Kaikki mitä tiedämme Monty Lopezista ja hänen väitetystä suhteestaan ​​Renee Ashin kanssa!

Julkkis

WPR

Vaikka Monty Lopez on naimisissa Sheri Easterlingin, TikTok-tähden ja näyttelijä Addison Raen äidin, kanssa, sillä väitettiin olleen avioliiton ulkopuolinen suhde Renée Ash -nimisen naisen kanssa.

Haastattelu PageSixille 7. heinäkuuta oli ensimmäinen kerta, kun Ash, 25, oli puhunut julkisesti yhteydestään Lopeziin, 46. Tavattuaan yhteisen ystävän, heidän kerrotaan alkaneen seurustella maaliskuussa.

Koska Lopez kertoi Ashille, että hänen avioliittonsa Easterlingin kanssa oli purettu, Ash väitti, että Lopez oli johtanut häntä harhaan ja valehteli hänelle siitä. Kun hän kosi minua ensimmäisen kerran, hän lupasi minulle, että hän ja minä saamme yhteisiä lapsia.

Tapasin jopa hänen äitinsä ja nuoremman veljensä, ja aloin uskoa, että olimme jotain erityistä partaalla. Hän kertoi minulle tarinan avioliitostaan, joka sai minut uskomaan, että he olivat eronneet.'

Väitteet siitä, että Lopez ja Ash keskustelivat Easterlingin 'oudosta suhteesta', esitettiin kuvakaappauksissa, jotka otettiin heidän keskustelustaan, jonka myyntipiste hankki.

Kaikki mitä tiedämme Monty Lopezista, Addison Raen isästä, ja hänen väitetystä suhteestaan ​​Renee Ashin kanssa

Vastauksena Ashin viestiin 'Olen pahoillani, jos tämä on hankalaa, mutta en voi kuvitella sinun puhuvan tällä tavalla Sherille', erillinen viesti, joka näytti olevan Lopezilta, sanoi: 'Emme jutelleet.'

Hän sanoi: 'Olen erittäin pahoillani siitä.' Kiitos paljon, jos jokin sanoistani on loukannut häntä ja hänen perhettään enemmän kuin hän nyt.' Olen pahoillani, että hän loukkasi minua niin pahasti, että luulin meidän olevan rakastuneita. Olen pahoillani.'

Lopulta Ash sanoi, että hän 'rakasti häntä ja uskoi häneen', kun he olivat yhdessä, mutta hänen 'sydämensä lankesi', kun hän sai tietää muista 'nuorista tytöistä'.

Monet naiset ovat syyttäneet Monty Lopez flirttailemisesta heidän kanssaan FaceTimessa ja henkilökohtaisesti vain muutama päivä ennen haastatteluaan, ja hän väitti lopettaneensa heidän oletetun yhteyden vain muutama päivä ennen haastatteluaan.

TikTok-videon väitetään näyttäneen nuoren naisen, joka sanoi: Addison Rae's Isä yrittää saada minut, vannon Jumalan nimeen', ennen kuin Lopezia muistuttava mies taputti hänen selkäänsä myyntipisteen väitteiden mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Jos joku loukkaantui, se olin minä ja hänen perheensä', Los Angelesin asukas sanoi haastattelussa.

Kaikki mitä tiedämme Monty Lopezista, Addison Raen isästä, ja hänen väitetystä suhteestaan ​​Renee Ashin kanssa

Enzo, 14, ja Lucas, 8, ovat Lopezin ja Easterlingin lapsia sekä heidän kuuluisa tyttärensä, 21.

Easterling antoi asiasta lausunnon Instagram Stories -sovelluksensa kautta yhden päivän kuluttua Renée Ashin syytökset julkistettiin.

Kaikille asianosaisille henkilökohtaisten huolenaiheiden julkistaminen on usein vaikea ja ylivoimainen kokemus, kuten hän totesi 8.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR