Justin Hartley Avioero: Mikä oli todellinen syy Chrishellin ja Justin Splitin takana?

Julkkis

WPR

Selling Sunsetin ja This Is Usin Chrishell Stause ja Justin Hartley eivät ole enää yhdessä vuosi sitten erottuaan. pari oli naimisissa kolme vuotta.

Heidän hajoamisestaan ​​ja nykyisestä rakkauselämästään liikkuu huhuja, kun molemmat julkkikset esiintyvät usein punaisella matolla ja televisiossa (ja kun Selling Sunsetin uudet jaksot ovat katsottavissa).

Tuleva vaimonsa, näyttelijä Sofia Pernas, rinnallaan Justin teki punaisen maton debyyttinsä MTV Movie & TV Awards -gaalassa toukokuussa 2021 ja kertoi pommiuutisen, että he olivat kihloissa.

Kun fanit huomasivat sormukset 'tässä' sormessa, levisi huhuja, että pariskunta oli salaa solminut solmun. Pari oli seurustellut julkisesti viisi kuukautta, mutta hääsuunnitelmat olivat edelleen luonnostelevia.

Sen jälkeen Chrishell ja hänen kollegansa Selling Sunsetista menivät samaan tapahtumaan. 'Chrishell on jatkanut elämäänsä' ja 'odottaa uusia alkuja', sanoi toinen tilannetta lähellä oleva lähde.

(Ajattele tosi-tv-kausien lisääntymistä ja kartanoiden myyntihintojen nousua.) Kaikki ei mennyt alas kameroiden edessä, joten tässä on se, mitä tiedämme Chrishellin ja Justinin erosta:

Miksi Chrishell ja Justin erosivat alun perin?

justin hartley Chrishellin avioero

Vain kahden vuoden avioliiton jälkeen Us Weekly raportoi siitä Justin Harley Haki avioeroa Chrishellistä marraskuussa 2019. Hän sanoi, että pari oli eronnut 8. heinäkuuta sovittamattomien asioiden vuoksi. Chrishell ilmoitti, että he erosivat Justinin hakemuksen jättämispäivänä, mutta heidän avioeronsa todellinen päivämäärä ei ole tiedossa.

Us Weeklyn mukaan pari solmi solmun lokakuussa 2017 oltuaan yhdessä neljä vuotta. Heidän kihlauksensa ja häiden välillä kului kaksi vuotta. Lisäksi Justin oli aiemmin ollut naimisissa Lindsay Hartleyn kanssa vuosina 2004–2012.

Chrishell oli täysin sokeutunut avioeropaperien takia, joista hän keskusteli pitkään Selling Sunsetin kolmannen kauden aikana (sitä lisää sekunnissa).

Lue lisää: Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

Justin Hartley teki päätöksen ilman Chrishell Stausen tietämystä

justin hartleyn avioero

Useimmat tilit Chrishell Stausen avioeron mukaan hänen miehensä Justin Hartley aloitti eron.

Kuten Netflixin julkaisemasta Selling Sunsetin kauden 3 kaudesta 3 ja Us Weeklystä toukokuussa 2020 jakamassa kurkistamassa Stause nähtiin itkevän keskusteleessaan Hartleyn lähdöstä näyttelijän ja kiinteistönvälittäjä Mary Fitzgeraldin kanssa.

Siinä on paljon huomioitavaa, koska kaikki ympäri maailmaa saavat sen heti selville, kuten Stause sen sanoi. ”Tämä oli paras ystäväni, ja rakastan häntä todella paljon. Minne minä tästä lähden?'

Hartleyn äkillinen ja täysin ilmoittamaton avioerohakemus toisesta vaimostaan ​​yllätti kaikki, ei vain Stausen. Expressin haastattelussa Amanza Smith, Smithin toinen tähti Selling Sunsetissa, sanoi: 'Kun saimme kaikki tietää, että me kaikki itkimme hänen puolestaan, koska siihen päivään asti katsoimme heitä parina, jota ihmiset sanovat. Kuten hashtag-tavoitteet, ne olivat maaleja.'

Smith jatkoi sanomalla, että parin suhde vaikutti vakaalta Hartleyn äkilliseen päätökseen lopettaa se. ”Hän oli ilmeisesti täysin ihastunut häneen, minkä todistaa se tosiasia, että hän toi hänelle kahvia joka päivä töissä; yhdessä he olivat outo ja melankolinen näky.

Olin siellä sinä päivänä, kun hän lähti asunnosta, jonka hän jakoi Justinin kanssa, ja se oli kauheaa.

Lue lisää: Priscilla Presley Net Worth: Kuinka paljon rahaa hänellä on avioeron jälkeen?

Chrishell väittää, että Justin lähetti hänelle uutisen Splitistä

Chrishell paljastaa näyttelijänäyttelijälleen Mary Fitzgeraldille, että Justin erosi hänestä tekstiviestillä kauden 3 jaksossa 6. ”Hän ilmoitti minulle tekstiviestillä, että meidät on pidätetty. 45 minuutin kuluttua koko maailma oli tietoinen: 'Uutiset Justinin avioeroasiakirjasta kerrottiin alun perin TMZ-artikkelissa, johon Chrishell lainaa.

Justin Hartleyn uusi tyttöystävä oli ilmeisesti Chrishell Stausen ystävä

Järkyttävintä uutisissa Justin Hartleyn avioerosta Chrishell Stausesta on se, että hänen kerrotaan tavanneen jonkun muun vain kuusi kuukautta avioerohakemuksen jättämisen jälkeen.

TMZ julkaisi valokuvan Hartleysta suutelemassa mysteerinaista toukokuussa 2020; nainen osoittautui Sofian jalat , hänen entinen näyttelijänä The Young and the Restless -sarjassa.

Sen jälkeen kun Stause liittyi The Young and the Restless -sarjan näyttelijöihin vuonna 2016, Hartleyn tyttöystävä Pernas joutui eroamaan heidän suhteensa. Vuonna 2016 hän esiintyi jopa Pernasin Instagram-viestissä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Sofia Pernas (@sofiapernas) jakama viesti

He kaksi 'seurustelevat äskettäin ja rakastavat yhteistä aikaa', lähde kertoi Entertainment Tonightille ja lisäsi, että he 'tuntuivat paremmin' samalla kun '[viettivät] aikaa yhdessä koko karanteenin ajan'.

U.S. Sun sanoi kuitenkin, että kun heidän aikansa ohjelmassa päättyi, Pernas ja Stause olivat 'läheisiä ystäviä', jotka pitivät yhteyttä.

Myyntipiste kertoi myös, että sekä Pernas että Stause kommentoivat toistensa Instagram-julkaisuja, mikä vaikuttaa epäilyttävältä, kun otetaan huomioon, että Hartley tapaa entisen tyttöystävänsä ystävää.

Chrishell, joka on ilmeisesti lopettanut Pernasin seuraamisen Instagramissa, on ET:n sisäpiiriläisen mukaan 'särtynyt' Hartleyn uudesta yhteydestä, 'mutta hän ymmärtää, että heidän molempien on edettävä.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR