Kate Beckinsalen poikaystävä vuonna 2022: Tutustu hänen viimeisimpään elämänkumppaniinsa!

Treffit

WPR

Näyttelijä ja malli Kate Beckinsale on kotoisin Englannista. Hän päätti ryhtyä näyttelijäksi nuorena. Vuonna 1993 elokuvassa Much Ado About Nothing Kate teki näyttelijädebyyttinsä. Hän oli merkittävässä roolissa sairaanhoitajana sotaelokuvassa Pearl Harbor, ja hän sai mainetta vuonna 2001. Myöhemmin vuonna 2003, kun hän osallistui elokuvaan Underworld.

Kate esiintyi Van Helsingissä seuraavina vuosina. Hänellä on pitkä lista erinomaisia ​​elokuvia, kuten Love & Friendships, The Widow ja The Disappointments Room, monien muiden joukossa. Kun hänen isänsä kuoli sydänkohtaukseen nuorena, hän oli mukana British Heart Foundationissa varhaisesta iästä lähtien.

Hän myös edistää lukemista ja kerää rahaa Naisten syöväntutkimuslaitokselle.

Kate Beckinsalen poikaystävä 2022

Ainakin näyttelijän Instagram-tilin perusteella, jossa näemme hänestä vain hänen viettävän fantastista aikaa ystävien ja perheen kanssa, Beckinsale ei tällä hetkellä näytä olevan romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa.

Vaikka hän ei olisi julkisesti ilmoittanut suhteistaan ​​sosiaalisessa mediassa, on kohtuullista olettaa, että hän on sinkku ja tavoitettavissa toistaiseksi. Hän saattaa olla haluton jakamaan tietoja poikaystävästään yleisölle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) jakama viesti

Mutta Kate Beckinsale ei aina ollut neitsyt. Itse asiassa hänen viimeisin suhteensa ei ollut niin vanha. Kenen kanssa se oli ja kenen kanssa hän on aiemmin pitänyt yhteyttä? Jatka lukemista saadaksesi selville.

Lue lisää: Kenen kanssa Malia Obama seurustelee? Astu ulos komean mysteerimiehen kanssa toista kertaa viikossa!

Kate Beckinsalen treffihistoria

Sheen, Michael

Kate Beckinsale poikaystävä

Heidän tyttärensä Lily on liima, joka pitää Beckinsalea ja Michael Sheen yhdessä. Frost/Nixonin näyttelijällä ja Lontoon näyttelijällä on samanlainen huumorintaju, ja he jopa viettivät vappua yhdessä jänisasuissa joulukuussa 2018.

Luis Wisema

Kate Beckinsale poikaystävä

Avioerossa, joka saatiin päätökseen lokakuussa 2016, Wiseman viittasi sovittamattomiin erimielisyyksiin. Saatuaan tiedon heidän erostaan ​​marraskuussa 2015, lähde kertoi meille: 'He yrittivät saada sen toimimaan, mutta päätyivät liukumaan takaisin vanhoihin kaavoihin ja tappelemaan.'

Rife, Matt

Kate Beckinsale poikaystävä

Eron jälkeen Wisemanista Beckinsale alkoi seurustella entisen kanssa TLC persoonallisuus vuonna 2017. Heidän romanssinsa kesti noin vuoden. Sisäpiiri paljasti, etteivät he olleet samalla sivulla koko seurustelun ajan, kun he kertoivat meille saman vuoden marraskuussa: 'Hänen perhe on ensin, ei hän.'

'[Heidän] oli tarkoitus olla kevyitä ja hauskoja, mutta sitten hän alkoi keskustella muuttamisesta vain muutaman viikon kuluttua. Se on ok niin kauan kuin he ovat yhdessä. Hänellä on kuitenkin perhe ja kokopäivätyö. Päälle ja pois se on mennyt.

Lue lisää: Austenin ja Olivian treffit – Olivia’s Ring herättää huhuja WWHL:ssä!

Blackwell, Jack

Kate Beckinsale poikaystävä

Marraskuussa 2018 Beckinsale yhdistettiin lyhyesti koomikkoon Los Angelesin karaokeklubilla, jossa he halaisivat kopissa.

Toby Davidson

Kate Beckinsale poikaystävä

SNL-näyttelijä ja Beckinsale alkoivat seurustella nopeasti flirttailun jälkeen tammikuussa 2019, eivätkä he pelänneet näyttää kämmentietokonettaan. Pariskunta, joka on nähty useaan otteeseen kädestä pitäen, suuteli intohimoisesti maaliskuussa 2019 katsellessaan New York Rangers -peliä. He erosivat huhtikuun lopussa 2019 noin neljä kuukautta kestäneen romanssin jälkeen.

Grace, Goody

Kate Beckinsale poikaystävä

Beckinsalea 23 vuotta nuorempi laulaja-lauluntekijä nähtiin hänen kanssaan ensimmäisen kerran tammikuussa 2020. He astuivat kädestä Brentwoodissa, Kaliforniassa, huhtikuussa 2020 sen jälkeen, kun näyttelijä havaittiin julkaisevan flirttailevia kommentteja Instagramiin maaliskuussa. Eräs lähde kertoi Usille lokakuussa 2020, että pariskunta oli lopettanut suhteensa.

Lue lisää: Kuka on Chloe Bennet's Boyfriend 2022? Seurusteleeko hän kenenkään kanssa?

Kate Beckinsalen palkka ja varat

Englantilainen näyttelijä nimeltä Kate Beckinsale on arvoltaan 25 miljoonaa dollaria. Hänen läpimurtonsa tuli 1990-luvun alun elokuvassa 'Paljon melua tyhjästä,' muutaman pienen elokuvan osan jälkeen.

Hän on sittemmin esiintynyt hämmästyttävän monipuolisissa elokuvissa ja nostanut hitaasti asemaansa yhtenä Hollywoodin kuuluisimmista kasvoista. Hän teki ensimmäisen debyyttinsä valkokankaalla vuoden 2001 'Pearl Harbor' -elokuvassa ennen kuin siirtyi osiin elokuvissa, kuten 'The Aviator' ja 'Click'.

Hän on nyt tunnettu monille faneille Selenen päähenkilön roolista 'Underworld'-elokuvasarjassa. Vuosien mittaan tehtyjen erilaisten jatko-osien lisäksi ensimmäinen ”Underworld”-elokuva tuotettiin vuonna 2003.

Beckinsale alkoi kiinnostua enemmän toimintaelokuvista otettuaan tämän legendaarisen roolin, mukaan lukien 'Van Helsing' ja 'Total Recall'.

Kate kirjaa edelleen osia vähemmän romanttisiin ja romanttisiin elokuviin, kuten 'Snow Angels', 'Nothing but the Truth' ja 'Love & Friendship', vaikka hän esiintyy säännöllisesti suurissa Hollywood-elokuvissa. Hän sai laajaa suosiota jälkimmäisestä osasta, josta hänet oli ehdolla Critics' Choice Movie Award -palkinnon saajaksi.