Jr Ridingerin nettoarvo vuoden 2022 jälkeen: Tarkista, kuinka varakas markkina-Amerikan perustaja oli?

Nettovarallisuus

WPR

Markkinoinnin jättiläinen JR Ridinger on levittänyt sanaa, että hän kuoli pois ympäri maailmaa maineensa vuoksi liike-elämässä.

Hän oli koko elämänsä ajan tunnettu lukuisten yritysten perustamisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Kuolemaansa asti Ridinger toimi Market American ja Shop.comin toimitusjohtajana.

Häntä pidettiin laajalti mogulina verkkomarkkinoinnin alalla, ja hän toimi inspiraationa monille henkilöille, jotka haluavat perustaa oman yrityksensä.

Edesmennyt Ridinger oli tunnettu vaikutuksestaan ​​suuren yleisön keskuudessa sekä ylellisestä elämäntyylistään ja rikkauksistaan.

Market American virallinen ilmoitus on vahvistanut huhun, että sen perustaja kuoli 30. elokuuta.

Ridingerin perhe on valinnut surra yksityisesti, joten hänen menetyksensä yksityiskohdat ovat pysyneet yleisölle mysteerinä jo jonkin aikaa.

Kuka oli Jr Ridinger?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Loren Ridinger (@lorenridinger)

Market American perustivat JR ja hänen vaimonsa Loren Ridinger. He omistavat myös ostosten vertailusivuston Shop.com. Hän perustettiin maaliskuussa 1956. 31. elokuuta 2022 merkitsi hänen kuolemaansa. Loren, hänen entinen vaimonsa ja parin kaksi tytärtä (Amber Ridinger ja Amanda Ridinger).

Markkinat Amerikassa

The Ridingers perusti Market America -yrityksen vuonna 1992. Greensborossa, Pohjois-Carolinassa, liiketoiminta aloitettiin autotallissa. Internet-myyntiä varten he ostivat myöhemmin Shop.comin.

Internet-markkinoinnin monitasoinen yritys Market America. Sivustolla tarjottavat tuotteet ovat muiden yritysten valmistamia. Lisäksi Market America markkinoi niitä.

Market American jakelijat voivat saada palkkioita tuotteidensa myynnistä. lisäksi lisäämällä uusia myyjiä tiimiinsä. Yritys toimii kymmenessä maassa. Sen vuotuinen liikevaihto on miljardi dollaria.

shop.com

Bill Gates myi Shop.comin Market Americalle vuonna 2010. Internet-vertailuostokoneiden toimittaja on shop.com . Tarjoamalla yli 2 000 myymälää yhdellä verkkosivustolla, SHOP.COM pyrkii tekemään verkkokaupan yksinkertaisesta. ostoksia yhdellä, yksinkertaisella kassalla.

Ostajat voivat säästää rahaa etsimällä alennuksia ja kuponkeja. Lisäksi tarjolla on ilmaisia ​​toimitustarjouksia, alennussivu ja paljon muuta.

Lue lisää: Cameron Norrien nettoarvo: Kuinka tästä brittiläisestä tennispelaajasta tuli niin rikas?

Vaihtorahat

Asiakkaat, jotka käyttävät Market America's Cash Back -ohjelmaa, saavat käteistä takaisin jokaisesta ostamastaan ​​kelvollisesta tuotteesta. Toivomme, että suosittelet Market Americaa uusille asiakkaille.

Saat 2 % käteispalautuksen heidän oikeutetuista ostoksistaan, kun he rekisteröityvät asiakkaaksi ja mainitsevat sinut suosittelijana.

Loren Ridinger

Jr Ridinger Net Worth

MarketAmerica.com ja SHOP.COMin Senior Executive Vice President on Loren Ridinger .

Motives, menestyvä kosmetiikkasarja, on Lorenin kehittämä. Lisäksi mukana on ihonhoitobrändi Cellular Laboratories ja ratkaisujen etsimiseen keskittyvä Fixx Solutions -tuotelinja.

Loren perusti myös korulinjan Loren Jewels. Yksi tämän hetken parhaista suunnannäyttäjistä kiittää hänen upeaa tyylitajuaan. Hän oli yksi Voguen 100 suurimmasta naisesta. Ja Haute Living Magazine nimesi hänet yhdeksi New Yorkin ja Miamin tärkeimmistä henkilöistä.

Ura

Mikä oli JR Ridingerin nettoarvo?

Jr Ridinger Net Worth

Kuollessaan JR Ridingerin nettovarallisuus oli 300 miljoonaa dollaria. Jr. Ridinger, 63, kuoli yllättäen elokuussa 2022. Hän ilmeisesti kuoli purjehtiessaan Kroatiassa keuhkoembolian jälkeen.

Hän ja hänen vaimonsa Loren perustivat online-tavaroiden välitys- ja markkinointiyrityksen Market America/SHOP.com vuonna 1992. Yrityksellä on 500 työntekijää, ja sen kotipaikka on Greensboro, North Carolina.

Heillä on lähes 3 miljoonaa asiakasta, ja he ovat sijalla 27 The 2013 DSN:n Global 100 -listalla. Liiketoiminnan tuotteita ovat vedensuodatinjärjestelmät, kosmetiikka, korut, lemmikkieläinten hoito, koti ja puutarha, henkilökohtaiset hygieniatuotteet ja terveystuotteet. Järjestö tarjosi taloudellista tukea 10. vuotuiselle muotitaidepallolle kystisen fibroosin hyväksi.

Lue lisää: Vernon Kay Net Worth: Mikä on Charlesin 'kuuluisan isännän' nettoarvo vuonna 2022?

Kuolinsyy

JR Ridinger kuoli lomallaan Utopia-veneellä Kroatiassa 31. elokuuta 2022. Hänen kuolemansa aiheutti embolia keuhkoissa. Kun materiaalipala, useimmiten verihyytymä, juuttuu keuhkovaltimoon, se aiheuttaa keuhkoembolian.

Lue lisää: Kyrgios Net Worth vuonna 2022: Mikä on ongelma, jota hän kohtasi 'US Openin' aikana äskettäin?

Kiinteistöt

Jr Ridinger Net Worth

JR ja Loren Ridinger listasivat NYC-asuntonsa hieman alle 20 miljoonalla dollarilla kesäkuussa 2020. Lopulta he laskivat kustannukset 19,5 miljoonaan dollariin. He eivät ole vielä löytäneet ostajaa tätä kirjoitettaessa. 7 600 neliömetrin asunnon kuukausittainen HOA-kustannus on 19 000 dollaria.

He sijoittivat 6 miljoonaa dollaria suureen kiinteistöön Greenwichissä Connecticutissa vuonna 2016. Huhtikuussa 2019 he myivät tämän talon 6,85 miljoonalla dollarilla.

JR ja Loren asuivat toisessa Greenwich-kartanossa, jonka he ostivat vuonna 2018 17,5 miljoonalla dollarilla pääasunnokseen hänen kuollessaan vuonna 2022. 5,34 hehtaarin kiinteistön hinta oli 25 miljoonaa dollaria.

Luultavasti 20 miljoonan dollarin arvoinen Lorenilla ja JR:llä oli Miamissa suuri rantakartano.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR