Kamisama Kiss Anime -kauden 3 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu? Tarkista tästä!

Anime

WPR

'Kamisama Kiss' tai 'Kamisama Hajimemashita' on japanilainen mangasarja, jonka on kirjoittanut Julietta Suzuki ja jonka piirustukset tekee itse. TMS Entertainment tuotti sarjasta anime-sovituksen, ja Akitaro Daichi ohjasi sen. Ohjelma aloitti lähetykset lokakuussa 2012 ja saavutti nopeaa menestystä yleisön keskuudessa. Funimation suoratoi ohjelman, ja toinen tuotantokausi julkistettiin ja se sai ensi-iltansa tammikuussa 2015. Mutta entä kolmas kausi? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Kamisama Kiss Anime kauden 3 julkaisupäivä

Kamisama Kiss Anime kausi 3

Ensinnäkin se esitettiin saman vuoden lokakuussa. Toinen kausi debytoi Japanissa 6. tammikuuta 2015 ja jatkui 31. maaliskuuta 2015 saakka. Kuudesta vuodesta huolimatta ohjelman kolmannesta kaudesta ei ole ilmoitettu. Animefaneille on elintärkeää muistaa, että esityksiä on uusittu lukemattomia kertoja vuosien varrella, joten niillä on vielä toivoa.

Tämän korjaamiseksi franchising julkaisi 20. elokuuta 2015 ja 19. elokuuta 2016 välisenä aikana neljä alkuperäistä videoanimaatiota. Tuotantoyhtiö tai verkosto ei ole paljastanut tai vihjannut kauden 3 julkaisupäivää.

Lue myös: Nisekoi Anime -kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Kamisama Kiss kauden 3 tarina

Saamme tietää lisää Nanamista, nuoresta tytöstä, jonka elämää vaikeuttaa hänen uhkapeleihin intohimoinen isänsä elokuvan edetessä. Nanami ja hänen isänsä häädettiin kotoaan eräänä päivänä sen jälkeen, kun hänen isänsä menetti kaiken rahansa pelaamisessa ja ei maksanut vuokraa.

Perintäjät löytävät hänet vihdoin ja lähtevät hänen peräänsä. Nanami lähtee, koska hänellä ei ole aavistustakaan kuinka suojella itseään, ja päätyy kaduille. Kerran hän kohtaa miehen, jota koira takaa ja päättää auttaa häntä.

Kamisama Kiss Anime kausi 3

Myöhemmin ohjelmassa Nanami huomaa, että miehen nimi on Mikage ja että hän on paikallinen maanjumala. Nanami joutuu jongleeraamaan taivaallista ja maallista elämäänsä miehen historiaa koskevien paljastusten seurauksena.

Täysi Kamisama Kiss tarinaa käsiteltiin kaudella 2 ja neljässä OVA:ssa. Nanami ja nykyinen ihminen Tomoe menevät naimisiin ja viettävät loppuelämänsä yhdessä sen jälkeen, kun Nanami pelastaa henkensä.

Nanami ja Tomoe palaavat Mikage Shrineen kaudella 3, mutta emme ole varmoja, kuinka kauan he pysyvät. Toisella kerralla he toivat mukanaan vastasyntyneen poikansa. Kausi 3 voi tarjota käsityksen parin avio- ja perhe-elämästä. Nanami paljastaa kiintymyksensä Tomoea kohtaan, ja kun hän kuulee tämän, hän ymmärtää olevansa rakastunut myös häneen ja ilmaisee tunteensa häntä kohtaan.

Lue myös: Annettu Anime-kausi 2: Tiedä mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Kamisama Kiss kausi 3 Näyttelijät

Kamisama Kiss Anime kausi 3

Ensemble Kamisama Kiss sisältää laajan valikoiman hahmoja, kuten useimmille anime-esityksille on ominaista. Tutkimme tässä vain muutamia hahmoja. Saat lisätietoja niistä lukemalla. Pelastettuaan miehen koiralta kadulla, hänen elämänsä kääntyy ylösalaisin. Myöhemmin romaanissa Nanami tajuaa, että Mikage on syntyperäinen maanjumala, joka on asettanut kaikki kykynsä hänen päälleen.

Yksi sarjan tärkeimmistä hahmoista, Nanami Momozono, on hänen tehtävänsä. Isänsä uhkapeliongelman vuoksi hänellä oli kauhea lapsuus ja hänen oli kohdattava monia vaikeuksia. Yokoi Tomoe on Mikagen edellinen Maan jumaluus, Fox yokai ja Mikagen tuttu.

On ymmärrettävää, että kun hän myöhemmin jaksossa saa tietää, että Mikage on luovuttanut Nanamille kaikki voimansa, hän suuttuu ja epäkunnioittaa häntä. Tomoe, yksi sarjan tehokkaimmista hahmoista, pystyy riisumaan aseista kaikki päähenkilöiden muut tutut.

Lue myös: Darwinin pelin kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Mistä katsoa Kamisama Kiss -kausi 3?

Monet online-suoratoistopalvelut tarjoavat nyt animea, koska se on menestynyt koko sen ajan. Netflix, Hulu , ja Amazon Prime Videos antavat nyt animen harrastajille ympäri maailmaa katsella sitä. Nämä suoratoistoalustat tarjoavat myös jaksojen englanninkieliset dubatit. Fanit voivat seurata kaikkia Kamisama Kiss -kauden 3 aiempia jaksoja odottaessaan uuden kauden alkamista.

Japanilaisen mangasarjan Kamisama Kiss on kirjoittanut ja kuvittanut Julietta Suzuki. Vuonna 2012 mangasta tehtiin anime-sovitus.