Justin Bieber -tatuoinnit: merkitys kaikkien hänen tatuointiensa takana!

Julkkis

WPR

Kanadalainen muusikko Justin Drew Bieber syntyi 1. maaliskuuta 1994. Bieber on tunnettu useiden genrejen yhdistämisestä musiikissaan ja on vaikuttanut nykyiseen valtavirtamusiikkiin.

Kun hän teki levytyssopimuksen RBMG Recordsin kanssa vuonna 2008 sen jälkeen, kun amerikkalainen levyjohtaja Scooter Braun löysi hänet, hän tuli tunnetuksi julkaistiin debyyttiseitsemän kappaleen EP:n My World vuonna 2009. Hänestä tuli nopeasti tunnetuksi teini-idolina.

Justin Bieberin ensimmäinen tatuointi monista on hänen vartalossaan

Justin Bieberillä oli useita tatuointeja rinnassaan, mukaan lukien hänen ensimmäinen. Hänen ensimmäinen, jonka hän sai 16-vuotiaana, on lokki lantiolla. Richard Bachin kirja 'Johnathan Livingston Seagull' toimi sen inspiraationa (lähde: Capital FM). Hänen navan yläpuolella on toinen tatuointi, jossa on sana 'Purpose', hänen vuoden 2015 albuminsa nimi.

Kaulusluun vasemmalla puolella hänellä on myös vuosi 1975, hänen äitinsä syntymävuosi. Vuonna 2012 Bieber maalasi pienen kruunun rintaansa. Jotkut ihailijat ajattelevat, että se liittyi Michael Jacksoniin.

Laulajan vatsan keskiosaa peittää iso kotka-tatuointi. Hän tatuoi kehoonsa useita kristinuskon symboleja osoittamaan, kuinka omistautunut hän oli uskolle.

Tämä sisältää sanat 'Jumalan poika', kaksi enkeliä hänen ruumiinsa kummallakin puolella, valtava katedraali ja luurangot, jotka symboloivat hyvän ja pahan välistä taistelua. Nämä ovat enimmäkseen hänen rinnallaan ja vatsallaan.

Justin bieber tatuoinnit

Jeesuksen heprealainen sana 'Yeshua' on tatuoitu hänen kylkiluihinsa, ja suuri risti on musteella rintakehän keskiosassa (Body Art Gurun kautta).

Yhdessä lauseen 'Anteeksi' hänen vyötäröllään ja pienen kiinalaisen tatuoinnin rinnassa, jossa lukee 'seuraa sydäntä', hänen vartalonsa muita vartalotaidetta ovat leijona rintakehän vasemmalla puolella ja karhu oikealla puolella.

Lue lisää: Cardi B -tatuoinnit – Onko ruumiinosia jäljellä, jonne hän ei ole laittanut mustetta!

Kaikki Justin Bieberin tatuoinnit ja niiden merkitykset

Justin Bieber rakastaa ilmaista itseään – varsinkin kun se tulee tatuoinneista

26-vuotias musiikkisensaatio alkoi tatuoida itsensä täytettyään 16, eikä ole lopettanut sen jälkeen. Hänellä on tällä hetkellä yli 60 mallia, jotka kattavat hänen koko vartalonsa, mukaan lukien useimmat jalat, koko vartalo ja molemmat käsivarret.

'Kaikilla olisi tatuointeja, jos ne eivät olisi kipeitä. Ehkä ei kuitenkaan [kaikki]! Hän kehui vartalotaidettaan Instagramissa vuonna 2018. 'Yli sata tuntia taidetta kehossani, enkä ottaisi takaisin yhtäkään', hän kirjoitti. Olen muuttanut vartaloni kankaaksi, koska rakastan maalausta, ja se on niin hauskaa.

Suurimmalla osalla Justin Bieberin tatuoinneista on uskonnollisia tai perheeseen liittyviä konnotaatioita, mutta 'Halo'-laulajalla on myös muutamia hänen vaimonsa Hailey Baldwinin kaltaisia ​​malleja ja muutama yksinkertainen, leikkisä tatuointi. Ne kaikki kuvataan alla.

Pieni risti lähellä silmää

Katso tämä postaus Instagramissa

Justin Bieberin (@justinbieber) jakama viesti

Mitä tulee kasvotatuointeihin, Bieber oli lauman edessä. Vuonna 2016 tatuoija JonBoy myönsi E! Uutiset: 'Tatuoin pienen ristin Justinin silmäkulmaan.' Se toimi symbolina hänen luottamuksestaan ​​Jeesukseen ja hänen pyrkimystään löytää merkitys Jumalassa.

Suuri risti

Bieberin rintakehän keskelle painama suuri risti on yksi hänen tunnistetuimmista tatuoinneistaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Justin Bieberin (@justinbieber) jakama viesti

Hänen mukaansa risti hänen rinnallaan on muistutus hänen uskostaan ​​ja kärsimyksestä, jonka Jeesus koki korjatakseen kaiken, mikä oli väärin.

'Yeshua'

Katso tämä postaus Instagramissa

Justin Bieberin (@justinbieber) jakama viesti

Jeesuksen heprealainen nimi 'Yeshua' on tatuoitu sekä Justinin että hänen isänsä kylkiluihin.

Kaksi enkeliä kukistamassa pahan

Bieber palkkasi kuuluisan tatuoijan Bang Bangin maalaamaan hänen vatsalleen enkelitaistelukohtauksen, jossa on jättimäinen katedraali, luurankoja ja paljon muuta.

Kummallekin puolelle lisäsimme enkelin. 'Pimeys hallitsee jokaisen alla', taiteilija Bang Bang sanoi luomuksistaan ​​E! Uutiset. ”Kaikissa kirjoittamassani eeppisessä runossa täytyy aina olla hyviä ja huonoja puolia.

Tasapainoa pitäisi olla. Kontrastia pitää olla esteettisesti. Jokaisen enkelin alla on hirviö, joka on voitettava. Toisella puolella käärme ja toisella luuranko.

Lue lisää: Nicki Minaj Tatuoinnit - Onko hänen tatuointiensa takana symboliikkaa?

Taiteilija sanoi: 'Se edustaa goottilaista taidetta ja konfliktia valon ja pimeyden, hyvän ja pahan sekä yinin ja yangin välillä. Halusin varmistaa, että kuvat ja aihe eroavat toisistaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Justin Bieberin (@justinbieber) jakama viesti

Tatuointi, joka ilmaisi hänen henkisyyttään, oli minulle järkevin esine. Hänen vartijoinaan toimivat henkieläimet ja enkelinsä ovat eläimiä. Yritin tehdä siitä todella merkittävän ja yhtenäisen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR