Kanye väittää, että Kim on 'vielä vaimoni' Peten kanssa tapaamisen jälkeen – he eivät ole edes eronneet

Julkkisuutisia

WPR

Erosta huolimatta,Kanye Westin vastaus Kim Kardashianille ja Pete DavidsonillePäivämäärä näyttää viittaavan siihen, että Yeezy-perustaja ei ole valmis lopettamaan kutsumasta KKW Beautyn perustajaa 'vaimokseen' lähiaikoina.

Kim haki avioeroa Kanyestahelmikuussa 2021 lähes seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Mutta uudessa haastattelussa Revolt TV:n Drink Champsille räppäri, 44, väitti, ettäKardashianien tahdissatähti, 41, on 'vielä' hänen vaimonsa. Viitaten Kimiin yhdessä vaiheessa haastattelun aikana, Kanye sanoi: 'Vaimoni - koska hän on edelleen vaimoni - ei ole paperityötä.' Grammy-palkinnon voittaja jatkoi puheenvuoronKim'sSaturday Night Liveesiintyminen lokakuussa 2021, jonka aikana SKIMSin perustaja vitsaili hänestäsyy erota Kanyestaliittyi 'hänen persoonallisuuteensa'.

Räppärin mukaan Kimin viittaus heidän avioeroonsa oli pakotettu. 'SNL pakotti vaimoni sanomaan 'erosin hänestä', koska he halusivat vain saada tuon riman pois. Ja en ole koskaan edes nähnyt papereita, emme ole edes eronneet', hän väitti. Kanye, joka jakaa lapsensa Northissa, Saintissä, Chicagossa ja Psalmissa Kimin kanssa, jatkoi: 'Se ei ole minulle vitsi', hän lisäsi. 'Lapseni haluavat vanhempansa pysyvän yhdessä. Haluan meidän olevan yhdessä.'

Kanyen kommentit perustuvat jatkuvaan spekulaatioon, että hänen vieraantunut vaimonsa Kim seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa sen jälkeen, kun pariskunta suuteli kohtausta varten tosi-tähden aikana.SNLulkomuoto. Koska työskennellyt sketissä yhdessä,KUWTKaluna jaStaten Islandin kuningastähti on havaittu useaan otteeseen yhdessä. Lokakuun lopulla pariskunta kuvattiin kädestä pitäen ajellessaan vuoristoradalla Knottin Scary Farm -teemapuistossa Kaliforniassa. Tuolloin lähde kertoi Us Weekly että Kim ja Pete olivat 'vain ystäviä', vaikka he totesivat, että 'asiat voivat muuttua romanttisiksi'.

Vain päiviä myöhemmin pari jatkoi romanssihuhujen ruokkimista, kun he liittyivät toistensa kanssa yksityiselle katolla illalliselle Campaniassa Peten kotimaassa Staten Islandilla. 'Pete järjesti illallisen katolla yksityisesti. Se oli vain he kaksi', lähde kertoi Sivu kuusi 2. marraskuuta 2021, huomauttaen siitäKim ja Peteruokaili ilman minkäänlaista turvaa heidän kanssaan, ja 'he pääsivät hiljaa livahtamaan sisään ja ulos' treffeille. Seuraavana päivänä TMZ kertoi, että kaksikko havaittiin Zero Bondissa Manhattanilla, missä heidän kerrotaan liittyneen joukkoon ystäviä.

Puhuneen sisäpiiriläisen mukaan Hollywoodin elämä 3. marraskuuta 2021 Kanye 'ei pitänyt' näkemisestäKim kädestä Peten kanssa. Räppäri kuulemma pyysi häntä 'pitäytymään' kaikista kämmentietokoneista tulevaisuudessa, kunnes heidän avioeronsa on saatu päätökseen. 'Kanye oli todella tyrmistynyt siitä, että Kim piti kädestä Peten kanssa, eikä hän pitänyt siitä ollenkaan', lähde kertoi. 'Hän pyysi Kimiä olemaan osoittamatta julkista kiintymystä kenenkään kanssa ennen kuin heidän avioeronsa on saatu päätökseen. Hän kertoi hänelle, että se ei näytä hyvältä heidän perheelleen eikä se näytä hyvältä hänelle tai ’Jumalan silmissä’.”

Kardashianien tahdissaon suoratoistettavissa Peacockissa. Näinkatso se ilmaiseksi.

Kris Jenner… Ja kaikki KardashiansKirjailija: Kris Jenner

Kuva: Gallery Books.


Lisätietoja Kardashiansista on Kris Jennerin vuoden 2011 muistelmissa, Kris Jenner… Ja kaikki Kardashians , jossa äitimies kertoo ennen kertomattoman tarinansa siitä, kuinka hän johti kuusi lastaan ​​– Kourtneyn, Kimin, Khloén, Robin, Kendallin ja Kylien – kansainväliseen tähteeseen ja rakensi heidän monen miljoonan dollarin valtakuntansa. Saatat luulla tuntevasi Kardashianit, mutta kuten Kris selittää kirjassaan, mitä tiedotusvälineissä jaKardashianien tahdissaon vain jäävuoren huippu. SisäänKris Jenner… Ja kaikki Kardashians, Kris paljastaa kuinka hän tasapainotti kuusi lasta (puhumattakaan neljästä lapsenlapsesta ja lukuisista lastenlapsista) rakentaessaan yritystä perheelleen. Kirja sukeltaa myös Krisin suhteeseen Nicole Brown Simpsoniin ennen ja jälkeen hänen aviomiehensä O.J. Simpsonia syytettiin hänen murhastaan.Kris Jenner… Ja kaikki Kardashianson jokaisen Kardashian-fanien pakollista luettavaa.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.