Kaikkien aikojen parhaat elokuvat Collegesta

Muu

WPR

On taas se aika, jolloin uudet opiskelijat muuttavat asuntolaansa ja valmistautuvat uuteen elämän lukuun. Monille uusille opiskelijoille tämä on ensimmäinen kerta, kun he asuvat poissa kotoa. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua pitkän kurssipäivän jälkeen, kun he asettuvat sisään, kuin katsoa elokuvaa yliopistosta? Tässä artikkelissa jaetaan seitsemän kaikkien aikojen parasta elokuvaa yliopistosta.

  1. Sosiaalinen verkosto

Sosiaalinen verkosto on yksi parhaista elokuvista yliopistosta useista syistä. Ensinnäkin se tarjoaa realistisen kuvauksen yliopistoelämästä, sekä hyvistä että huonoista. Se näyttää akateemisen elämän stressit ja opiskelijana olemisen sosiaaliset paineet.

Toiseksi elokuva on uskomattoman hyvin kirjoitettu ja ohjattu. Dialogi on terävää ja näytteleminen itsessään loistaa. Kolmanneksi elokuva perustuu tositarinaan, mikä tekee siitä entistä kiehtovamman. Neljänneksi The Social Network maalaa kuvan siitä, millaista oli olla opiskelija Harvardissa 2000-luvun alussa, jolloin monet ihmiset voivat samaistua siihen.

Lopulta elokuva on viihdyttävä. Se on hauska, jännittävä ja ajatuksia herättävä. Se on yksi niistä elokuvista, joita pidän tähän mennessä mielenkiintoisina ja jota en voi koskaan kyllästyä katsomaan uudestaan ​​​​ja uudestaan, edes loputtomien luokkakirjoitusten kanssa. Koska se on helpompi löytää paras esseen kirjoituspalvelu Yhdistyneessä kuningaskunnassa näinä päivinä hoitaakseni työtäni, en löydä syytä, miksi en löytäisi aikaa elokuvamaratonille.

  1. Juhlatunnelman luoja

Life of the Party on yksi parhaista elokuvista yliopistosta useista syistä. Ensinnäkin se kuvaa tarkasti yliopistoon osallistumisen kokemuksen aikuisena. Päähenkilö Deanna on äiti, joka päättää palata kouluun suorittaakseen tutkintonsa. Elokuva tekee esimerkillistä työtä osoittaessaan, kuinka hän hoitaa velvollisuutensa opiskelijana ja vanhempana. Se kuvaa myös hänen haasteitaan sopeutua nuorempien luokkatovereidensa joukkoon.

Lisäksi elokuva on hauska ja koskettava. Se vangitsee yliopistoelämän hulluuden hurjista juhlista koko yön kestäviin opintojaksoihin. Mutta pohjimmiltaan Life of the Party on hyvän olon elokuva unelmiesi seuraamisesta ja uusien kokemusten vastaanottamisesta. Joten jos haluat elokuvan, joka vangitsee tarkasti yliopistokokemuksen, tai jos haluat jotain, joka saa sinut nauramaan ja hyvälle tuulelle, katso Life of the Party.

  1. Hyväksytty

Vuoden 2006 elokuva 'Accepted' on yksi parhaista elokuvista yliopistosta useista syistä. Ensinnäkin se kuvaa tarkasti korkeakoulujen sisäänpääsyprosessin kilpailullista luonnetta.

Päähenkilö Bartleby Gaines on lukion ylioppilas, jonka kaikki korkeakoulut ovat hylänneet hänen hakemuksensa. Epätoivoissaan hän luo valeopiston – South Harmon Institute of Technologyn – ja on yllättynyt, kun opiskelijat alkavat käyttää sitä. Elokuvan edetessä näemme Bartlebyn kamppailevan pysyäkseen perässä samalla kun hän yrittää tietää, mitä hän haluaa elämällään. Lopulta hän oppii, että elämässä on muutakin kuin päästä arvostettuun korkeakouluun.

Muut yliopistoa käsittelevät elokuvat keskittyvät yleensä juhlimiseen ja sosiaaliseen kohtaukseen, mutta 'Hyväksytty' ottaa toisenlaisen lähestymistavan. Elokuvassa on juhlakohtauksia, mutta ne eivät ole keskiössä. Sen sijaan elokuva korostaa oman polkusi löytämisen tärkeyttä, vaikka se ei olisikaan se, jota kaikki odottavat sinun kulkevan. Jos etsit oivaltavaa ja ajatuksia herättävää elokuvaa yliopistosta, 'Hyväksytty' pitäisi olla luettelosi kärjessä.

  1. Vanha koulukunta

Tämä elokuva on yksi parhaista yliopistoelokuvista, koska se on hilpeä ja suhteellista. Tarina seuraa ryhmää ystäviä, jotka perustavat veljeyden sen jälkeen, kun heidät potkittiin ulos asunnostaan ​​liian monien juhlien järjestämisen vuoksi.

Vaikka elokuvassa on räikeää huumoria, siinä on myös paljon sydäntä. Se on hyvän olon elokuva ystävyydestä ja yhdessä pitämisestä läpi ja ohuen. Ja jos olet koskaan käynyt yliopistossa tai edes vain asunut yliopistokaupungissa, pystyt samaistumaan hahmojen elämään.

  1. Eläinten talo

Animal House on yksi parhaista elokuvista yliopistosta useista syistä. Aluksi elokuva tekee erinomaisen työn vangitessaan yliopistoelämän energiaa ja jännitystä. Se on aikaa, jolloin olet ensimmäistä kertaa poissa kotoa tutkimassa uusia ideoita ja tavatamassa uusia ihmisiä.

Kaikki Animal Housen hahmot kokevat tämän omalla tavallaan, ja elokuva vangitsee yliopistoelämän todellisuuden. Lisäksi Animal House on myös yksi hauskimmista elokuvista yliopistosta. Se on täynnä hauskoja kohtauksia ja lainattavia linjoja, jotka resonoivat yleisön keskuudessa vielä pitkään valmistumisen jälkeen.

Lopuksi, Animal House on myös elokuva, joka välittää tärkeän viestin puolustamisesta sen puolesta, mihin uskot. Elokuvan hahmoja pakotetaan jatkuvasti mukautumaan vallitsevaan tilanteeseen, mutta lopulta he päättävät seisoa ja taistella sen puolesta, mitä he uskovat. Tämän seurauksena Animal House on elokuva, joka viihdyttää ja inspiroi katsojiaan.

Lopulliset ajatukset

Tämä on vain pieni näyte parhaista elokuvista yliopistosta. Muita hienoja elokuvia ovat 'Good Will Hunting' ja 'Dead Poet's Society'. Mutta nämä seitsemän elokuvaa ovat erinomainen paikka aloittaa, jos etsit tarkkaa ja viihdyttävää kuvausta yliopistoelämästä. Joten oletpa nyt opiskelija tai äskettäin valmistunut, katso nämä elokuvat. Et tule pettymään.