Justin Longin treffihistoria: Kuka on Justin Longin nykyinen tyttöystävä?

Treffit

WPR

Tämä osio kertoo yksityiskohtaisesti Justin Longin treffihistoriasta. Kuinka monta suhdetta koomikko Justin Longilla on ollut aiemmin? Mikä on hänen suhteensa tällä hetkellä?

Justin Jacob Long, ammatillisesti tunnetaan nimellä Justin Long, on yhdysvaltalainen näyttelijä, elokuvantekijä, käsikirjoittaja ja koomikko. Tämä monilahjakas näyttelijä tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Jeepers Creepersissä, Polttopallo, Hyväksytty, Live Free or Die Hard ja lukuisia muita elokuvia.

Lisäksi hän esiintyi monissa menestyneissä televisio-ohjelmissa, kuten Ed, F is for Family ja paljon muuta. Epäilemättä hän on saavuttanut paljon elämänsä aikana. Lisäksi hän on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi kaikkien aikojen monipuolisimmista näyttelijöistä.

Aiheeseen liittyvä: Zoey Deutchin treffit: Kuka on Zoey Deutchin uusi poikaystävä vuonna 2022?

Henkilökohtainen elämä:

Hänen henkilökohtaista elämäänsä tarkasteltaessa paljastuu, että se on yhtä kiehtovaa kuin hänen työelämänsä. Huomattavana taiteilijana häntä kohdeltaisiin epäoikeudenmukaisesti, jos hän ei olisi koskaan seurustellut samaa ammattia harjoittavan naisen kanssa. Sallikaa minun kertoa teille, että Justin on aiemmin seurustellut useiden merkittävien naisten kanssa.

Justinin pitkä treffihistoria

Kuitenkin hänen seurusteluhistoriansa perusteella Justin Long Hänen rakkauselämänsä ei ole ollut yhtä menestyksellistä kuin hänen työelämänsä. Olet tullut oikeaan paikkaan, jos haluat oppia lisää Justin Longin deittailuhistoriasta ja siitä, miksi hän päätyi eroon jokaisesta naisesta. Täällä keskustelemme Justinin entisistä suhteista. Lisäksi selvitämme, onko hän tällä hetkellä suhteessa. Joten sukeltakaamme sisään!

On vihdoin aika paljastaa eniten kysytyt tiedot Justinin henkilökohtaisesta elämästä. Hänen romanttisesta elämästään keskustellaan. Fanit ovat uteliaita hänen aiempien kumppanuuksien määrästä.

Kaitlin Doubleday

Kaitlin Doubleday näyttää olleen Justinin ensimmäinen julkinen kumppani. Amerikkalainen näyttelijä Kaitlin Doubleday.

Justinin pitkä treffihistoria

Ota kiinni jos saat ja Cavemen ovat elokuvia, joista hänet tunnetaan eniten. Toukokuussa 2005 Kaitlin ja Justin aloittivat seurustelun. Heidän suhteensa alkoi positiivisesti. Elokuvateattereiden, ostoskeskusten ja ravintoloiden lisäksi heitä nähtiin usein yhdessä näissä paikoissa.

Jo vuonna 2005 pari teki yhteistyötä elokuvassa Waiting. Ajan myötä heillä alkoi kuitenkin olla erimielisyyksiä, ja nämä erimielisyydet alkoivat kehittyä väärinkäsityksiksi. Myöhemmin, yrittäessään säilyttää suhdettaan parhaan kykynsä mukaan, pariskunta päätti lopettaa sen. He ilmoittivat erostaan ​​kesäkuussa 2007. Justin Longin seurusteluhistoria ei kuitenkaan lopu tähän.

Eronsa jälkeen Kaitlinista hän seurusteli useiden muiden naisten kanssa. Tarkastellaan lisäksi hänen muita kumppanuuksiaan.

Maggie Q

Vuonna 2007, kun Justin päätti suhteensa Kaitliniin, hänet havaittiin uuden naisen kanssa. Ja hän ei ole kukaan muu kuin Maggie Q . Hänet tunnetaan eniten rooleistaan ​​muun muassa Mission Impossible III:ssa, Live Free or Die Hardissa ja Nikitassa. Maggie ja Justin nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä Playboyn kartanojuhlissa.

Justinin pitkä treffihistoria

Spekulaatioiden mukaan heidän nähtiin suutelevan juhlissa. Sen todenperäisyyttä ei kuitenkaan voida vahvistaa. Lisäksi he tekivät yhteistyötä Live Free- tai Die Hardissa. Heidän romanssinsa kesti alle vuoden. Sikäli kuin tiedämme, pari lopetti suhteensa elokuussa 2007.

Drew Barrymore

Myöhemmin vuonna 2007 Justin tapasi elokuvan He's Just Not That Into You kuvaamisen Drew Barrymore . Sikäli kuin tiedämme, he alkoivat seurustella yhden tai kahden tapaamisen jälkeen. Valitettavasti pari ilmoitti erostaan ​​vuotta myöhemmin. Yllättäen pari havaittiin jälleen yhdessä vuonna 2009.

Justinin pitkä treffihistoria

Tällä kertaa he kuitenkin pitivät yhteytensä hieman huomaamattomana. Koska he eivät halunneet romanssinsa päättyvän samalla tavalla kuin aiemmin. Parhaista yrityksistään huolimatta he päätyivät jälleen kerran eroon. Ja lopuksi vuonna 2010 he ilmoittivat erostaan.

Amanda Seyfried

Justin oli sinkku muutaman vuoden eronsa jälkeen Maggiesta. Vuonna 2013 kuitenkin havaittiin, että Justin alkoi nähdä Amanda Seyfried . Amanda Seyfried on näyttelijä, joka tunnetaan laajalti esiintymistään elokuvissa Mean Girls ja Mamma Mia! Lisäksi pari seurusteli noin kaksi vuotta.

Justinin pitkä treffihistoria

Pariskunta ilmoitti erostaan ​​vuonna 2015 ja vetosi syynä elämäntapoihinsa. Joskus asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan. On yhdistelmiä, jotka eivät kuulu joukkoon. Vuonna 2016 Justin aloitti suhteen Lauren Mayberryn kanssa vuotta myöhemmin. Tällä kertaa heidän yhteys ei kuitenkaan kestänyt loputtomiin. Lisäksi pari ilmoitti erostaan ​​vuonna 2018.

Aiheeseen liittyvä: Becky G:n poikaystävä 2022: Kenen Becky seurustelee nyt?

Justin Longin parisuhde

Justin Long seurustelee Kate Bosworth , monien raporttien mukaan. Voimme päätellä, että pari on seurustellut vuodesta 2021. Joka kerta kun näemme heidät yhdessä, näyttää siltä, ​​​​että pari on erottamattomasti rakastunut ja elää kuin lukiossa.

Harvoin he jakavat kuvia myös sosiaalisessa mediassa. Toivotamme heille kaikkea hyvää jatkossa ja toivomme, että Justinin suhde Kateen jatkuu tällä kertaa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR