin perustama yritys Party Pieces menestyi erittäin hyvin.

Catherine Middletonin nettovarallisuus

Vuodesta 2011 lähtien tämän juhlatarvikkeiden jälleenmyyjän arvo oli noin 45 miljoonaa dollaria. Siitä huolimatta hänen isän syntyperänsä ylpeilee syvällä rojaltimaksulla. Vuonna 1926 Middletonit olivat jo melko lähellä kuninkaallista perhettä. Yli sata vuotta sitten perustetut rahastot ovat hyödyttäneet paitsi yhtä, vaan useita Middleton-sukupolvia.

Kun hänen isänsä työskenteli British Airwaysilla, Kate Middleton ja hänen perheensä muuttivat Jordaniaan, kun hän oli vain 2-vuotias. Kate Middleton osallistui St. Andrew's Schooliin muutettuaan takaisin Englantiin nelivuotiaana.

Seuraavina vuosina hän opiskeli arvostetuissa oppilaitoksissa, kuten Downe House Schoolissa ja Marlborough Collegessa, ennen kuin suoritti tutkinnon Skotlannin St. Andrewsin yliopistosta.

Lue lisää: Emmanuel Sandersin nettovarallisuus: Kuinka rikas on amerikkalainen jalkapalloilija vuonna 2022?

Ura

Vuodesta 2006 vuoteen 2007 Kate työskenteli Jigsawilla, muotikauppiaalla. Hän oli yrityksen korujen ostaja. Party Pieces, yritys, jossa hän varttui, palkkasi hänet sinä vuonna.

Suhde prinssi Williamiin

Kate Middleton ja prinssi William tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2001, kun he olivat molemmat opiskelijoita St. Andrewsissa. Kate Middletonin läpinäkyvän mekon muotinäytöksessä huhutaan herättäneen prinssi Williamin kiinnostuksen.

He alkoivat seurustella vuonna 2003. Middleton ja Prinssi William jakoi huoneen kahden muun opiskelijan kanssa heidän toisena vuonna St. Andrewsissa. Tässä vaiheessa Kate Middleton alkoi kärsiä medialähteiden häirinnästä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cornwallin ja Cambridgen herttua ja herttuatar (@dukeandduchessofcambridge) jakama viesti

Tämä sai useita henkilöitä uhkaamaan oikeustoimilla, mukaan lukien kuninkaallisen perheen jäsenet ja Katen perheen lakimies. Kate ja William erosivat vuonna 2007 tuntemattomista syistä. Joka tapauksessa, ei liian kauan sen jälkeen, huhut jatkuivat, että he olivat jälleen yhdessä.

Vuonna 2010 Kate Middleton kihlautui virallisesti prinssi Williamin kanssa. Vuonna 2011 heidän hääänsä näki arviolta 300 miljoonaa katsojaa maailmanlaajuisesti, kun se tapahtui suorana televisiossa.

Avioliiton jälkeen kuninkaallinen pari kiersi Kanadassa. Kate Middleton, joka haluaa mennä naimisiin kuninkaalliseen perheeseen, on yksi harvoista 'yleisistä'. Kate paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan ​​vuonna 2012. Vuonna 2013 prinssi George astui maailmaan. Prinssi Georgen lisäksi hän synnytti ennen vuotta 2018 myös prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Cambridgen herttuatar on virallinen arvonimi, jonka hän otti naimisiin prinssi Williamin kanssa, mutta hän on myös Yhdistyneen kuningaskunnan prinsessa. Hänet tunnetaan Strathearnin kreivitärenä, kun hän vierailee Skotlannissa. Katella on kolmas nimi: 'Lady Carrickfergus', jota käytetään hänen ollessaan Pohjois-Irlannissa.

Lue lisää: Taylor Hawkins Net Worth: Reaaliaikainen päivitys muusikon elämästä!

Mikä on Kate Middletonin kokonaisnettoarvo?

Celebrity Net Worthin mukaan , Katella on 10 miljoonan dollarin henkilökohtainen nettovarallisuus (ei sisällä kaikkea, mitä Wills tuo pöytään), mikä on paljon vähemmän kuin hänen sisarensa Pippa Middletonin nettovarallisuus 50 miljoonaa dollaria (osittain hänen miehensä rikkaan perheen vuoksi), mutta paljon enemmän. kuin jotkut muut kuninkaalliset, kuten prinsessa Eugenien nettovarallisuus 4,6 miljoonaa dollaria. Kun tämä jatkuu, DVD-kokoelmani vuodelta 2005 on edelleen ainoa varallisuuden lähteeni.

Katella on tonnia rahaa perheestään

Carole ja Michael Middleton, Katen vanhemmat, tulivat itsetehdyiksi miljonääreiksi ihastuttavia juhlatarvikkeita myyvän Party Pieces -yrityksensä ansiosta. Party Piecesin arvo oli noin 30 miljoonaa dollaria vuonna 2013 huolimatta raportoidusta 1,068 miljoonan dollarin pandemiatappiosta, mikä tekee siitä yhden maailman menestyneimmistä yrityksistä.

Kate Middletonin nettovarallisuus

Sen lisäksi, että Kate oli Party Piecesin inspiroija (Carole kertoo saaneensa idean suunnitellessaan Katen viidennen syntymäpäiväjuhlia), hän työskenteli brändin palveluksessa ennen liittymistään kuninkaallisiin.

Carole kertoi SheerLuxelle: 'Pippa kirjoitti 'Party Times' -blogimme, James teki kakut, kun hän lähti koulusta, ja Catherine kehitti ensimmäisen syntymäpäivä- ja vauvakategoriamme.' Tämä viittaa siihen, että Kate osallistuu perheyritykseen.

Celebrity Net Worth -sivusto huomauttaa myös, että 'useat Middleton-perheen sukupolvet ovat myös hyötyneet yli sata vuotta sitten perustetuista rahastoista', joten hän on myös perinyt omaisuutta. Hienoa, veikkaan!

Kate asui Super $ -huoneistossa

Kate ja hänen sisarensa Pippa jakoivat kartanon, jonka arvoksi arvioitiin yli miljoona dollaria ennen avioliittoaan prinssi Williamin kanssa. Heidän vanhempansa etsivät asuntoa heidän puolestaan. Ja vielä kerran, sen täytyy olla mukavaa.

Lue lisää: Brendan Fraserin nettovarallisuus: kuinka paljon hän lihoi valaalle?

Siellä on kaikki prinssi Williamin rahat

Kuninkaallinen perhe ei todellakaan tee avioliittoa, joten tässä vaiheessa Kate ja William jakavat taloutensa. Williamista puhumattakaan. On. Ladattu.

Monen miljoonan dollarin rahaston lisäksi, joka peri isoäidillään kuningataräidiltä, ​​Wills peri myös 10 miljoonaa dollaria verojen jälkeen prinsessa Dianalta (jaetaan prinssi Harryn kanssa) (jaetaan prinssi Harryn kanssa). Lisäksi William ja Kate saavat korvauksen 'työkuninkaallisen' asemastaan.

Williamin perillisen aseman taloudelliset edut ovat toinen. Kun prinssi Charlesista tulee monarkki, hän ottaa haltuunsa Cornwallin herttuakunnan, valtavan kiinteistö- ja sijoitussalkun, jonka arvo on arviolta 1,2 miljardia puntaa.

Williamin ei tarvitse huolehtia taloudellisista menetyksistä, kun prinssi George perii herttuakunnan tullessaan kuninkaaksi. Kuningattaren henkilökohtaisen 500 miljoonan dollarin nettovarallisuuden lisäksi hän perii myös 10 miljardia dollaria kiinteistöjä, kuninkaallisen taidekokoelman, valtion 12,9 miljoonan dollarin vuosipalkkion ja kruununjalokivet. Siksi Kate on valmis tulevaisuuteen mitä tahansa.

Hyväntekeväisyys

Ennen kuin he menivät naimisiin, Kate Middleton ja prinssi William aloittivat vapaaehtoistyön yhdessä. Vaihtoehtona perinteisille häälahjoille William ja hänen uusi vaimonsa perustivat rahaston jo perustetun hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta, jotta vieraat voisivat lahjoittaa heidän nimiinsä.

Kate Middletonin myöhemmät hyväntekeväisyysyritykset ovat keskittyneet nuorisorikollisuuteen ja päihteiden väärinkäyttöön. East Anglia's Children’s Hospice, Action on Addiction ja Natural History Museum ovat vain muutamia organisaatioista, joita hän tukee suojelijana.

Middleton vierailee Action on Addictionin kautta ajoittain kuntoutuslaitoksissa viettääkseen aikaa raittiusprosessissa olevien ihmisten kanssa. Hän on myös tukenut M-PACT-aloitetta, jolla pyritään vähentämään päihteiden väärinkäytön aiheuttamia veroja perheiltä.

Tänä vuonna hän aloitti tukensa Backyard Nature -ryhmälle, jonka tehtävänä on kannustaa lasten ja heidän perheidensä pariin ulkoilua ja oppimista. Mielenterveys on keskeinen osa hänen merkittävää hyväntekeväisyystyötä.

Kate, prinssi Harry ja prinssi William tekivät kaikki yhteistyötä vuoden 2016 'Heads Together' -kampanjan kanssa, joka rohkaisi ihmisiä puhumaan mielenterveysongelmistaan. Hän aloitti myös aloitteen nimeltä 'Mentally Healthy Schools' auttaakseen mielenterveysongelmista kärsiviä opiskelijoita löytämään tarvitsemansa tuen koulussa. Vuonna 2016 hän osallistui Young Minds Matter Movement -liikkeeseen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR