Kakeguruin kauden 3 julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Anime

WPR

Mangaan perustuvat japanilaiset animeohjelmat ovat tällä hetkellä melko suosittuja. Yksi heistä, Kakegurui, on erittäin tunnettu ja pidetty kiehtovasta tarinastaan ​​ja visuaalisuudestaan.

Kakegurui on psykologinen jännitysromaani Toru Nomura ja Homura Kawamoto luotu mangaksi. Tämän animen juoni keskittyy uhkapeleihin varakkaiden opiskelijoiden tyylikkäässä koulussa. Se sisältää 12 jaksoa per tuotantokausi ja kestää noin kaksi kautta.

Yasuko Kobayashi ja Yuichiro Hayashi tekivät yhteistyötä ensimmäisen kauden käsikirjoituksessa. Heinäkuusta syyskuuhun 2017 se lähetettiin. Kakegurui xx , jonka Yuichiro Hayashi ja Kiyoshi Matsuda ohjasivat yhdessä toisella kaudella, esitettiin tammikuusta maaliskuuhun 2019.

Toisen kauden viimeinen jakso esitettiin 31. maaliskuuta 2019. Fanit odottivat Kakeguruin kauden 3 debytoivan vuonna 2021, koska kausien 1 ja 2 välillä oli kahden vuoden tauko. Kaudella 3 ei kuitenkaan ole tähän mennessä päivitetty.

Aiheeseen liittyvä: Jujutsu Kaisen kausi 2: mahdollinen julkaisupäivä ja spoileripäivitykset 2022!

Sarjan tekijät eivät ole ilmoittaneet sarjan jatkosta. Mutta koska kauden 2 pääjuoni oli epätäydellinen, ihmiset odottavat sitä innolla. Siellä oli lukuisia keskeneräisiä asioita.

MerkkiHeittää
Yumeko JabamiSaori Hayami (Epäsäännöllinen Magic High Schoolissa)
Mary SaotomeMinami Tanaka (ZombieLand Saga)
Ryouta SuzukiTatsuya Tokutake (Beautiful Bones: Sakurako's Investigation)
Midari IkishimaMariya Ise (Kuoleman enkelit)
Kirari MomobamiMiyuki Sawashiro (Ragnarokin levy)

Kakegurui näyttelijä

Odotettavissa olevat Kakeguruin kauden 3 näyttelijät on lueteltu alla. Päärooleissa saattaa olla tuoreita tähtiä, mutta projektista ei ole tällä hetkellä konkreettista tietoa tai virallista ilmoitusta.

Tämän sarjan päähenkilö on Yumeko Jabami. Hän on tämän koulun tärkein kasinon suojelija. Hän tuli yliopistoon siirto-opiskelijana ja juoksi koulun mukana. Sekä Erika Harlacher Netflixissä että Saori Hayami japanilaisessa versiossa näyttelivät tätä roolia.

 • Japaniksi Miyuki Sawashiro esittää Kirari Momobamia; Michelle Ruff esittää roolia Netflixissä.
 • Japaniksi Mary Saotome esittää Minami Tanakaa; Netflixissä Kira Buckland näyttelee samaa roolia.
 • Japaniksi Griffin Burns esittää Tatsuya Tokutaken ja Ryota Suzuki Netflixissä.
 • Hahmon Netflix-versiota esittää Erica Mendez Cat, kun taas japanilaista versiota esittää Itsuki Sumeragi.
 • Karin Nanami esittää Yuriko Nishinotinia esityksen japanilaisessa versiossa; Cristina Vee esittää samaa roolia Netflixissä.
 • Japaninkielisessä televisiosarjassa Midari Ikishima Sarah Anne Williams esittää Mariya Isen roolia.
 • Netflixissä Yumemi Yumemite on Faye Matan ja Y Serizawan näytelmä japaniksi.
 • Netflixissä Kaede Manyda esittää Chris Niosia ja Tomokazu Sugitaa.
 • Netflixissä Runa Yomozuki esittää Kayli Millsia ja Mayu Udonoa.
 • Ayaka Fukuhara esittää Sayaka Igarashia japaniksi ja Erica Lindbeck Netflixissä.
 • Japaniksi Mitsuki Saigaa esittää Miloslava Honebami, ja Allegra Clark esittää roolia Netflixissä.

Kakeguruin kolmannen kauden traileri

Netflix ja MAPPA eivät ole vielä tuottaneet virallista teaseria kaudelle 3. Lisäksi Netflix ei ole vielä virallisesti vahvistanut yhtään traileria, vaikka saatat törmätä fanien tekemiin trailereihin.

Se, tuotetaanko sitä vai ei, riippuu MAPPAsta tai japanilaisista verkoista. Joten valitettavasti spoilereita ei vielä ole. Jos tietoja tulee saataville, pidämme sinut ajan tasalla mahdollisimman pian.

Kakegurui kauden 3 tarina

Hyakkaoun yksityinen akatemia on koulu varakkaiden perheiden lapsille. Se saattaa näyttää ulkopuolelta tyypilliseltä koululta, joka opettaa opiskelijoita kaikista vaadituista aiheista, mutta yöllä se muuttuu uhkapelipesäksi, joka opastaa oppilaita kaikissa uhkapelaamiseen ja sosiaaliseen manipulointiin liittyvissä asioissa.

Tässä tilanteessa näkyy siirtoopiskelija Yumeko Jabami. Hän kääntää koko akatemian päälaelleen rakkautensa uhkapeleihin. Ihmiset ovat valmiita panostamaan suhteensa ja elämänsä lopputulokseen.

Ne, jotka voittivat, saavat mainetta, asemaa ja yhteyksiä, kun taas häviäjät joutuvat orjuuteen ja velkaan.

Yumekon outo luonne ja kiehtova juoni tekevät tästä animesta viihdyttävän. Näyttelijät tekivät upeaa työtä, ja jokainen rooli on erittäin merkittävä. Jos et ole vielä nähnyt, tee se heti!

Aiheeseen liittyvä: Edens Zero Anime -kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Kakegurui kauden 3 ensi-iltapäivä

Koska kaksi ensimmäistä kautta olivat niin menestyneitä, fanit odottavat innolla kausi 3. Mutta valitettavasti niiden lisääntyneestä suosiosta huolimatta useita sarjoja peruutettiin. Anime-faneille tästä on tullut suuri huolenaihe.

Kakeguruin uusimistila

Koska pääjuoni on edelleen mysteeri, kolmas kausi saattaa olla horisontissa. Mutta jos on kausi 3, sen on jatkettava siitä, mihin kausi 2 jäi – vaaleissa. He eivät kuitenkaan voi luottaa lähdetekstiin, joten se on epävarmaa. Joten vaikka uusimisesta ilmoitetaan, ensi-ilta viivästyy.

Johtopäätös

Oletko katsonut Jakeguruin kausi 2 ? Kerro sitten mielipiteesi mahdollisesta kolmannesta kaudesta alla olevassa kommenttiosiossa! Lisäksi ilmoitamme sinulle heti, kun saamme lisätietoja, joten muista lisätä tämä sivu kirjanmerkkeihin saadaksesi viimeisimmät tiedot.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR