Kanye West sanoo, ettei hän ole lukenut yhtään kirjaa. Tuntuu kuin 'syö ruusukaalia'!

Julkkis

WPR

Se on kuin söisi ruusukaalia, väittää Kanye West, joka väittää 'ei ole lukenut yhtään kirjaa'.

Paitsi jos olet Kanye West, lukeminen on välttämätöntä. Perjantaina (16. syyskuuta) julkaistussa upouudessa haastattelussa räppäri myönsi inhoavansa kaikkea kirjallista.

Kun kysyttiin, oliko hän lukenut kirjan, hän vastasi: 'En ole itse asiassa lukenut yhtään kirjaa', podcastin Alo Mind Full -haastattelun mukaan. ”Minulle lukeminen on samanlaista kuin ruusukaalin syöminen. Puhuminen on samanlaista kuin Giorgio Baldin maissiraviolien vastaanottaminen.

Ye ei kuitenkaan estänyt häntä kertomasta intohimoaan kirjaa kohtaan, jonka nimeä hän ei itse asiassa jakanut juontaja Danny Harrisin kanssa, kun he vaihtoivat aforismeja. 'On kaksi miestä: yksi, joka uskoo voivansa ja toinen, joka uskoo, ettei voi. Molemmat ovat myös oikeassa, hän sanoi hymyillen. Näin sanoit, mutta se oli tavallaan tiivistetty versio.

Kanye West myöntää, ettei ole

Aivan oikein, perustajajäsen Hei jooga jatkui.

Kyllä, henkilö, jolla on positiivinen asenne, voittaa kilpailun. Tammenterho sisältää tammea.

Kun keskustellaan Kanye Westin Epätavallinen lähestymistapa musiikkiin, muotisuunnitteluun ja muihin liiketoimiin, West jakoi myöhemmin näkemyksensä. Hän sanoi: 'Nyt kun puhumme kielestä, ymmärsin, että joskus se ei johdu siitä, että en olisi oikeassa - odota sitä, katso, että minulla on hyvä, tässä mennään - joskus minä.' en vain juuri nyt.

Se ei ole nyt, etkä sinäkään ole väärässä. Ei vain tällä hetkellä. … Ja minun täytyy olla täällä, koska liian pitkälle pääseminen on huono asia. Mitä teet asiassa? Menetät joukon.

West ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että hän on lähtenyt Gapista sen jälkeen, kun Yeezy Gap lanseerattiin jälleenmyyjien myyntipisteissä ympäri kansakuntaa. Silti hänen sopimuksensa Gap Inc:n kanssa on määrä kestää vuoteen 2030, ja hänellä on myös nykyinen sopimus Adidaksen kanssa.

Ye FKA Kanye West: Musiikki- ja muotikuvake

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?
  2. Kanye West Net Worth vuonna 2022: Itsetehty miljonääriräppäri, joka voitti 24 Grammya!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR