Justin Bieber Avioero: Onko tämä huhu totta?

Julkkis

WPR

Kerrotaan, että Justin Bieber ja Hailey Baldwin eroavat ikänsä ja hänen mielenterveytensä vuoksi.

Syyskuussa Justin Bieber ja Hailey Baldwin muistelevat kahta vuotta siitä, kun he solmivat solmun.

On kuitenkin kerrottu, että he eroavat lähitulevaisuudessa. Tällaista tietoa lukiessa on kuitenkin tärkeää pitää mieli avoimena.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin eroavat

Rakkaus välillä Justin Bieber ja Hailey Baldwin on käsin kosketeltava. Toisaalta monet epäilevät oman liiton kestävyyttä.

Gossip Copin mukaan on monia huhuja, että Bieber ja Baldwin ovat avioeron partaalla.

Heidän ikänsä on vaikuttava tekijä. Pariskunnan skeptikot sanovat, että heidän ei pitäisi olla yhdessä, koska he ovat liian nuoria.

Katso tämä postaus Instagramissa

Justin Bieberin (@justinbieber) jakama viesti

Kun hän meni naimisiin Baldwinin kanssa, hän oli vain noin 24-vuotias. Ihmiset, jotka ovat vielä liian nuoria mennäkseen naimisiin, lyövät paljon vetoa suhteensa päättymisestä. Jotkut kuvasivat heitä lapsina.

Monet ihmiset näkivät myös Baldwinin ja Bieberin häät ja kihlauksen tapahtuneen hetken mielijohteesta. Monet huomauttivat, että Bieber oli erityisen herkkä, koska hänen ja Selena Gomezin välinen suhde oli jälleen kerran.

Jotkut ovat myös ottaneet esille Bieberin mielenterveyden. Tabloidit kertoivat, että Bieberin mielenterveysongelmat olivat haitanneet Baldwinia heidän avioliitossaan.

Lue lisää: Hailey Bieber suuteli Justin Bieberin paidatonta vartaloa heidän lomansa aikana: Valokuvat

Selena Gomez on aina kuvassa

Jälleen, uudelleen romanssi Justin Bieberin ja selena gomez kesti pitkään. Monet ihmiset näkevät heidät edelleen yhteydessä, vaikka he olisivat saaneet ajautua erilleen monta vuotta sitten.

Justin bieber avioero

Maailma sai nähdä kuinka paljon Bieber ja Gomez rakastivat toisiaan, ja vaikka he ovat molemmat siirtyneet eteenpäin, heidän faninsa eivät koskaan unohda yhteistä aikaa. Monet heidän ihailijoistaan ​​sanovat, että he eivät koskaan pääse yli siitä, kuinka paljon he kaksi rakastivat toisiaan.

Gomez on tärkeä osa Bieberin jokapäiväistä elämää. He luultavasti edelleen ajattelevat häntä olevan yhteydessä Yummy-laulajaan, vaikka hän on hänen exänsä.

Lue lisää: Onko Selena Gomez raskaana vain murhissa rakennuksessa? Onko hänellä lapsi?

Bieberin ja Baldwinin aidon suhteen tila

Sosiaalisen median viestiensä mukaan Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat edelleen hyvin rakastuneita. He näyttävät vahvistaneen avioliittoaan oppimalla hyväksymään ja arvostamaan toistensa omituisuuksia, toisin kuin huhutaan, että he ovat aikeissa erota.

Justin bieber avioero

Lisäksi he eivät koskaan kyllästy kertomaan toisilleen, kuinka paljon he välittävät.

Vielä toukokuussa, kun hänen vaimonsa nukkui, Bieber lähetti hänelle salaa sydämellisen viestin.

”Rakas Hailey, ihmettelen, kuinka minusta tuli niin siunattu, kun makasin täällä sinun kanssasi nukkumassa vieressäni. Vaatimattomuutesi, innostuneisuutesi ja halusi oppia hämmästyttää minut. Instagram-viestissä Beiber sanoi: 'On kunnia olla aviomiehesi.'

Juhliessaan miehensä syntymäpäivää maaliskuussa Baldwin julkaisi kuvia itsestään suutelemassa Bieberiä.

Paras ystävä, toivon sinulle ihanaa syntymäpäivää. Joka päivä teet minut onnelliseksi, ja siitä olen ikuisesti kiitollinen. Palvon sinua.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR