Kanye West Tatuoinnit: kaikkien hänen 5 tatuointinsa merkitys!

Julkkis

WPR

Ye, joka tunnetaan myös nimellä Kanye West, on yhdysvaltalainen hip-hop-taiteilija, levytuottaja ja muotisuunnittelija.

Hän syntyi Kanye Omari Westiksi 8. kesäkuuta 1977. Hänet tunnustetaan yhdeksi sukupolvensa suurimmista muusikoista sekä yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista hip-hop-artisteista.

Kanye West saa yhteensopivia tatuointeja Lil Uzi Vertin ja Steve Lacyn kanssa: 'We Here Forever Technically'

Lil Uzi Vert ja Steve Lacy ovat 'ikuisesti' yhteydessä Kanye Westiin. Trio jakoi tilannekuvan vastaavista tatuoinneistaan ​​Instagramissa keskiviikkona.

'Vahvempi' räppäri, 45, Lil Uzi Vert, 27, ja Lacy, 24, julkaisivat kuvan, jossa he ojentavat käsiään ja juuri musteilla päällystetyt olkavarret näkyvästi kyynärpään yläpuolella.

Los Angelesista kotoisin oleva tatuoija Meza Fram, joka julkaisi kuvan myös Facebookissaan, poseerasi esiintyjien kanssa ottaessaan selfien peilistä puhelimellaan. Tatuoinneissa lukee 'Olemme täällä ikuisesti teknisesti' kahdella eri kirjasimella.

Lacy käytti identtistä riviä viestin tekstinä, ja Lil Uzi Vert lisäsi 'Teknisesti'.

Westin edesmenneelle äidille Donda Westille omistettu Donda's Place julkaisi lähikuvan tatuoinneista Instagramissa.

kanye west -tatuoinnit

Kun Chaney Jones, joka oli ensimmäisen kerran yhteydessä räppäriin tämän vuoden alussa, näytti katkaisevan heidän suhteensa omalla mustellaan, Kanye sai viimeisimmän tatuointinsa.

Räppäri Ye, jonka nimeksi hän laillisesti muutti viime vuonna, näytti olevan pysyvästi kaiverrettu 24-vuotiaan mallin vasempaan ranteeseen toukokuussa.

He olivat ensimmäisen kerran yhteydessä toisiinsa helmikuussa, kun heidät havaittiin ostoksilla yhdessä Miamin Bal Harbourissa. Myöhemmin he matkustivat Japaniin lyhyelle lomalle toukokuun alussa.

Lue lisää: Nicki Minaj Tatuoinnit - Onko hänen tatuointiensa takana symboliikkaa?

Tämän matkan jälkeen he väittivät eron TMZ:n mukaan. 24-kertainen Grammy-palkinnon voittaja Instagram-käyttäjän mukaan nähtiin myös kesäkuussa toisen naisen kanssa elokuvateatterissa.

Vain kaksi hänestä jäi mallin Instagram-tilille sen jälkeen, kun hän ilmoitti pyyhkineen kaikki kuvat hänestä räppärin kanssa.

Jones kuitenkin näytti hälventävän epäilyjä keskiviikkona, kun hän latasi videon Instagram Storyyn toivotellen Westille hyvää syntymäpäivää.

'Hyvää syntymäpäivää, vauva. Arvostan sinua: 'Söpön valokuvakollaasivideon yli, hän kirjoitti.

Kuinka monta tatuointia Kanyella on?

Vaikka Kanye West on mysteeri, joka on kietoutunut arvoitukseen, hänen avioliittonsa Kim Kardashianin kanssa on antanut meille mahdollisuuden nähdä hänestä inhimillisemmän puolen.

Kim jakoi Instagramissa kuvan, jossa Kanye West otti kaksi uutta tatuointia edesmenneen äitinsä Donda Westin ja tyttärensä Northin kunniaksi torstai-iltana (oikeastaan ​​aikaisin perjantaina aamulla).

Ranteidensa sisäpuolelle hän merkitsi molempien syntymäpäivät roomalaisin numeroin. Kuinka monta tatuointia Kanye Westillä on yhteensä? Näet useita hänen muita musteitaan hänen käsivarsissaan kuvassa, jonka Kim jakoi. Kanye rakastaa tatuointeja.

Vaikka on mahdotonta sanoa varmasti kuinka monta tatuointia Yeezyllä on – hei, hänellä saattaa olla joitain, joista emme ole tietoisia –, näyttää siltä, ​​että hänellä on viisi

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut (@dondasplace)

Tarkistaakseni, oliko hänellä rintakehää, googletin 'Kanye West shirtless' (erittäin tärkeä tutkimus). Lisäksi Yeezyllä on ihanat jalat ja niissä ei ole tatuointia, kuten olet ehkä huomannut, jos olet koskaan nähnyt kuvaa hänestä shortseissa. Joten hänen täytyy olla käsivarsimies.

Kimin kuvasta ja kaikista kuvista 'Ye'stä hihat käärittyinä, voimme päätellä, että hänen käsivartensa ovat lähes kokonaan tatuointien peitossa. Kun on lisätty kaksi syntymäpäivätatuointia, hänellä on ainakin viisi tatuointia, joista tiedämme.

Jotkut ihmiset pitävät pitkää rullaa päällä Kanyen vasen käsi Maya Angeloun runolle, mutta itse asiassa se on kokoelma kappaleita, joilla on ollut merkittävä vaikutus hänen uraansa. Hän on sekä tuottanut että esittänyt useita niistä itse.

'You Made Me', 'This Can't Be Life', 'Izzo (The Anthem),', 'Hey Mama' ja 'Nothing Like It' ovat kappaleiden joukossa. Mielenkiintoista on, että puhuessaan 'Nothing Like It' Kanye totesi, että hän pyrkii jatkuvasti olemaan omaperäinen ja ainutlaatuinen antaakseen yleisölle 'jotain tuoretta', mutta hän toivoi, ettei tämä olisi hänen kuolemansa.

Hän ilmaisee edelleen näkemyksensä aidosta taiteellisuudesta samalla rehellisesti 13 vuotta myöhemmin (emme unohtaisi BeckGatea).

Yeezyllä on myös iso lohikäärme vasemmassa käsivarressaan ja massiivinen keskiaikaistyylinen Madonna- ja lapsikuva toisessa käsivarressaan. Se voi olla toinen kunnianosoitus Kanyen äidille Dondalle, jolta hän sai voimaa ja jolle hän kirjoitti suunnattoman liikuttavan ja voimakkaan 'Only One', vaikka hän ei ole koskaan vahvistanut sitä.

Maalaus äidistä ja lapsesta jostain, joka rakastaa niin paljon edesmennettä äitiään, näyttää olevan looginen sovitus. Kanye tekee harvoin mitään ilman syvällistä tarkoitusta.

Sama koskee hänen viimeisintä tatuointiaan, jossa on hänen äitinsä ja Northin syntymäaika.

kanye west -tatuoinnit

Lue lisää: Cardi B -tatuoinnit – Onko ruumiinosia jäljellä, jonne hän ei ole laittanut mustetta!

Minun täytyy ihmetellä: Milloin hän aikoo ottaa tatuoinnin Kimille? Hänellä on elämässään paljon ihmisiä, joita hän rakastaa ja joihin hän on sitoutunut. Tuleeko siitä kirjaimellista? Kuvannollisempaa? Tatuointi, joka näyttää aivan kuin yhdeltä hänen selfieistään? Valitsen lopullisen ehdokkaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR