Kardashianit vievät lapsensa Northiin, 9, ja Chicagoon, 4, Times Squaren SKKN Billboardille

Julkkis

WPR

Heinäkuun 15. päivänä Kim Kardashian toi lapsensa Northin, 9, ja Chicagon, 4, Times Squarelle katsomaan valtavaa SKKN-mainostauluaan ja teeskentelemään turistina.

Valokuva Kimistä ja Northista avoimessa vaunussa, jonka taustalla oli upea mainostaulu, jaettiin Kimin Instagram Storyssa, ja se näkyy täällä.

Kun North innokkaasti osoitti mainostaulua, seuraava kuva paljasti uuden näkökulman mainostauluun, joka sijaitsee rakennuksen kahdella sivulla. Selkä kameraan päin käännettynä Chicago ja North voidaan nähdä puhuvan.

Heinäkuun 14. päivänä Northin havaittiin vievän Chicagon takaisin hotelliinsa New Yorkissa. Kun hän hoiti nuorempaa sisarustaan, Chicago näytti olevan ylpeä vanhin sisarus leveä hymy kasvoillaan.

Onko Nick Cannon naimisissa? WND isännöi näennäistä ehdotusta, morsian tietoja ja paljon muuta

Hänen täysin musta asunsa koostui nahkatakista leggingsien päällä, korkokengistä ja suurista aurinkolaseista.

Erotettuaan Chicagosta Paris Couture -muotiviikolla kuuluisan äitinsä kanssa North otti isosiskonsa velvollisuudet erittäin vakavasti.

Jean-Paul Gaultier'n show'ssa Kim istui ensimmäisessä rivissä miniminän kanssa ja poseerasi hänen kanssaan Louvressa ja Eiffel-tornissa.

Hän julkaisi myös kuvan tyttärestään, joka harjoitteli elämänsä aikana catwalk-kulkuaan. 'Pohjoinen vie Pariisin', Kim kuvateksti.

Onko Nick Cannon naimisissa? WND isännöi näennäistä ehdotusta, morsian tietoja ja paljon muuta

Kim Kardashian on havaittu kahden poikansa, Saint, 6, ja Psalmin, 3, kanssa The Tonight Showssa, jonka pääosassa on Jimmy Fallon 4. heinäkuuta.

Äitinsä rinnalla Saint käytti valokuvauksessa väljät housut, New York Yankees -pesäpallolippis ja urheilupaita. Suloinen Psalmi siirsi päänsä poispäin kamerasta ja imi hänen peukaloaan.

Diassa oli myös kuvia SKIMSin perustajasta ja hänen pojistaan ​​vaeltelemassa New Yorkin kaduilla. 'Pojat koettelevat hullun virtansa kanssa', hän kuvasi ihanan karusellin Instagram-tilillään.

Kim puolestaan ​​oli julkaissut edellisenä päivänä Instagramiin erittäin yksityisen kuvan tyttäriistään nukkumassa vierekkäin sängyssä.

Aamulla heräsin siihen, että kaksi tytärtäni torkkuivat sängyssäni kanssani. Vain parhaat käyvät! Kim antoi kuvalle kauniin kuvatekstin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kim Kardashianin (@kimkardashian) jakama viesti

Kim vietti myös äskettäin jonkin aikaa Turks- ja Caicosilla lastensa ja yli vuoden ikäisen poikaystävänsä kanssa, Pete Davidson , Kylie Jennerin kiinteistössä siellä.

Kim ja Pete yöpyvät Kylien talossa Kylien ja useiden muiden hänen perheenjäsentensä kanssa', lähde kertoi HollywoodLifelle AINOASTAAN 1. heinäkuuta tänä vuonna. 'Kardashianien suosituin lomapaikka on Turks ja Caicos.'

He jatkoivat, että matkan tarkoituksena oli ensisijaisesti tarjota laatuaikaa perheenjäsenten kanssa sekä rentoutua ja virkistäytyä.

Paljon lepoa ja yhteyttä perheeseensä on tämän matkan asialistalla. Lähteet sanoivat odottavansa lomaa muutaman kiireisen työviikon jälkeen.

On turvallista sanoa, että Kim ja hänen lapsensa ovat eläneet viime aikoina huippuelämää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit: