Julma kesäkausi 2: Arvioitu mahdollinen julkaisupäivä, täydelliset tiedot!

Viihde

WPR

Jos pidät kunnollisesta trilleri-draamasarjasta, jossa on houkuttelevia juoni ja hahmokaareja, sinun tulee ehdottomasti lisätä tämä katselulistallesi. On energisoivaa nähdä näin erottuva alkuperäinen televisiomaisemassa, jota hallitsevat franchising-sisältö ja remake.

Vaikka tavoite on korkea, ohjelma näyttää tietävän tarkalleen, mitä se aikoo saavuttaa. Kesä ja trillerit sopivat yhteen kuin maapähkinävoi ja hyytelö, ja Cruel Summer on herkullisen kiemurteleva kesähuippu.

Draama on Pretty Little Liars -tyylinen psykologinen trilleri, joka sijoittuu kolmen kesän aikana 1990-luvulle, mutta paremmalla tarinankerronnalla. Amerikkalaisen teini-draama-trilleri-antologiasarjan Cruel Summer loi Bert V. Royal.

Tarina seuraa kahta nuorta tyttöä 1990-luvulla ja vaikutuksia, joita yhden tytön katoaminen ja toisen tytön saapuminen hänen tilalleen vaikuttavat kaikkien elämään. Esitys sai ensi-iltansa Freeformissa 20.4.2021.

Mitä Cruel Summer Season 2:sta tiedetään, näkyy alla.

Saako Cruel Summer toisen kauden uusinnan?

15. kesäkuuta 2021 Hostile Witness, viimeinen jakso Julma kesä , debytoi. Koska ohjelma uusittiin toiseksi kaudeksi viime kesänä kesäkuussa 2021, ei kestänyt kauan, kun fanit saivat tietää hyvät uutiset ja juhlia.

Meille kerrottiin, että esitys oli Freeform-verkoston parhaiden esitysten joukossa. Ohjelman uusiminen toiselle kaudelle oli myös ymmärrettävää sen positiivisen reaktion ja korkean katsojamäärän vuoksi.

Lue lisää: Dirty Johnin kauden 3 julkaisu: Tämä esitys ei palaa kolmannelle kierrokselle!

Mahdollinen ensi-iltapäivä julman kesän kaudelle 2

Julma kesä kausi 2

Valitettavasti julman kesän toisen kauden julkaisupäivästä ei ole ilmoitettu tai vahvistettu heinäkuussa 2022.

Cruel Summer palaa uusilla jaksoilla vuonna 2022, vastaava tuottaja Jessica Biel (kyllä, se Jessica Biel) paljasti. Ensimmäisen kauden julkaisuaikataulu, joka vaati huhtikuun ensi-iltaa, on nyt rikki.

Katsomme nyt vuoden loppua täydellisenä sysäyksenä, koska he eivät edes aloittaneet kuvaamista ennen kuin tuossa kuussa (sitä myöhemmin).

Vilpittömästi sanotaan, että spekulaatiosi ohjelman paluusta on yhtä hyvä kuin meidän. Olettaen kuitenkin, että Jessica on oikeassa ja vuoden 2022 aikajana on edelleen voimassa, uskomme, että ne on siirretty syksyn tai talven julkaisupäivään. Siksi se ilmestyy loka- tai marraskuussa.

Pidämme sinut ajan tasalla, joten tarkista tilanne usein.

Lue lisää: Mandalorian kausi 3: Onko tämä Star Wars -sarja uusittu vai peruutettu?

Cruel Summerin kauden 2 näyttelijät

Julma kesä kausi 2

Cruel Summer on kokenut merkittävän muutoksen toisella tuotantokaudella, joten ole valmis.

Keskustelemme aivan uudesta juonnosta, näyttelijöistä, showrunnerista ja kaikesta. Tästä syystä on valitettavaa, että fanien suosikkihahmot ensimmäiseltä kaudelta eivät todennäköisesti palaa takaisin (ellei kyseessä ole käänne, jota emme odottaneet).

Tämän seurauksena julkkikset, kuten Olivia Holt, Froy Gutierrez, Chiara Aurelia ja Harley Quinn Smith, eivät tee paluun.

Meillä on nyt täysin uusi joukko ihmisiä, joihin voi tutustua ja rakastua, ja se onkin jännittävää! Tämän vuoden sarjassa vahvistetut näyttelijät ovat:

• Goldbergsin tähti Sadie Stanley kuin Megan
• Uusi tulokas Eloise Payet Isabellana
• Locke & Keyn Griffin Gluck hahmona Luke
• KaDee Strickland (yksityinen vastaanotto)
Lisa Yamada (kaikki amerikkalaiset)
• Sean Blakemore (Greenleaf)
• Paul Adelstein (True Story)

Lue lisää: Raised By Wolves 3. kauden päivitykset 2022: peruutettu vai uusittu?

The Story of Cruiser Summer, kausi 2

Julma kesä kausi 2

Meillä on huonoja uutisia: Skyline ei enää tee yhteistyötä kanssamme. Todellinen kausi 2 tapahtuu uudessa paikassa.

Seuraavat jaksot kuvataan upealla ranta-alueella Tyynenmeren luoteisosassa. Se, että se on kaunis, ei kuitenkaan takaa, ettei kaaosta synny.

Nuorekkaan ystävyyden syntyminen ja loppuminen monimutkaisen ja mutkikkaan rakkauskolmion seurauksena on televisiosarjan aiheena. Entä rakkauskolmio teini-draamassa on vakuuttavampi?

Myös päivämäärät muuttuvat. Ensimmäisen kauden katsomiseen käytettiin kolmea erillistä 1990-luvun aikaväliä. Kolmella 2000-luvun aikajanalla siirrämme aikajanaa tällä kertaa kymmenellä vuodella.

Odotamme innolla päivää, jolloin kaikilla on AOL-tili ja he oppivat iPodista tai kannettavista CD-soittimista. Vau!

Katsotaan kuinka Meganiin, Isabellaan ja Meganin parhaaseen ystävään Lukeen vaikuttaa mysteeri kauden edetessä. Saamme myös selville, kuinka hormonien lisääminen – ja ehkä salaisuus – testaa uskollisuutta.